Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója a Fidesz-székház csütörtöki ostroma után az alábbi levelet küldte a párttagoknak. A cink.hu kommentárja szerint a levélből közvetetten kiderül, mi fáj a legjobban a Fidesznek: az, hogy nem pártok, hanem valóban civil diákok tüntetnek ellenük, ezért sulykolják ilyen intenzitással, hogy a tiltakozásokat "a baloldal" szervezi.

"Kedves Barátaink!

Szeretnénk tájékoztatni titeket a tegnapi eseményekről.

Radikális diákok egy csoportja a délelőtti órákban megtámadta a Fidesz Lendvay utcai székházát. Átmásztak az épület kerítésén, és be akartak jutni az épületbe. Közben az előre értesített baloldali újságírók kamerákkal kísérték őket. Munkatársaink határozott fellépésének köszönhetően csak páran jutottak be, a többiek az udvaron maradtak. A földre telepedő aktivisták időről időre megpróbáltak újra betörni az épületbe. Eközben törtek-zúztak, bántalmazták a székház dolgozóit, többek között megrúgtak egy női munkatársat is. Nem voltak tekintettel a ház idős dolgozóira sem, akik megrémültek a soha nem látott durvaság láttán. Dokumentumok után kutatva elvitték a kukák tartalmát. A radikális fiatalok példátlan akciója törvénybe ütközik, birtokháborításnak minősül. A Fidesz, miközben megtehette volna, nem kérte a rendőrség beavatkozását (ezzel szemben 2006-ban a békés tüntetők szemét is kilőtték a rendőrök).

A diákokat azok a jól ismert arcok vezették, akik az elmúlt hónapokban folyamatosan heccelték a magyar fiatalokat. Ők azok, akik maguk is bevallották, részt vettek egy amerikai tanácsadók által tartott képzésen, amelyen agresszív utcai kampányok szervezésére oktatták őket. Azokról a radikális fiatalokról van szó, akik maguk sem tagadták, hogy egyeztettek a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 Mozgalommal. Azokról van szó, akik a diákság képviselőinek állítják be magukat, de közben a baloldal bíztatására provokációkat szerveznek a magyar városok utcáin. Be nem jelentett tüntetéseket tartanak, hidakat és épületeket foglalnak, rongálnak.

A jövőben minden Fidesz-iroda számíthat hasonló törvénytelen megmozdulásukra. Éppen ezért arra kérünk benneteket, hogy ennek megfelelően alakítsátok ki irodáitok biztonságos, de békés védelmét. Amint az tegnap is bebizonyosodott, politikai ellenfeleink nem fognak válogatni az eszközökben.

A Központi Hivatal védelmében várjuk azon Fidesz-tagok jelentkezését, akik a tegnapihoz hasonló agresszió esetén 1 órán belül a helyszínen tudnak lenni. A jelentkezéseket kérjük, juttassátok el a [email protected] címre, nevetek, tagkártya-számotok és mobilszámotok feltüntetésével.

Sok munka áll előttünk, de addig is, szeretnénk köszönetet mondani minden munkatársnak és szimpatizánsnak, akik segítettek megvédeni a székházat és az itt dolgozó embereket.

Üdvözlettel:

Kubatov Gábor

pártigazgató"

97 hozzászólásarrow_drop_down_circle

massa
Kubatov? ki törte be az ajtót? az örök egyike,hiszen még jelzés sem volt rajta, kitől féltek ? ártatlan emberektől? ti sósavoztatok a gyerekeket bántani ? talán nem a nép ellen kellene alkotmányozni ,jó ha tudod ezerrel búktók csalhatsz minden ki lesz vizsgálva,
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1951
Csőcselék mindig volt, van is és lesz is! Nem kell ezt túlragozni, mindig vannak felheccelhető emberek! De mi bajuk is volt a fiataloknak, egyáltalán megtudták pontosan határozni követeléseik célját, vagy csak a televízióban akartak szerepelni hős Tell Vilmosként?!!
adsl70
nekem régen mondogatták figyi amit 89-ben lebont azt most épiti fel és egyre jobban hasonul Káder ápánkhoz.. volt 40 évük elődeinknek hogy egy jól működő rendszert építsen ki akik mindenben tudtak mindenről, volt a saját elit pl: balatoni üdülők pártelvtársaknak, belső komunikáció, itt is tagsági szám amiről tudható a telefon, cím és mozgosításnál szalad mindenki... jól fel van építve ezeket nem lehet leváltani és ez csak a kezdet a kirakat perek felé lesz még itt Nagy Imre és népek elleni perek, még nem akasztanak de hatalom már adott akár ahoz is.
percsi
Ezek szerint nincs valós alapja a tüntetéseknek? Csak a pártok hatalomharca folyik ebben az országban? A fidesz szerint a nép jól él, nem léteznek hajléktalanok, a nép jogait nem sértették meg stb. Kizárólag az ellenzék műve volt a fidesz székház elfoglalása. És vegyük tudomásul, hogy az alkotmány nem a népé, nem a nép érdekeit védi!!!
Felháborító!!!Nagyon sok videó készült, csak a "varangyos" Békamenetesek mocskos viselkedése volt látható. Jól tették a diákok, hogy nem hagyták magukat provokálni, nem ereszkedtek le a csürhe népség szintjére. Mert aki így viselkedik, mint ahogy a trottyos öreg viselkedett, azok nem emberek. Még, hogy Békemenet, haha, sósavval, anyázással? Fújj, ezzel is leégett orbán!!!
világlátó
Sajnos ez csak a kezdet. Biztosak lehetünk abban, hogy a védelmet is, ahogy a CÖF-öt is, megszervezik. Ha pedig így lesz, gondolkodhat a rendőrség, - hogyan tovább.
Nem lesz itt békesség. Még az a szerencse, hogy a közbeszéd kódjai már ismertek. Csodálkozom is azon, hogy lehet ilyen gyermeteg rágalmakkal egy országot bolondítani. Amerikai segítséggel, embereket lefizetve, stb. Szerencsére ezek a rágalmak csak pufognak, de már hatástalanok, hacsak azok nem veszik komolyan, akik most védelmi osztagokba nem szerveződnek. Vajon őket kik és kinek a megbízásából provokálják majd?
laslow
@Mobil123: Ezen még agyalni kellene,mert én csak néhány hónapig voltam brigádvezető(80-akárhányban),de az megint más tészta!Legelőszőr,tagokat kellene verbuválni(MINDENKI HOZZON MÉG 1 EMBERT!,sic.),aztán,meglátjuk!
Mobil123
@laslow: Az már rég volt!! A tagság meg szerintem nem gond, különben is nem csak a fidesz fanok hozhatnak még egy embert, hanem Mi is:-) nem olyan rossz ötlet az!
Egyébként ez egy demokratikus ellenzéki párt lesz, tehát nyugodtan lehetsz vezető, úgy is azt kell csinálnod amit a tagság mond:-DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.