Egyelőre nem csatlakozik a TV2 az Antenna Hungária (AH) digitális földfelszíni műsorszóró hálózatára, ugyanakkor bíróságtól kérte a felek közötti szerződés létrehozását; az RTL Klub az Alkotmánybíróságon támadta meg a digitális átállásról szóló törvényt - közölte a két országos kereskedelmi csatorna hétfőn, az új platform indulásának napján az MTI-vel. A Viasat3 sem kötött még szerződést az új platformra menetelről.

Forrás: hirek.prim.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zwei
ezek nem eu-s normák, hanem jogharmonizáltak:-)
Zwei
ezek a normák nem tartoztak eu hatáskörébe, kizárólag a tagállamokéba ... majd később, mint a határon átterjedő jogok körét kezelték (pl.: sugárzás, bűz, stb) ... ezért ezekre nézve közös ajánlásokat, irányelveket dolgoztak ki, de a vonatkozó jogi normákat a tagállamok maguk alkotják:-)
charlie
De ha nem követed az EU-s normákat, meg megdorgálnak. Szóval, nem kötelező, de mégis valamilyen szinten.
Zwei
nos, szerintem jogi problémák is lehetnek,
ezek is akadályozhatják a digitális műsorszórás zökkenőmentes indulását!:P
piter
Zwei elég pontosan vázolja a helyzet jogi hátterét. Persze a két kertévének igaza lehet, ahogy azoknak is, akik azt gyanítják, hogy foggal-körömmel védik a hegemóniájukat, piaci erőfölényüket. Reménykedjönk, hogy a bíróság (ok) tisztességesen és pontosan fog(nak) dönteni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.