A vizsga nem marad el, megtartják, amikor időszerű lesz – üzente a közoktatási államtitkár Mindössze negyven másodperces videóban tudatta Maruzsa Zoltán, hogy a kormány felülírhatja az írásbeli érettségi korábban meghirdetett időpontját.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt hiszem, hogy ebben most a portál nagyon téved

A 444.hu alapján a Népszava hírt adott a kormány érettségivel kapcsolatos, tőlük szokatlanul érett, nyilatkozatáról

Mint megírták „Mindössze negyven másodperces videóban tudatta Maruzsa Zoltán, hogy a kormány felülírhatja az írásbeli érettségi korábban meghirdetett időpontját.”

youtu.be/C-02dMPnE_4

Jelezte, lehet, hogy máskor tartják meg az idei érettségit, mint amiről eddig szó volt:
"Amennyiben a járványügyi szempontok az időpont mozgatását indokolják, a szükséges döntést meg fogjuk hozni”!

Nos ez egy dolog, rájuk nem jellemző. Bár az igazat megvallva az elmúlt hetekben többször is volt rá példa, hogy reggel még bugyuta ellenzéki piszkálódásnak nevezett intézkedési javaslatot délután – persze mint sajátot – megvalósították.
Az igazi gond a Népszava által rittyentett címmel van: „Mégsem kőbe vésett a május 4-i érettségi időpontja”???
Mi van ennyire nem lehettek amnéziások! Ugye van nekünk egy Alaptörvényünk, ami elvileg „kvázi kőbe vésett” alapjogi szabályozás mégsem nevezhető gránitszilárdságúnak. Nem számoltam meg, de közel jár – ha már meg nem haladta – a tucathoz az elkövetett módosítások száma! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.