Ahogy arról már a Lokál is beszámolt, Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel azt a több mint 150 millió forintot, amely egy nevén lévő titkos osztrák bankszámlán van elhelyezve. Az Origo szerint a DK elnöke a hősies mártír szerepébe lépett át, és vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett az országgyűlés mentelmi bizottságánál magával szemben, hátha meghatja a “publikumát”. A szokásos patetikus stílusában megírta hát a mentelmi bizottság elnökének címzett levelét, melyben így fogalmaz: „Tekintettel arra, hogy a hivatalban lévő kormányhoz bevallottan kötődő média folyamatosan és átfogóan kérdőjelezi meg, illetve támadja vagyonnyilatkozatom helytállóságát, teljeskörűségét, kérem az Elnök urat, hogy a Bizottság folytasson le velem szemben vagyonnyilatkozati eljárást. Figyelembe véve, hogy a választási kampány elkezdődött, megköszönném, ha az eljárást – ha kell soron kívül – a lehető leggyorsabban elvégeznék, és megállapításait haladéktalanul nyilvánosságra...

Forrás: lokal.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@durbincs: mivan román geci? Te is csak egy szarrágó vagy, aki ontja a szennyet... Lebuktattak benneteket, eddig is nevetségesek voltatok, de ezután a könnyem folyik ha meglátom miket okádtok ide! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@quadrocopter: Ja! Értem! Mondjuk annyira nem szoktam alaposan átolvasni kettőtök társalgását,csak az tűnt fel,hogy egyedül te vagy képes válaszolni arra amit ír. Kár érte,mert néha van értelme annak amit ír,csak a sok kérdőjel érthetetlenné teszi. Most például neki köszönhetem,hogy van ilyen újság is mint a lokál. Na nem mint ha rendszeres olvasójuk akarnék lenni. Túlságosan nyaloncak a cikkek. A címekből gondolom.
kereső
@cikicakk55:" Én például nem is tudtam,hogy van ilyen híroldal,hogy Lokál. Nekem a " Lokál" ról a régi kuplerájok jutnak eszembe".
Telitalálat!!!
cikicakk55
@kereső: Köszönöm! Örülök,hogy más is tudja a szó eredeti kijelentését.Ha jól emlékszem a " Hypolit a lakáj" címü filmben hallottam ezt a szót gyakran ,és az bizony kupi volt a javából.
kereső
@durbincs: 19:29, "ingyom-bingyom tálibe,tutálibe málibe vesszőcskéért".
szép új világ
Lokál és Durbincs, az összeillő párosítás.
Aki Én
@durbincs: A fejetlen hal jelentése:
A fejetlen a hal a görög mitológia szerint zavart elméjű, gyakran testileg is sérült, önámító, környezete által megvetett és mellőzött egyént jelent. Ha nem is szó szerint, de képletesen mindenképp azt jelenti, hogy önálló gondolatok híján fejét mások végbelében tartja, ami a hosszú ott töltött idő miatt annyira benőtt oda, hogy csak úgy lehetséges megszabadulni a gazdalénytől, hogy feje beszakad. Ez azért fordul elő gyakran és rendkívül könnyen, mert ezeknek a torz alakoknak genetikailag rendkívül gyenge a gerincük. Általában műveletlenek, tanulatlanok, ami egyértelműen meglátszik, mikor megszólalnak, leírnak valamit, ami ritkán értelmezhető mások számára. Személyiségtorzulásuknak köszönhető az is, hogy nem érzik, mikor nem kell már megszólalniuk. Különös és érthetetlen vágyat éreznek, hogy egy életen át, szüntelenül bizonygassák környezetüknek, hogy szellemileg egy eldobott kavics szintjén állnak. A gyanútlan ember könnyen érezhet sajnálatot, szánalmat irántuk, de mikor megpróbálja emberszámba venni, szóba elegyedni velük, hamar rájön, hogy nem szabad, mert piócaként hordozhatja utána. Ezeket savval feloldva, a csatornába kell önteni, esélyt adva a hasznos újjászületésükre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.