Így több hallgató kaphat majd diplomát. Az új Nemzeti alaptantervhez (NAT) igazítják a tanárképzést, a pedagógusok egyetemi felkészítéséből pedig törlik a „felesleges” tartalmakat, írja a Népszava. A lap szerint a múlt héten egyeztettek a Köznevelés-stratégiai Kerekasztal legutóbbi ülésén a pedagógusképzés átalakításáról, a tervek szerint pedig„a pedagógushallgatók felkészítését csakis az új NAT szellemében végezhetnék az egyetemek, megalapozva az iskolai oktatás kormány által helyesnek vélt irányvonalát”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Körzetorvosnak nem kell orvosi diploma tanerőnek elég lesz a kincses kalendárium ismerete. Ez igen Fitymák 11 éve baxtok szét mindent. Lopni meg hazudni tudtok csak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@sgl: ma, 07:04 ♦ Nem akarom tovább dicsérni az ellenzéket, de a fidesz után az ellenzék a legnagyobb kártevője ennek az országnak. A fidesz nem tudná a kleptokráciát üzemeltetni az 'ellenzék' hathatós asszisztenciája nélkül. Most már egyre nehezebb lesz felállni.
RonaGyuri
@Eladott Ország: 10:08 Lehet dystopia-nak szántad, de sajnos annál is rosszabb, mert nem "előkerülnek a kutyabőrök, használatba kerülnek a nemesi címek", hanem - mert közben ezerrel gyűlölik a tradicionális elitet is - csak úgy tesznek mintha ...
A birka híveik meg "Az orbáni szérűn ott zokog
Ez egész koldus-sereg." és büszkék is rá! =))
Nessy
@csak úgy...: Minek, a szaktudás bolsevik huncutság, míg a hülyeség állampolgári jog! Amivel "jogállamunkban" mindenki élhet!
namihami
A francba, már megint a telefonnak hittem. Azon 21. századi dátum volt
Az Orbán által kiküldött tacepaón pedig, ami hazánkban az egyedül hiteles, egy 15. századi dátum van.
Elő a Kásler-féle Új Magyar Tananyag nevü NAT-iskolai könyvet (azelőtt Biblia névre hallgatott) és rajta, indulhat a szellemi felzárkózás. Egyébként is, abban, ami a hazai diákságnak kell/kellhet, az utolsó betűig benne van.
Lesz mit behozni.
FL4K
Átalakítják a tanárképzést – Takaró felügyeletével…

hirklikk.hu/kozelet/atalakitjak-a-tanarkepzest-takaro-felugyeletevel/384834/

"Az átalakítás a pedagógusképzés lebutítását vetíti előre a szakemberek szerint. „Egy tanárnak nyilvánvalóan nemcsak az érettségi tananyagot kell tudnia, hanem annál jóval többet. Ha a tanuló kérdez tőle valamit, ami esetleg nem a törzsanyag része, nem mondhatja, hogy nem tudom, de ebből úgysem fogsz érettségizni” – magyarázza például Rónay Zoltán (tök hülye, 19-ig számolni tudó - csak azért 19-ig, mert az egyik lábujja hiányzik) az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának oktatási dékánhelyettese." /HVG/

Ezek a g*ci szélsőjobbos náci orbánisták tényleg Magyarország teljes szétb*szásán ügyködnek.

Takaró Mihály előadása... teljesen elfajzott szellemi sötétségének másokra hányása:
www.youtube.com/watch?v=YobXDVaDkak

Arra kell szavazni, aki GARANTÁLJA a teljes elszámoltatást és a bűnösök bűneikhez méltó büntetést - pl. aki hazaárulást követett el, az úgy bűnhődjön, mint egy hazaáruló !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.