A legújabb terület-fejlesztési térképről eltűnt az M0-s nyugati szakasza – szúrta ki a G7.hu.\nA Magyar Közlöny december 30-ai számában számos út- és vasútfejlesztési tervet átírt a kormány, ebből úgy tűnik, hogy a kormány lemondhatott az M0-s pilisi hegyeken átvezető szakaszáról, amely nemcsak természetvédelmi területeken haladt volna át, de a domborzati viszonyok miatt rendkívül drága is lett volna.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Íme egy újabb bizonyíték,

arra hogy árunk és qurmányunk mentes a hozzáértés, szakmai kompetencia és a józan ész szinte minden területén

Ha sorra vesszük az elmúlt pár hét (na jó jó-pár hisz az ötletroham Őfenesége Tarlós újrázási blödlijével vette kezdetét) legfontosabb közlekedési kérdéseit igencsak érdekes, de csöppet sem sajátságos kép alakult ki bennem. (A napi.hu „A legújabb terület-fejlesztési térképről eltűnt az M0-s nyugati szakasza” című cikkéhet írtam): „meglepve nem vagyok, már csak azért sem, mert jól példázza ártunk és qurmányunk affinitását a közlekedéshez. A valóban fontos fejlesztésekre tesznek nagy ívben. Hasonló a reptér dolga is, ahol legújabban már a kis gagyi vonat-kitérőt is hanyagolják! =))”!
Jozefina
A teljes M0 megépítése nélkül csak részben látja el rendeltetését a jelenleg működő szakasz! Mindenféleképp a teljes körgyűrű kiépítésére lenne szükség!!! Valószínűleg az ellopott pénzekből már megépíthető lett volna!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.