Szombathely közgyűlése azonnali hatállyal felbontotta a szerződést az önkormányzati lapot kiadó céggel, mert egy "Orbán és Simicska szétlopják az országot!" szövegű hirdetés jelent meg a lapban - írja az Origo.

Sürgősséggel vette napirendjére Szombathely fideszes többségű képviselő-testülete a Savaria Fórum (SaFó) önkormányzati hetilap kiadójával történő azonnali szerződésbontást csütörtökön egy MSZP-s hirdetés miatt - írja a Magyar Narancs. A szocialisták által fizetett politikai hirdetésben ez állt: "Orbán és Simicska szétlopják az országot!" - írja a lap. Ahogy írják, a közgyűlés az emberi méltóságra hivatkozik.

"A hirdetésben foglaltak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével járhatnak, így az előterjesztő álláspontja szerint sajtótörvényi előírásokkal is ellentétes" - áll a Puskás Tivadar (KDNP) polgármester által jegyzett előterjesztésben.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Beszarás..."A hirdetésben foglaltak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével járhatnak, így az előterjesztő álláspontja szerint sajtótörvényi előírásokkal is ellentétes". Mondják fel a szerződést a BKV val azonnal mert ott volt rajtuk a hírdetés? Fidesz féle propaganda és a szabályozás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Akié az információ, azé a hatalom.
sóher
Bezzeg a nol,ill a századvég akiknek többszáz millókat utal a fidesz , minden hazugságaival őket nyomják még a wc-ből is folynak HIR tv,EHO tv. szánalmas hazug banda!
Rézangyal
Ennyire hitvány, ennyire gyalázatos "vezetése" soha nem volt Magyarországnak. A Dunába lövetném az összest, kivétel nélkül.
honeykiss
Ha megmondod az igazat beverik a fejed...
bakegya
@honeykiss: igen,itt írtam,miután megetettem volna a háziállataim-nem vagyok még amnéziás-de mintha elnyelte volna őket a föld!Kettőt egyszerre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.