Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke Nagy Imre kivégzésének az évfordulóján tartott értékelőt. Beszédében kitért az őszödi beszédre, élesen bírálta az Orbán-kormányt és odaszólt ellenzéki „kollégáinak” is.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@rokker33: gyurcsány nem a szívem csücsöke. De gondolj bele egy olyan ellenzékkel mint a fidesz mi a francot lehet kezdeni? Abban volt a hibás , de nagyon , hogy hagyta magát és lemondott. Na ekkor fordultak el tőle nagyon sokan nem pedig akkor amikor elkúrta és be is ismerte!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rokker33
Ennek a Feri gyereknek elment az esze :D Tudja hogy már soha többé nem ülhet a hatalmon és kezd elmenni az esze :D Szegény Viktorkánk is így jár nézzétek mi lett belőle 8 év hatalom nélkül!Teljesen megbolondult!Ugyan ez van Ferivel is!A beszédén meg csak nevettem egy jót!Tiszta idétlen egy a Feri meg az is aki ezt a sok zagyvaságot elhiszi!
miazavalami
Sztem pedig jól beszélt. Csak abban az utolsó vereségben tévedett. Nem azért vesztették el a választásokat mert az emberek nem bíztak magukban , hanem azért mert bennük nem bíztak!
rokker33
@Dr.luigilongo60: úgy kb az egész :D Az Öszödi beszéd kimagyarázása,Orbán kormány szidása ( ő se volt jobb) meg ez az egész korszakváltásos duma amit Bajnaitól lopott de ha őt választanák ugyan azt csinálná mint a kormányzása idején!
miazavalami
@rokker33: gyurcsány nem a szívem csücsöke. De gondolj bele egy olyan ellenzékkel mint a fidesz mi a francot lehet kezdeni? Abban volt a hibás , de nagyon , hogy hagyta magát és lemondott. Na ekkor fordultak el tőle nagyon sokan nem pedig akkor amikor elkúrta és be is ismerte!
rokker33
@tűzróka0919: @miazavalami: Mi van veletek csak nem felejtettétek el,hogy milyen disznóságokat csinált ez a patkány míg hatalmon volt!AZ Öszödi beszéd az okt 23 zavargások ahol parancsot adott hogy a rendőrök az emberekre lőjenek és ez miatt rengeteg ártatlan ember megsérült!Sok bűne volt/van ennek a tetűnek soha többet Gyurcsány!
rokker33
@miazavalami: "pedig akkor amikor elkúrta és be is ismerte!"
persze beismerte csak nem a nép előtt hanem pár 100 ember előtt zárt ülésen és ha nem szivárogtatják ki a beszédét még a mai napig nem vallotta volna be hogy elkúrta nem kicsit nagyon!Én egy olyan intézkedésre se emlékszem ami az embereknek jó lett volna míg Gyurcsány kormányzott?
miazavalami
@rokker33: Mondtam hogy nem a szívem csücsöke...
miazavalami
@rokker33: Ja! Orbántól azért jobb volt..
Dr.luigilongo60
@rokker33: Semmi konkrétum?
Csupán ennyi, amit kiizzadtál magadból?
Ez nagyon sovány ,magyarázatnak semmi.
rokker33
@miazavalami: Hát az igaz hogy ettől a sz@rházitól bárki jobb ebben igazad van!
miazavalami
@rokker33: Abban is vitatkoznék hogy ő adott parancsot a "békésen" tüntetők közé lövésre.
rokker33
@Dr.luigilongo60: Nem is kell magyarázkodni az egész Gyurcsány kormány sz*r volt kezdjük ott,hogy nem is akarta Őt a nép csak Medgyessy helyére furakodott be és ha már itt tartunk te milyen pozitív intézkedést tudsz írni a kormányzása alatt azon kívül hogy 2009 ben lemondott,mert én 1 re se emlékszem!
rokker33
@miazavalami: oké nem is írtam,hogy békésen tüntettek,de azért gumilövedékekkel kilőni az ember szemét mert tiltakozik a kormány ellen azért az elég durva!És tehetett volna akkor is valamit a zavargások ellen de nem tett semmit csak nyugodtan ült a s*ggén és várta,hogy vége legyen!Miniszterelnökként neki kellett volna lenyugtatni a népet!
miazavalami
@rokker33: Az előbb még azt mondat ő lövetett... :-)
Arra megvoltak a megfelelő személyek . Akik tüntettek az nem a nép volt hanem a csőcselék. Gumilövedékkel kilövetni az ember szemét mert tiltakozik a kormány ellen az azért durva. Ez igaz , de az is durva ahogy tiltakoztak.
rokker33
@miazavalami: 100% biztos vagyok benne,hogy neki is köze van a parancs kiadásához Akik meg tüntettek azok nem csőcselékek voltak hanem felébredt emberek akiknek elege lett a sok korrupcióból meg hazugságokból meg azért 2004 től 2006 ig éjjel nappal hazudott amit 2006 májusba be is vallott,de azt nem értem hogy onnantól miért nem tudott rendesen kormányozni miért folytatta tovább azt amiről azt mondta,hogy rossz?Most is ezt csinálja ígérget minden szépet jót,de mindenki tudja szerintem te is hogy 2 max 3 % a szavazója ami édes kevés még arra is hogy a parlamentbe bejusson szóval kár is vitatkozni ezen!
lbs
Ha az artikulátlanság határát súroló és a jó ízlés határait feszegető ordítozást "kemény"-nek lehet minősíteni, akkor Gyurcsány DK vezér valóban majdnem olyan kemény volt mint a Widia (az anglománok kedvéért Hartmetall) ...

Annak idején - amikor a rock-korszak kezdete zajlott Magyarországon - akkoriban volt elterjedt nézet, hogy vannak akik tudnak énekelni, gitározni, dobolni, stb. és vannak akik ezek hiányát hangerővel igyekeznek pótolni...
miazavalami
@rokker33: A békés tüntetők nem törnek be kirakatot , nem törnek össze autókat , ja és nem verik szét a tévé székházat...
Sztem ha Bajnai kihagyja Gyurcsányt akkor nagyobb esélye van.
kkalman
Egy kutya kölyke a Gyurcsány és az Orbán. Ugyanonnan jöttek (MSZMP), ugyanazok a célok vezérlik őket. Különbség köztük annyi, hogy a Gyurcsány már milliomosként, vagy milliárdosként lett miniszterelnök, addig ez nem mondható el Orbánról. Mindkettőnek a helye a politika szemétdombján van.
lbs
@miazavalami: Már több helyen is leírtam, a TV székháznál rendbontást elkövetőknek, meg a gyújtogatóknak egyedül annyi köze volt a jogosan felháborodottakhoz, hogy ennek az apropóján küldték oda őket.
Ez a banda a világon mindenütt megtalálható, a soraikból kerülnek ki a futbalhulligánok, meg más kétes alakok - egyik újabb formációjuk pl. a Ha Ha is..
A tevékenységük nem új, már a pozsonyi parlamentben is voltak a hasonlóan tevékenykedők.

Abban korban, különben az egyik nagy működési területük az operák világa volt, pontosabban az operaházak.
Amennyiben a korabeli impresszárióknak nem tetszett a mű, vagy még inkább a szerzője, akkor záptojás hajigálással, fütyüléssel zavarták meg az előadásokat.

Ez a fajta különben soha nem pusztul ki - sajnos mindig újratermelődik..
valakiaki
"Az a lényeg, hogy végre ne kelljen hazudni ebben az országban – hangsúlyozta a DK elnöke."
Szerintem már az is jó lesz, ha nem lehet, mert kiderül. Sajnos a magyar politikában csak az számít hazugságnak ha valaki saját szinkronhangján bevallja.
valakiaki
Orbán ezerszer kártékonyabb, mint Gyurcsány valaha is volt vagy lesz.
szaboria1
Soknak nincs is tudatában miként működik egy kormányzás, ha mindenről a miniszterelnök döntene akkor a napi 24 óra sem lenne elég. Orbán is már össze vissza kapkod mert mindenbe bele akar szólni amihez nem is ért. Azzal követték el eddig is a hibákat, hogy párt vonalon engedték a beleszólást ami a látottak alapján nem működik.
Nauta
@Dr.luigilongo60: Konkrétum?Ilyet ne kérj,mert a vezére sem tud(ott) soha! Csak aljas rágalmakkal,a birkatáborának felhergelésével és székház szétveretésével,két hűjje "amortizátor" /csicskás,plagis zsóti/ lefizetésével tudtak csak ártani Gyurcsánynak!!De most fordul végre a kocka! Bajnai egyre nagyobb,Mesterházi a szövetséget építi.A fideSS bukni fog,nem kicsit,hanem nagyot,mint mindig!!Már látszanak a fideSS-eSS bukás első jelei.
Még 11 hónap!!
szaboria1
@rokker33: Nem ártana neked ha ténylegesen olvasnál a bírósági döntésekről, mert elég tudatlan vagy így. Kiemelsz olyant amit hallomásra alapozol. Amennyiben Gyurcsány adta volna ki te szerinted a parancsot már réges-régen kiderítették volna pláne, hogy a süllyesztőbe akarták volna tenni.
nyanya001
@szaboria1: A 2006-os zavargások értelmi szerzője egyértelműen az Orbán volt !
Ő bujtotta fel a csőcseléket !
QQCSI
@rokker33: propeller.hu/itthon/2710324-marhasag-hogy-horthizmus-egy-kegyetlen
QQCSI
"A lakosság nem értette, hogy amikor a rendőrség háromszor felszólítja őket egy adott terület elhagyására, akkor azt a területet el kell hagyni. Ha a csapat megindul, akkor már nem tud disztingválni a nézelődők és a kődobálók között."

2013. május 30., 14:43
valakiaki
Az igazi hazaáruló és nemzetrontó mindig is Orbán volt. Gyurcsány csak egy irritáló paprikajancsi.
sport50
ez szerintem kellett már,mert az ellenzék eddig úgy viselkedett,mintha a vezért támogatná!!!agresszív,hataloméhes vezérrel így kell viselkedni !!!
lenhardtibolya
Igazán gusztustalan volt az a habzó szájjal végigüvöltött, mocskos kifejezésekkel megtűzdelt hordószónoklat, amit gyurcsány előadott.
laszlobihari
@lenhardtibolya: Igazat mondott!@szaboria1: Nem szabad bántani a rokkert! nem tehet róla, tömjén (dr?) és navracsicska közös "munkájának" az eredménye ez az ostoba agymosott megnyilvánulás, ezeknek úgy látszik beégett a tárolóba és nem módosítható! A fitymaSS jó követője dr. Goebbels munkásságának!
lenhardtibolya
@miazavalami: Elnéztem a hallgatóságát... Na azok aztán érdekes arcok voltak. Nekik bizonyára tetszett a "szenvedélyes" bunkóság...
töky
@lenhardtibolya: Ott álltál a sor elején bazdmeg! Ott még te is tapsoltál!
rokker33
@laszlobihari: tisztázzunk valamit soha de soha nem voltam nem vagyok és nem is leszek Fideszes csicska csak a véleményem írtam le Gyurcsányról hogy sz*rt sem ért a munkája míg hatalmon volt!Kb 1 fokkal jobb mint ez a kontár banda!
@szaboria1: tudod nagyon sok aljas húzás nem derült ki itt Magyarországon!Ha minden mocskot elővennénk már Gyurcsány és Orbán és a bandája is de szerintem még Bajnai is a rács mögött ülne!Csak nincs senki aki ezeket kezdeményezze az meg egyértelmű,hogy a Fidesz uszította a népet a kormány ellen,de akkor se tartottam/tartom helyesnek,hogy gumilövedékekkel lőjenek,mert sok ártatlan embert is elkapott!És érdekes módon senkit se vettek elő a 2006 os zavargások miatt kivéve a tömeget pedig egyértelmű,hogy kik a felelősek érte!Magyarország igazságszolgáltatása fényévekre van Amerikától vagy akármelyik országtól.mert kiderült hogy itt mindent meglehet tenni következmények nélkül!
magyarbakancs
@rokker33: Pedig volt családi pótlék emelés .Mert a Fidesz kormány alatt 3400 Ft volt a családi pótlék a Szocik emelték 12,500 forintra.
A Fidesz 1998-2002 között egyszeresem emelték a családi pótlékot.
A Fidesz 2010-2013- között egyszeresem emelte a családi pótlékot.
Minimál pér adó mentessége.
Most 16 % adót .
rokker33
@magyarbakancs: ezért se a Fideszre szavaztam mert tudtam,hogy amit ígér az nem valósíthat meg / 1 millió munkahely 2 hét alatt rend lesz stb/ és azért is másra tettem az X et!És tényleg sok mindent emeltek a szocik és ha ez a bohóc nem jön a képbe még most is ők lennének kormányon!Nem véletlen a 20 -25 % támogatottság eddig mindig szoros volta választás most nem lesz ha csak meg nem egyeznek Bajnaival és ez mind a Gyurcsány hibája és az is hogy 2/3 a van a Fidesznek mert az emberek elpártoltak az Mszp-től!
magyarbakancs
@rokker33: Tisztelt rokker33 barátom.
Teljesen igazat adok neked.
Gyurcsány beszéde még talán nem is lett volna olyan nagy baj csak a 13 havi juttatások elvétele volt a szocik koporsójába az utolsó szög.
lenhardtibolya
@töky: Ezt a bunkó állítást kénytelen vagyok visszautasítani. Soha nem mennék gyurcsányt hallgatni, nemhogy tapsolni neki!
magyarbakancs
Ha tetszik hanem Gyurcsány úr az az egyetlen olyan karizmatikus ki szívből érzésből tud beszélni a mai bal oldalon.
Én úgy érzem a többi bal oldali politikus lagymatag,vérszegény .
Kritizálja a kormányzatot olyan erőtlen mintha betanult szöveget mondanának nincs benne tűz.
szelbatyo
@lenhardtibolya: Bunkó vagy te anélkül is, hogy elmennél egy DK-gyűlésre...
lenhardtibolya
@szelbatyo: Köszönöm a "kedvességet" amivel ismeretlenül is "megtisztel" egy ilyen balfék.
GeoCravker
propeller.hu/itthon/2723375-gyurcsany-taktikai-kirohanas
bretagne
@magyarbakancs: A 13. nyugdíj az nem járt, csak adható volt, amíg tellett rá. Különben azt a Bajnai vette el.
nahát
ennek már megint elgurult a dilibogyója!!!
verőce21
Ha valaki önként mond le a hatalomról, azt oda soha senki nem segíti vissza!
miazavalami
@lenhardtibolya: Mint minden politikusnak neki is vannak fenntartás nélküli követői. Ők azok akik akkor is kiállnak egy politikus mellett ha rámegy a gatyájuk is. Ilyen Orbán birka nyája is. ( na minggyá jön entero és megsértődik.. :-) ) Olyan ember nem élt a földön aki mindenki kedvére tudna tenni. Olyat kell keresni aki legalább hagyja hogy az okosabbak a háttérben dolgozzanak. Volt már ilyen.
lenhardtibolya
@miazavalami: Az nagyon nagy baj, hogyha bármelyik politikust fenntartás nélkül követjük, tényleg, mint a birkák. Én sem Gyurcsányt, sem Orbánt, és még sorolhatnám kiket nem követnék fenntartást nélkül (legtöbbjüket meg semmiképpen), csak az a baj, hogy jövőre választás lesz, és nem igazán tudom, kire voksoljak...
lbs
@miazavalami: Teljesen jogos - amit leírtál - azok is!
tűzróka0919
@rokker33: Öszödi beszéd : tényfeltáró beismerés az ország eddigi rossz vezetéséről . Úgy visszamenőleg a gengszterkapitalizmus kezdetéig . Mert itt MAGYARORSZÁGON nem volt rendszerváltás . 2006 okt . 23 . Békés tüntetők : Kirakatokat törtek be , macskakővel "lövöldöztek" , autókat gyújtottak fel . TV székház ostroma . Gyurcsány nem adhat parancsot a rendőrségnek a beavatkozásra . Mivel a fegyvereserők mindenkori főparancsnoka az ép regnáló köztársasági elnök . A legnagyobb uszító orr bán volt . Láttad előtte vagy utána fradi meccsen a "B"középben ülni a fanatikusok között ?
lbs
@lenhardtibolya: Fenntartásai mindig kell hogy legyenek az embernek!

Ez olyan mint a szabályozástechnikában az, amikor egy etalonnal összehasonlítja a rendszer a mért értéket.

Én a tényeket veszem figyelembe!
Most pl. az árvízi helyzet kezelését a kormány részéről.
Teszem ezt politikamentesen.
A helyzet által megkövetelt teendők végzése, folyamatosan a közfigyelem teljes nyilvánossága előtt nyilvánossága előtt zajlott.
Hasonlóan mint '90-ben amikor a CNN az öbölháborút premier planban közvetítette a Hír TV nagyon kitett magáért lényegében nagyon hasonlóan közvetített non-stop.

A kritikákkal - amelyek olykor már súrolják a rágalmazás tényét - a miniszterelnök egyáltalán nem szerepelte túl magát!
Ott volt mellette a katasztrófahelyzet megoldásának a két legfőbb vezetője, a katasztrófavédelmi főigazgató Bakondi tábornok és a honvédelmi miniszter Hende Csaba, valamint a belügyminiszter, valamint a rendfenntartási tevékenységet végzők legfőbb vezetője, a belügyminiszter.
Mindhárman alkották az operációs törzs csúcsát.

Ha bármilyen döntést meg kellett hozni, ők jogosultak voltak a saját alárendeltjeik felé rögtön intézkedni, rendelkezni.
Ezért sikerült az ad hoc döntéseket gyorsan hatékonyan meghozni, amely hozzájárult, hogy a tényleges védelmi tevékenység olajozottan működhessen.

Ebből látszik, hogy a kormány levonta a márciusi zord időjárás miatt előállt helyzet kezelésekor előállt hiányosságokból a megfelelő következtetéseket.
Mint ahogy az árvíz levonulása utáni első következtetések is napvilágra kerültek.
(Pl. az árterekben található ingatlanok megvédhetőségének a problematikája és az egész árvízvédelmi tevékenység újragondolása.

Történt több igen nagy reménykedésre okot adó iparpolitikai döntés és egyezmény aláírás a világ műszaki élvonalába tartozó cégekkel történt meg, amely a jelenlegi kormányhoz köthető..

A Győrben található Széchenyi Egyetem viszi tovább azt a nemes hagyományt, amit még annak idején a nagyszerűen teljesítő néhai "vörös...
lbs
@lenhardtibolya: folyt.:
... báró" Horváth Ede és munkatársai álmodtak meg, és hozták létre az Állammal közösen - nyugati mintára a Rába gyár "házi egyetemét".

Nem árt tudni, hogy a MÁV ZRt. jelenlegi felsőfokú végzettségű szakember gárdájának jelentős része itt végzett, amikor még KTMF-nek (Közlekedési- Távközlési Műszaki Főiskola) hívták!
De az itt végzett kitűnően képzett szakemberek találhatók meg a BKK-nál, a buszvállalatoknál, illetve a járműtervezők között is.
Ha ők nem lennének a helyükön a hazai tömegközlekedés az összeomlás szélére sodródna!
A helyzet most sem túl jó, de átértékelődött a képzés, a mai és a jövőben várható követelményeknek megfelelően és ehhez az AUDI cég igen sok mindenben hozzájárul.

Kecskeméten az ottani műszaki főiskola fejlődéséhez a Mercedes gyár járul hozzá.
Miskolcon a Bosch cég működik együtt a nagy múltú Miskolci Nehézipari Egyetem utódával.

De itt van a ZF cég Egerben, amely a sebességváltók gyártásában közel évszázados múlttal rendelkezik, a szintén világszínvonalú Knorr fékberendezéseket gyártó cég és még lehetne sorolni ezeket hosszasan.

Ezek a megújhodó műszaki fejlődés letéteményesei, mert nemcsak összeszerelő üzemeket telepítettek, hanem a kutatóbázisok is ide települtek, itt működnek, bízva a külföldön még mindig legendásnak elismert magyar kreativitásban!

Persze egyből nem megy, annál is inkább, mert az egykor annyira áhított "nyugat" -ot közelről nézve igencsak kiütköznek annak a gyarlóságai, amelyek a gyors kibontakozásban és tényleges válságkezelésben Hazánkat is visszafogják!

Brüsszelben ostobábbnál ostobább műproblémákkal foglalkoznak, ilyeneket generálnak az ottani senki által meg nem választott sokszor képzettség nélküli politikai panoptikumi alakok!
Akik busás jövedelmekért végzik a sehová nem (Vagy a káoszba!) vezető ténykedésüket, miközben a komplett Dél-Európa gazdasági válságban van és az ottani országok kisemberei komoly megélhetési gondokkal küzdenek!

Ezeket tudomásul- és figyelembe...
lbs
@lenhardtibolya: én biztosan a nemzeti oldalra fogok szavazni!

Amelyhez hozzátartozik az egyik ellenzéki párt is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.