A hvg.hu nyilvánosságra hozott egy résztelet abból a hangfelvételből, amely "bizonyítja, hogy Szekszárdon a Fidesz helyi képviselői döntöttek a trafikpályázatokról". A teljes felvételt az ügyészség is megkapta, a hatóságnak a hét végéig kell döntenie, elindítja-e a nyomozást a trafikmutyi ügyében – írja a lap.

A hvg.hu birtokába került felvétel valószínűleg március végén készült, és egy hosszabb beszélgetés részlete. Horváth István fideszes polgármester május 10-i sajtótájékoztatóján nem vonta kétségbe a hitelességét, de azt mondta, a trafikok egy nem hivatalos magánbeszélgetéseken jöttek szóba.

A 7 perces hanganyagból most a nem közszereplő érintettek személyes adataitól megtisztított, ám a szekszárdi trafikok elosztásának mikéntjéről releváns információval szolgáló körülbelül másfél perces részletet hallgatható meg.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
No ezt a HANGFELVÉTELT kéne az egész országban oda-vissza hangosbemondós kocsikból játszani, hogy belevésődjön az emberek agyába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
supernem
Földmutyi, trafikmutyi, Közgép-mutyi ésatöbbimutyi: ezt még Gyurcsányék is megirigyelnék.
makkancs
Én nem értem, hogy irányíthatnak ilyen erkölcstelen emberek!
hallgatag
@makkancs: Maguknak irányitanak, meg átcsoportositanak a szegényektöl lopott pénzeket a saját zsebükbe,,,,,ilyen eccccccccerüüüüüüü
sport50
ezt hogy vicceled el entero??megvan már a sablonszöveg a kormánynak,hogy mit kell hazudni??
honeykiss
Mutyi már az egész ország...a rinocéroszbőre átképzős ezekhez képest :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.