Ha eddig drágának tartotta az Apple okosóráit, akkor mit szól majd az alábbi modellhez?9900 dollár, azaz körülbelül 2,8 millió forintos ár kerül a Tag Heuer legújabb okosórájának árcédulájára. Bár a neves svájci luxusóra-gyártó nem épp okosóráiról híres, azért tavaly ilyenkor is bemutatott egy modellt, amelynek 1500 dolláros árát látva, szintén szívtuk a fogunkat, na de hogy az új, szintén a Connected családba tartozó okosóránál ezt az árat több mint meghatszorozta, az tényleg érdekes. A rózsaarany Connected okosóra kizárólag a Tag Heuer kereskedőin keresztül érhető el, azaz nem rendelhető meg az interneten. A gyártó egyébként nem is számít arra, hogy túl sokat értékesít majd belőle, bár sznobok mindig is lesznek, ráadásul már egyetlen óra eladása is tekintélyes profitot hozhat. Inkább az volt az óragyártó célja, hogy megmutathassa, hogyan párosítható a hagyományos luxus a legkorszerűbb technológiával.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Fogadjunk, hogy Rogán-Kopter-Parasztnak és Lézer-Liuxus-Hazudozónak már van ilyen ketyegő!
Cefi
@namihami: Ja, certinat nem kapsz ennyiért, maximum csak occót, ezeöté...
namihami
@Cefi: Az Auchan hivatalos órakereskedésében láttam Certina-t 59.990 Ft-ért.Nem hiszem, hogy kínai Certina-t mernének kockáztatni.
Én pedig Seiko-t vettem, japán certificate-tel 49.900 Ft-ért. Seiko Chronograph 7T92-08K0 sorozattal.
Cefi
@namihami: Igen, ezek klassz és jó órák, japcsi miyota szerkezettel. Én Zeppelin mániás vagyok.
namihami
@Cefi: Pont ezért vagyok hű a márkához, hiszen az előző is kb. 20 éve szolgál. Kizárólag elemet kellett csak cserélni, bár az üveg már nagyon karcos. Viszont olyan árat mondott a szerviz, azért a 100 méteres adottságok is megmaradjanak, hogy olcsóbb volt egy új. Így lett egy dolgozós és egy ""templombajáró"" órám.
Cefi
@namihami: A párom is és én is órabubusok és gyűjtők vagyunk. Az óráink felében miyota ketyegő van. ( skagen, orient, casio, boccia). A skagen a szerkezetre "örök" garanciát adott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.