Ismét egy, Flier János tágabb családjához tartozó személy nyert Felcsúton a Nemzeti Földalapkezelő 10 évre titkosított állami földbérlet-pályázatán - írja a Népszabadság.

A lap már többször is beszámolt arról, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök feleségével, Lévai Anikóval közös földet is birtokló Flier János nyerte a legtöbbet Felcsúton a húszéves bérletre használatba adott termőföldekből. Legutóbbi sikerével a család már 400 hektár felett gazdálkodhat.

A tavaly augusztusban meghirdetett pályázatokról két hete született a döntés. Még nem hirdették ki a Nemzeti Földalapkezelő Szervezet honlapján, hogy ki a győztes, azonban a veszteseket már értesítették.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Mobil123: @nyanya001: Ilyenkor már a központban sem tudnak mit kitalálni...
Mobil123
@kengyefuto: @Hellcat: De én olvasni akarom a hülyeségeket, magyarázkodásokat, "okosságokat". Tudni akarom/akarjuk, hogy miért ömlik az adófizetők, tehát a MI pénzünk a pereputy zsebébe. És mint tudjuk vanna itt olyanok akikek komoly barátság fűz a vezírehez és tárasaihoz.
adsl70
Ha nem kapja meg az lett volna a csoda és a " Hír.." titkosítás ez már kötelezö mint egy jo csomaghoz járó prémium szolgáltatás..
Pálinkafőző Rézüst
@kengyefuto: pogácsa jöhet,..:))
Érdeklődve olvasnám a néhány szintén lenyúlós véleményét, KIZÁRÓLAG a CIKKHEZ!!
mariaberta
Ismeritek a közmondást a minden szentről, akinek maga felé ...?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.