Magát buktatta le Pócs János, Jászapáti fideszes polgármestere, amikor olyan titkos információkról nyilatkozott, hogy a településen hányan pályáztak trafiküzemeltetésre - olvasható az MSZP hétfői közleményében.

Az ellenzéki párt idézi a polgármester nyilatkozatait, amelyek szerint "Jászapátin heten pályáztak, ebből kettő volt fideszes". A szocialisták szerint azonban Pócs János semmilyen forrásból nem tudhatná, hogy hányan pályáztak Jászapátiról, hacsak - Horváth István szekszárdi polgármesterhez hasonlóan - nem látta a pályázók titkos listáját.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. ugyanis csak a nyertesek listáját tette közzé, így azt, hogy egy-egy településről hányan és kik pályáztak, továbbra is titokban tartja - emlékeztetett a közlemény.

A szocialisták ezért felszólítják Pócs Jánost, hogy adjon elfogadható magyarázatot arra: honnan tudja, hogy hányan pályáztak; látta-e a helyi pályázók listáját; illetve a döntést megelőzően volt-e politikai egyeztetés. Ha ezekre nem tud választ adni, akkor azonnal adja vissza mandátumát, és mondjon le a polgármesterségről - zárul az MSZP közleménye.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Mennél jobban ágálnak a mutyi elnevezés ellen annál jobban bele gabalyodnak.
nemkati
Akkor már az eredményt is elkottyinthatta volna. Tippelek: két fideszes nyert?
Dr.luigilongo60
És még azt is tudja, ki volt fitymaszos a jelenkezők közül.
Tényleg nincs is semmilyen Kubaszov lista!:-)))
mátmar
Olyan hülye, hogy még a pofáját sem tudja tartani.És még hány ilyen polgármester van?
abacs62
"Pöcs janit" csak ismerni kell, az összes közmunkás a birtokain dolgozik, Aki nem, annak nem jár segély.Természetesen "vikikirály" rejtett tartalékairól van szó,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.