A cég először fel akarta venni, aztán inkább feljelentette. A TASZ szerint az ügyészségnek fogalma sincs az informatikáról. Hiányos vádirattal, fenyegetőzéssel, az ügyészség feltűnő szakmai hozzá nem értése mellett zajlik annak az etikus hackernek a büntetőpere, aki felhasználók százezreit veszélyeztető hibát tárt fel a Magyar Telekom informatikai rendszerében - írja a TASZ.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenem, ennyi balfaszt! Akarhogy nezem, Kadar se tudott sokkal tobbet, de ilyenkor a megfelelo szakember segitseget vette igenybe.
Ez az idiota puhos meg inkabb egy fideszhez hu partkatonat hiv magahoz.
Szegyen ez az allatkert.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Újabb közérdekű-üzem-védelem

most már biztos, hogy ez is egy újabb fityesz-matyarosított kifejezés

A legfrissebb hírek szerint „Hiányos vádirattal, fenyegetőzéssel, az ügyészség feltűnő szakmai hozzá nem értése mellett zajlik annak az etikus hackernek a büntetőpere, aki felhasználók százezreit veszélyeztető hibát tárt fel a Magyar Telekom informatikai rendszerében ”. A Polteráj pribékjei – miközben maguk is elismerik, hogy lövésük sincs az egészről – „közérdekű- üzem megzavarása miatt a vádlottat már 8 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetik ”!
Pár héttel azt követően, hogy parlamenti képviselőket agyabugyáltak el azzal az ürüggyel, hogy közérdekű-üzem megzavarása történt.
Ennek kapcsán a derék Polt-leventék azt is okadatolták, hogy a jog elemi vonatkozásaival sincsenek tisztában, pontosabban hogy nem félnek lejáratni magukat! =))
karma1
Istenem, ennyi balfaszt! Akarhogy nezem, Kadar se tudott sokkal tobbet, de ilyenkor a megfelelo szakember segitseget vette igenybe.
Ez az idiota puhos meg inkabb egy fideszhez hu partkatonat hiv magahoz.
Szegyen ez az allatkert.
RonaGyuri
@karma1: igen ezt jól látod! Bár nem szívesen mondok jót arról az időszakról, de a vége felé - úgy a 70-es évek eleje - a szakmai hozzáértést el kezdték becsülni!
justhpeter
Íme a bizonyíték, hogy nincs remény arra, hogy a szellem napvilága valaha is beragyogjon az ügyészség ablakán. Az ügyészség marad örökké "a két kőkorszaki szaki" fimből megismert ökör-kör. Orbán ökrei ismét jól teljesítenek !
Clavigo
Vazzze,,,,inkább alkalmazni kellene,,és vastagon megfizetni az illetőt,,,,ahogy normális országokban -cégeknél szokták... Téboly..
lampa laz
Íme a sötétség birodalma, ahol orbán a király...
RonaGyuri
@lampa laz: és persze nem a mondás szerint; hanem mert tényleg ő a legsötétebb! =))
Macskaszem
A történetben a Telekom az igazi dilinyós, az ügyészség meg valamilyen érdekből asszisztál hozzá. Ahelyett, hogy kamatoztatnák a srác tudását, inkább el akarják taposni. Az az ország, ahol büntetik a tudást, tényleg egy tébolyda.
1magyar
Na ezrét nem szabad szólni senkinek! Megfogadtuk mi is 30 éve, hogy bármely lopást, bűntényt látunk nem szólunk soha többé a rendőrségnek.
Minket zaklattak két évig de a tettes sosem lett meg. Még jó, hogy nem minket vádoltak.
nezelodo
@1magyar: Na de ismerős a dolog, én hülye megtaláltam a helyi dakota fiúk által ellopott céges alapító irathalmazt, benne az elérhetőségükkel és némi kp valutával, amit nem találtak meg az iratok közt a cigók. Eltelefonáltam egy kalap pénzt, jöttek érte, (Gödöllő, fémbútoros cég, külföldi társ, vegyesvállalat, remélem már a nyakukat szegték), köszönet költségek nuku, másnap már a rendőrségen találtam magam, hogy hova lett a táskából a telefon és a szárazbélyegző és egyebek. Szerinted fogok én még valaha találni, és beszolgáltatni valamit?
nezelodo
@Shikari: Igaz jár az öt, mert olyan tájékozatlan volt, hogy a nagyok alanyi jogon lehetnek hülyék. Ha már azt a szoftvert is a Mészáros Viktor fejlesztette volna, biztos nem mert volna belepiszkálni.
Mellesleg most éppen azért fáradoznak pl ott a MÁV székházban mert mostanság fedezte fel magában a Lölö, hogy közlekedési szoftverfejlesztésben is zseni. Teheti a legutóbbi metrópanamának sem volt tettese, tehát a fideszes volt, aki vitte a dohányt.
Jozefina
@Clavigo: ez így igaz!!! Inkább jutalmat kellett volna neki adni!!! Nem keveset!!!
nezelodo
@Shikari: Nem feltételeztem még azt sem, hogy a saját javaslatod megérted belőle. A többi valóban sok neked...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.