TÖBB MINT VESZÉLYES Nagy István is nekimenne a multinacionális kiskereskedelmi vállalatoknak. Nagy István agrárminiszter osztja Lázár János nézetét, mely szerint az élelmiszer-kiskereskedelemben növelni kell a magyar tulajdoni hányadot. Lázár még decemberben beszélt arról, hogy nekimenne a kormány a multinacionális kiskereskedelmi vállalatoknak, mert szerinte „ezt a piacot uralnunk kell, a saját érdekünkben”. Nagy a növekedés.hu-nak adott interjúban úgy fogalmazott, hogy

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazi baljós érnyék

Nagy: „ezt a piacot uralnunk kell, a saját érdekünkben”

A gondolat akár feltáró vallomás is lehetne, ha a többes szám első személyt, azaz a „mi”-t, ártunk és qurmányunk kegyenceinek kell érteni.
Nagy István agrárminiszter a növekedés.hu-nak adott interjúban fogalmazta meg elképeléseit. A gyengécske és bugyuta érvei mellett igencsak elfeledkezik néhány alapvető dologról:
Egyfelől; a kialakult helyzetről, mármint hogy ezek a mocsok multik milliárdokat fektettek az ország ellátásába, a know-how-on és a rengeteg költségen túl még a környezetkialakítás (ráadásul az igen tág környezet; pl. Szentendrei úti Auchan) költségeit is megengedték, hogy ők állják,
Másrészt; a mocsok multik kipiszkálásával lehet, hogy a NER-társak jól járnának, de mi vásárlók nagyon nem!
Clavigo
Ha lehet,,elkerülöm a nemzethhyy szarokat,,cba,..stb. Leszarom a Konda " saját érdekeit ",,
RonaGyuri
egy ismerősöm szerint, akinek van rálátása a dolgokra írta a fenti szösszenetemre: hogy van slusszpoén is: a multik lényegesen nagyobb mértékben vásárolnak hazai termékeket!!! =))
Madácsi Pali
Ezek meghibbantak! Ha nem vigyázunk Észak Koreát csinálnak hazánkból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.