Grillezni általában a kertben, illetve a szabadban szoktunk, de most már ezt a kinti mókát is beviszik a lakásba. Grill-rácsok helyett a hagyományos koreai konyhát vették alapul, ahol kövön és folyók mosta kavicsokon sütnek és grilleznek. A koreaiak ugyanis rájöttek, hogy a kavicsokra (vagy szakkifejezéssel élve agalmatolitokra) a természeti hatások révén sokféle ásványi anyag rakódik le, amik sütés közben áttevődnek az ételre is, így annak tisztító és frissítő hatása érvényesül az emberi testben. Szóval a misztikus keleti körítés az eladhatósághoz.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás