Amikor tehát a miniszterelnök egyfajta politikai haknivá silányítja a halott csecsemők ügyét, és a mindenható nagyvezér szerepében tetszeleg, akkor számolni kell a közvetett károkozásával is. Azzal, hogy a következő krízishelyzetben esetleg valaki nem mer majd azonnal dönteni. Olyan helyzetben remeg meg a keze, vagy a telefonban a hangja, amikor ez életekbe kerülhet. S igen, ebből a szempontból Orbán Viktor személyes utasítgatásai nagyon károsak lehetnek. Függetlenül attól, hogy általában is csak nagyon ostoba ember hiszi azt, hogy mindenhez ért. S mindenhez jobban ért.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Leendő anyák! Ezentúl a Nagy Nemezetvezető bábaúr zsebébe kéretik tenni a hálapénzt!
töky
Ki merészeli azt állítani, hogy ez a kis barna nemzetvezető géniusz nem ért valamihez? Rögtön ráküldöm a TEK-et, aztán megnézheti magát!
GeoCravker
@A Tündik bündije: Az. Csak időnkint tényleg életek mennek rá.
GeoCravker
@Polygoner: Arra gondolsz, hogy Orbán bármit tenne, kritikát kapna? Ez tévedés. Vannak szakpolitikai kérdések amit az általa kinevezett szakpolitikusnak KELL tudni megoldani. Ilyen az árvíz, az oktatás, az egészségügy, stb. Neki koordinálni kellene tudni. Amikor egy vezető a beosztott beosztottjának a munkáját végzi, az azt jelenti, hogy a saját munkájának az ellátására alkalmatlan.
tűzróka0919
Vajon mihez nem ért ? Válaszokat várok Tisztelt fórumozó társaim !! Úgy szeretnék tájékozott lenni 1000 mester ügyben :))
miazavalami
@tűzróka0919: Bárhogy gondolkodom nem jut eszembe semmi...:-))
Brother Louie
@A Tündik bündije: A rajzfilmben a mesék végén mindig elzavarták vagy elverték a pcsiáját!
tűzróka0919
@miazavalami: Na ugye , hogy van amihez nem ért :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.