A népi internet legjava, a Blog.hu válogatása a legnépszerűbb blogokból. 2019. december 27-én jelent meg a Magyar Közlönyben az 1808/2019. számú kormányhatározat "egyes egyházi célú beruházásokhoz és egyéb feladatokhoz szükséges kormányzati intézkedésekről". A miniszterelnök által jóváhagyott döntés értelmében számos hazai és határon túli magyar érintettségű fejlesztés mellett 330 millió forint adományt kap a libanoni Antióchiai Szír Maronita Katolikus Egyház.

Forrás: szemlelek.net
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
"mintegy 515 millió forint jutott öt katolikus szervezetnek, 4 milliárd 912 millió forint kilenc református fejlesztésre és 80 millió forint egyetlen evangélikus célra." összegez a cikk, de nem érdektelen a célok szerinti részösszegképzés sem:
ad hová: a zöm két címen, és az összeg egy jelentős része határon túlra
ad milyeb célra: jelentős részben működési költségekre!!!
lampa laz
Az elmebeteg király kedvencei itthon és a határon túl, pedofil, buzi egyházak, falábú fociklubok meg a féleszü gázszerelő.
RonaGyuri
@lampa laz: ez csak a felszín, alatta ott a mély sötétség! =))
lampa laz
@RonaGyuri: nem tudom elképzelni sem, h meddig tudja feszíteni a húrt ez a mocsok, h végre észhez térjenek az emberek. Pedig naponta érzi a bőrén a nyomort, az elnyomást, a kirekesztést, a megkülönböztetést, h megtapossák, h belerúgnak, h leköpik, h mindenét elveszik... és lásd a magyar csodát, a fidesz vezeti a népszerűségi listát.
lampa laz
@RonaGyuri: "Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák."
Ernest Hemingway

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.