Bulgária 2024. január 1-jén csatlakozna az euróövezethez. Az erről szóló tervet pénteken hagyta jóvá az ország kormánya, annak ellenére, hogy a kormánykoalíción belül is gondnak tekintik, hogy hiányoznak a részletes elemzések a lépés következményeiről.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis kik azok a magyarok

napi.hu: „Euróbevezetés: a magyarok már nagyon akarják, de bolgárok előznek”

A cikk egyik érdekes nem is mellékes szála, hogy: „a Pulzus Kutató által készített reprezentatív közvélemény-kutatás áprilisi eredménye szerint a 70 százaléka támogatná az euró mielőbbi bevezetését”.
Miközben ugye, mint tudjuk a 2/3-ot is bőven meghaladó mértékű túlsúlyt eredményezően szavaztak Orbánra, aki ebből – szokása szerint – azt vonta le, hogy az emberek, pontosabban a magyarok erre hatalmazták fel. Hogy mire? Mindenre, ami csak eszébe jut! =))
Nos neki – kellő közgazdasági ismerttel érhető okokból – neki az EUR bevezetése nem jut eszébe!
RonaGyuri
@RonaGyuri: Jól van na, persze, hogy tudom: ez a birkáknak magas! =))
Uriel
@RonaGyuri: Dehogy nem jut. Csak a forint nagyobb üzlet a qrmánynak! Hogy az emberek emiatt kárt szenvednek az nem érdekli, mert magasról szarik a magyar népre, ez a nárcisztikus genygóc!

Nárcisztikus:

"A nárcisztikus általában karizmatikus, szeret kontrollálni, középpontban lenni, élvezi és nagyon igényli a figyelmet, szinte kényszeresen hazudozik, rendkívül irigy, nagyon könnyen megsértődik, hihetetlenül rosszul bírja a kritikát. A legfontosabb jegy az, hogy mindig erősnek tűnik a felszínen, később látni fogjuk, hogy a háttérben mégis miért nagyon gyenge és végtelenül törékeny.

Saját tetteinek mindig óriási jelentőséget tulajdonít, másokat mélyen lenéz, megvet, a legkisebb sérelem hatására is könnyen robban, gyakran sajnáltatja magát, közel áll hozzá az áldozat szerep, saját hibái nem léteznek, mindig, minden helyzetben valaki vagy valami más a hibás.

A nárcisztikus ember énképe valójában ijesztően rossz."

Gennygócra példa: Kövér, a pszichopata kommunista gennygóc (2013!)

www.nepszava.com/2013/12/magyarorszag/kover-a-pszichopata-kommunista-gennygoc.html
csipetke
Ez várható volt,hogy a bolgárok egyszer beelőznek minket. Igaz,most "csak" az euró bevezetésével, de mégiscsak előznek.
A mi impotens, töketlen kormányunknak 12 évük volt erre. Csakhát ott volt a bökkenő,hogy a kormány,és matolcsi bankjai még a sz@r forinton is nyerészkedni tudtak,így eszük ágában se volt az euró bevezetése. Hogy az emberek a semmitérő forinttal szívnak,mint a torkosborz?Hol érdekli ez a kormányt/- orbánt,merthogy ő maga a kormány. És sajnos ennek a bandának kb annyi szociális érzékenysége van,mint egy marék molylepkének. Akinek a lánya 12 milliós órában virít,(sajátlábú récsöl), vagy most parragh a 10 millás rolexében,azt hol érdekli,hogy egy elég nagy réteg nyomorog. Ráadásul az idióta parragh a tűzoltók béremelése helyett olyasmit mondott,hogy a tűzoltóknak ott az adrenalin,ami a munkájukkal jár, és még béremelést akarnak? Mert mekkora nagy élmény lehet karambolos autókból halott embereket-gyerekeket kiszedni.
Érdekes módon orbán valahogy mindíg megtalálja az ilyen,és hasonló idiótákat, és ami a nagyobb baj,hogy felelős posztra teszi őket. Többek közt ezért (is) van az ország a béka segge alatt.
kereső
A magyarok akarják. A "mimagyarok" meg nem ! A kérdés már el is dőlt.
Németh István
A bulgárok a kertészetben lehet, hogy eredményesen serénykednek, de olybá tűnik a valuta terén semerre se tudnak kibontakozni! Ugyan is, baszni és szűznek maradni nem megy! Az orosz kapcsolat sajátos megromlása - oka van az oroszok részéről, de alapos oka - arra predesztinálja a bulgárokat, hogy nyisson az eu felé. A feltételrendszer sem érdekli őket már legalább is az oligarchákat! A néppel meg nem törődnek a "Földanya majd gondoskodik róluk" meg különben is birkáknak a fű kell nemérdekli őket az eu-leva viszony!
Na most nálunk más a helyzet - mi is akarjuk az eu-t, de nagyon nem most és a közeljövőben, hanem majd akkor ha meg lesz a feltétel rendszere! Például ha egy eu. = egy Ft.-vel lesz egyenlő! erre olybá tűnik várni kell, még egy kis ideig! De szolídaritunk és kibírjuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.