Feljutott az NB I-be Tállai András, a Belügyminisztérium államtitkára által vezetett focicsapat, és a kormány azonnal a segítségére is sietett: 400 millió forint támogatást kapnak. A Mezőkövesd Zsóry FC már korábban, a társasági adókedvezményekből is kapott egy jelentősebb összeget, de az MTK ellen már úgy állhat ki, hogy teljesen biztos lesz az anyagi háttere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Qrva életbe csak elkéne dönteni, hogy összeálljunk az itt kommetelőkkel egy focicsapatba:-)) ( na persze a csapatkapitány csak is egy fan lehet, mert nyalni kell!!)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Qrva életbe csak elkéne dönteni, hogy összeálljunk az itt kommetelőkkel egy focicsapatba:-)) ( na persze a csapatkapitány csak is egy fan lehet, mert nyalni kell!!)
human
A kórházakban meg 20 millió forintos műszernek úgy örülnek, mintha csoda történt volna.
tűzróka0919
@Mobil123: Vállalom a csk szerepet :) de nyalni nem fogok :D sem nőnél sem férfinél(nál)
Mobil123
@tűzróka0919: Akkor nem kellesz!! Nyalás nélkül nincs lové:-))))) (különben is mióta vagy Te fan???) Na mesélj csak, mert most befuttottál a csőbe:-)))
tűzróka0919
Na most igazából , ne boruljon el az ember agya ilyen dolgok olvasatán ? Jól írja @human: ,hogy másutt néhány milliós beruházást is isteni csodaként élnek meg . De mint tudjuk előbb az önjelölt disznódiktátor passziójának kell teljesülnie . A többi meg le van szarva .
tűzróka0919
@Mobil123: 400 milláért még az ördögöt is szájon csókolnám :D Viszont akkor sem nyalok :))
bakegya
@human: bizony,bizony,de még mennyi mindenből nincs elég.A beszállítók sem képesek megelőlegezni már egy kanült sem.
Nagy tételben nyomják a pénzt a sporvezéreknek is,de az iskolákban ne tudjátok meg hány focikapu még rögzítve sincs.A napköziseknek meg még egy labdára se jut.
human
@tűzróka0919: És milyen az élet fagylalt nélkül? :D
Mobil123
@tűzróka0919: Ördögi csók?? Na nem!! Itt kizárólag nyalással kapsz ennyit, de ha ügyi vagy akkor lehet több is!! :-)))
Brother Louie
@tűzróka0919: "Brazília egész területén újabb tüntetésekre készülnek szerdán a korrupció, az oktatás és az egészségügy hiányosságai, valamint afutball-világbajnokság magas kiadásai miatt. "

Nem az agyadnak kell kiborulnia hanem ki kell menni azt utcára és keresztbe-állni. Igaz, ebben az országban nem megszokott a tüntetés.

A magyarok élvezettel viselik el mikor élve nyúzzák a bőrét.
tűzróka0919
@human: Fáj a torkom :) oszt nem nyalhatok :D
tűzróka0919
@Brother Louie: Én mennék szívesen az utcára . De kivel ? hiába az ország második legnagyobb városa vagyunk kussol itt mindenki . Jah kérem ! Hol állunk mi az összefogáshoz !!!
Brother Louie
Ez a Tállai András meg kimondottan sportember. '50 éves létemre így néznék ki mint egy disznó szégyellném, hogy sportembernek tartanak.

Remélem 400 000 000 Forintért a sportolásra nevelt gyermekeknek nem ilyen elhízott, tokás, hipertóniás középkorúak lesznek.
tűzróka0919
@Mobil123: Majd akkor nyalok a vezírürünél ha olyan lesz a nyelvem mint a kaktusz . Kicsi nyalás nagy élvezet :)
Brother Louie
@tűzróka0919: Erre mondtam: ilyen a magyar. Ül és néz ki a fejéből. Ha meg valami baja van a körzeti orvos várójában panaszkodik meg esetleg a fodrásznál. Már aki még jár fodrászhoz.

Meg is érdemlik az emberek, hogy szraba se veszi őket Kormányzat.
tűzróka0919
@Brother Louie: Gondolod , hogy mind a 400 000 000 (leírni is sok) sportra költik ? És a jutalék ?
Brother Louie
@tűzróka0919: Legalább tudod miért fizetsz egy kiló sertéscombért 2100 Forintot amiből 600 Forint az ÁFA.
lacika1ö
De van 49ezer-ft köz munka ! Sajnos gyáva népnek nincs hazája !!! TALPRA MAGYAR !!!
Mobil123
@sport50: Hát Dunára vizet?? Én inkább olyanra gondolnék aki "csóró" , és mégis csak élteti a vezért (mondjuk nőre!), mégis csak jobban fog nyalakodni.
lajospapa
Ezekre a milliókra akkor emlékezz amikor nem mész el szavazni! Vagy ha elmész , hova húzod az x-et.
karaj
Miért van az, hogy ezen már nem is csodálkozom ?? Már annyira edzetté tettek , hogy ilyen "piszlicsári" 400 millás osztogatás csak morgást,káromkodást vált ki belőlem.PÁRTUNK és KORMÁNYUNK csak megy előre a kijelölt ORBÁNI ÚTON. De ne feledjük : JÖN MÉG KUTYÁRA DÉR !!
Bubó
@Dr. Felipe: Ami késik nem múlik
file://localhost/C:/Users/Károly/Downloads/Mezőkövesd.png
mátmar
Pofátlanság! De hát a maffia is a saját embereit hozza helyzetbe.Kedves Vezetőnk,Keresztapánk kijelentette, hogy az övéit nem hagyja cserben. Azért keresztapa, mivel azt szokták kézcsókkal köszönteni, mint Szeretett Vezetőnket.
pesti
@mátmar: Igazad van!Pont azért néz ki a magyar foci ahogy kinéz.Holl vann az aranycsapat évei?!
magyarbakancs
Valaki csodálkozik még ilyenen,hogy száz millíót kap egy foci csapat.
Mert valaki kormánypárti oldalon evickél.
Az lenne a hír ha ilyen nem történne meg.
percsi
Mikor fogja a nép azt mondani, hogy elég? Vezetőink 23 éve elherdálja a pénzünket, ez nem elég ok ahhoz, hogy elzavarjuk őket? Legyen vége a népirtásnak, megérett az idő a kormány mutyijaiknak irtására!!!
samuel
T :@tűzróka0919: Kérem szépen ne idegesítse magát Mezsőkövesd-Zsóri az egyenlő a maffiával. Zsóri fürdő szennyvíz beruházásának kivitelezésére meghívásos pályázaton választották ki a nyertest, de nem ám 50-80 km-en belűli kivitelezőket hívtak meg 1- Nyiregyházi 2. Dunántúli 3. Budapesti. Remélem van elképzelése miért? A finanszírozásból megmaradó összeget nem osztották vissza a második körben befizetett többlet mintegy 150 Millió ft-ot. Itt rabló banda garázdálkodik.
nyanya001
47 ezerből meg lehet élni meg az egyébként is az adózók pénzéből van
mondja egy nagy okos !
Ez is az adózók pénzéből van, meg a felesleges stadionok !
lajospapa
Mit háborogtok? Ma már minden gyerek jól lakott, mehet a pénz a focira! Jó befektetés lesz, hozza a pénzt. Vagy viszi az adózókét! Vagy már én sem tudom...
Csodapók
@lajospapa: ...és olyan rokonszenves az éhségmeneteseket alázó polgármeter/államtitkár:
www.szentkoronaradio.com/files/Tallai-Andras%281%29.jpg
samuel
T.@Csodapók: Kár ,hogy ez az öntelt felfuvalkodott hólyag és a hozzá hasonlóak szórják az adófizetők pénzét, akkor amikor 4 millió ember él a létminimum alatt és több mint 50 000 gyermek éhezik kis hazánkban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.