Egyszer már döntöttek a megépítéséről, most széles körű társadalmi egyeztetést szeretnének. Kerpel-Fronius Gábor főpolgármester-helyettes az ATV Start műsorában beszélt arról, hogy – bár 2020 februárjában a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsának (FKT) ülésén döntés született a Galvani híd megépítéséről – a főváros elkezdte vitatni a híd forgalomcsillapító hatását.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Őfenesége csatlósai nem csak stadionokban, és vakcinában, de hidakban is nyomulnak

az utóbbi kettőben pikáns és érdekes, de egyáltalán nem meglepő hírek gyűttek, nekem az első túl csendes

Érdekes , de egyáltalán nem meglepő hír, hogy a hivatal semmibe véve a szakemberek fenntartásait erőltetett mentben erőszakolja a ruszki vakcinát. Az igazat megvallva nagyon úgy tűnik, hogy et nem, vagy nem csak politikai kérdés, mert egyértelmű adatok utalnak arra, hogy – a kínaival együtt – több mint 10szereésben kerülnek (legalább is nekünk adófizetőknek) mint az EU-s beszerzésű vakcinák.
Mindeközben folynak a híd-csaták. A megújult Lánchíd csata - ahol már ott tartunk, hogy a derék tarlós NER-társ taxatíve lehülyézte az utódját - mellett új fordulatot vett a 24-es orbáni olimpia egyik presztizs beruházása: a Galvani híd!
Túl az egyébként is nagyon nem nyilvános – na jó azt tudni, hogy a tervek meghaladták az 5 milliárdot – költségeken (egyes számítások a megyeri költségeken túl de még 100-on belül becsülnek) a közlekedési fontossága is erősen véleményes.
S ebben is – mert a 24-es olimpia is összehozza őket – sok közös van az ennél 3szor nagyobb költségű, s teljesen felesleges atlétikai stadionnal. Sajnos a fővárosnál (és az ellenzéknél úgy általában) süket fülekre találtak az ellene kezdeményezett aláírásgyűjtések.
Az okokat keresve, nem csak az atlétikai stadionnál, ahol ez egyértelmű, de a hídnál is fellehet fedezni NER-arisztokrácia érdekeit. Elsősorban a budai hídfő környéke fejlesztésében tüsténkedőknek jön jól.
Csak a májam – meg a tisztesség - miatt kell hozzátegyem a most kiebrudalni – legalább is Lázár NER-társ már beindult ebben az irányban – szándékozott kisker-multik esetében kicsiz másképp volt, pl. az Auchan és Cora nem csak az infra-struktúráját építette mega, de a környezetet (teljes környéki úthálózat) az állam helyett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.