Szombathely közgyűlése azonnali hatállyal felbontotta a szerződést az önkormányzati lapot kiadó céggel, mert egy "Orbán és Simicska szétlopják az országot!" szövegű hirdetés jelent meg a lapban - írja az Origo.

Sürgősséggel vette napirendjére Szombathely fideszes többségű képviselő-testülete a Savaria Fórum (SaFó) önkormányzati hetilap kiadójával történő azonnali szerződésbontást csütörtökön egy MSZP-s hirdetés miatt - írja a Magyar Narancs. A szocialisták által fizetett politikai hirdetésben ez állt: "Orbán és Simicska szétlopják az országot!" - írja a lap. Ahogy írják, a közgyűlés az emberi méltóságra hivatkozik.

"A hirdetésben foglaltak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével járhatnak, így az előterjesztő álláspontja szerint sajtótörvényi előírásokkal is ellentétes" - áll a Puskás Tivadar (KDNP) polgármester által jegyzett előterjesztésben.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Beszarás..."A hirdetésben foglaltak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével járhatnak, így az előterjesztő álláspontja szerint sajtótörvényi előírásokkal is ellentétes". Mondják fel a szerződést a BKV val azonnal mert ott volt rajtuk a hírdetés? Fidesz féle propaganda és a szabályozás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Beszarás..."A hirdetésben foglaltak mások személyhez fűződő jogainak sérelmével járhatnak, így az előterjesztő álláspontja szerint sajtótörvényi előírásokkal is ellentétes". Mondják fel a szerződést a BKV val azonnal mert ott volt rajtuk a hírdetés? Fidesz féle propaganda és a szabályozás.
A Tündik bündije
@Hellcat: Ejj,Te buta cicus, hát hol élsz? Nem tudtad, hogy a BKV-s hirdetési felületek a Susmócska kezébe tartoznak, és a felcsúti turulsámán rendelte őket? Így már törvény adat joguk bárkit köpködni, érted?
Hellcat
@A Tündik bündije: Nem vagyok én butus csak ironizáltam picit :) Ez a félázsiai labdakergető cigánypáva úgynézki manapság bármit megengedhet magának, és sajnos az interneten való szitkozódáson kívül nincs más látszata annak, hogy nem tetszene az embereknek. Ebben a 2014 es választásos "majd leváltjuk a fityiszt" dologban egyre kevésbé bízom sajnos...
sport50
és ez nem diktatúra???szabad sajtó,nesze neked!!!kormány oldalról lehet,ellenzéknek tilos!!!
KöBüKi
@sport50: Mára már kiderült hogy a rákosimatyi az orbáncbandához képest csak egy "kispista" volt.!
A Tündik bündije
@Hellcat: Ezek a tetvek már nyilvánvalóvá tették, hogy nem kívánnak erőszakmentesen, békés úton távozni az élők sorából. Tudom, hogy néhányan már az ideális villanyoszlopot is kinézték.
Hellcat
@sport50: De hiszen szabad a sajtó nem? Leírhatta az illető a cikket aztán véletlen egybeesés hogy rögtön utána megszűnt a szerződés. Szarházi banda.
KöBüKi
@A Tündik bündije: Az Andrássy lámpaoszlopait kell velük "feldisziteni" örök mementóként.!!!
kerék
Se szólásszabadság (hisz Gyöngyösit is fel jelentették) se sajtószabadság, se szabad vélemény nyilvánítás...

"Szabad országban mindenki azt csinálja amit szabad".
dr. prédikátor
Orbanisztánban mindent meg lehet irni amit a cigus fecalicus és bandája megenged!!!
qxy
Éljen hazánk i GASSÁG szolgáltatása.
Mondom én dobjuk ösze a lét és szoljunk Csák Norisznak hogy rúgja le a fejét!
és mondja utána.
Holnap is jövök! nem tudhatod ki következik!
nyanya001
Mocskolódni csak nekik lehet, aki megírja az igazat
azt ellehetetlenítik !
Dr.luigilongo60
Érdekes felfogás dívik fitymáreszes körökben a demokráciáról és a szólás szabadságáról.
Undorító tetves banda, tényleg lámpavasra valók.
lajospapa
Ez is felillene a BKV járműveire! Színesítené a várost.
vukkocska
Gyurcsány és Bajnai ugyan ezért perelhetné a BKV-t. Érdekes lenne, ha betiltanák a járatokat. :) Komolyra véve a szót. Ekkora aljasságra azért nem gondoltam. Ezek hírdethetnek bármit, bármikor, bárhová, ami őket érinti, azonnal szerződést bontanak.
percsi
Tüntetni kellene! Nincs magyar ebben az országban? Talpra magyar...
musicnummer1
MIért nem Orbán( ka )...és Sim( l) icska ??? Ugy lenne értelme...
Az a sok száz milliárd...Közgép, vagy Gözgép ???
Tököm érti ezeket...ez a " demokrácia " ???
Everest
Jól mondjátok: Quod licet Iovi, non licet bovi! - Amit szabad...
vukkocska
@musicnummer1: azért ebben van jó is. Mindenhol az jelenik meg, hogy Orbán és Simicska szétlopják az országot. Még akkor is, ha ez a szegény lap vesztett. Mert eddig erről a hirdetésről - mivel Szombathelyen van - nem is tudtam. :)
1951
Azért Gyurcsány, Bajnai, Veres,Draskovics is sokat mesélhetne egy ország szét-és kilopásának technikáiról, nem gondoljátok?!
bvera
Azért úgy tűnik a gyűlöletkampányuk eléri lassan a célját, csak nem úgy ahogy ők szeretnék. Visszanyal a fagyi, ahogy nálam okosabb emberek mondanák, ennél jobb fideszes antikampány nem is kell.
bakegya
Az igazság mindíg fáj!-de kinek?-
Azon az ellentmondáson röhögök folyamatosan,mikoris mániákusan kardoskodnak a piacok működtetésével fenntartható gazdaság csodatételével, ugyanakkor ő és részvényesei folyamatosan a meggazdagodásukon dolgoznak a felzárkózási pénzek fideszkörüli benyelésével.-A LIKVIDÁLT CIKK-önleleplező a pártkatonák részéről.
nyanya001
1951 ! Emlékszel az Orbán-Torgyán párosra ?
kedwes
Mint tudható, ez semmilyen módon nem csatlakozik a gyűlölet szításhoz. Sőt még az emberek egyenességét is támogatja! Ja!
human
Akié az információ, azé a hatalom.
sóher
Bezzeg a nol,ill a századvég akiknek többszáz millókat utal a fidesz , minden hazugságaival őket nyomják még a wc-ből is folynak HIR tv,EHO tv. szánalmas hazug banda!
Rézangyal
Ennyire hitvány, ennyire gyalázatos "vezetése" soha nem volt Magyarországnak. A Dunába lövetném az összest, kivétel nélkül.
honeykiss
Ha megmondod az igazat beverik a fejed...
bakegya
@honeykiss: igen,itt írtam,miután megetettem volna a háziállataim-nem vagyok még amnéziás-de mintha elnyelte volna őket a föld!Kettőt egyszerre!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.