Zuschlag János "mások helyett vitte el a balhét", egy olyan minisztérium balhéját, amelyet akkor Gyurcsány Ferenc és Mesterházy Attila vezetett - mondta a Fidesz szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján az egykori szocialista országgyűlési képviselő börtönből való szabadulásának kapcsán.

Selmeczi Gabriella szerint a kecskeméti börtönből hatéves büntetése után szabadult baloldali politikus nem egy magányos elkövető volt, "ne felejtsük el, hogy 2007-ben bűnszervezetben elkövetett csalás volt ellene a vád" - mondta.

Hozzáfűzte: a bűnszervezet szálai az akkori Ifjúsági és Sportminisztériumba vezettek, ahonnan a szocialista ifjúsági szervezetekhez és még ki tudja kikhez vándoroltak a forintok, "Zuschlagék a Gyurcsány-Mesterházy minisztériumban lopták ki a pénzt" - fogalmazott.

Úgy vélte: nem véletlen, hogy a két akkori szocialista politikust, valamint Szilvásy Györgyöt, a tárca akkori közigazgatási államtitkárát is beidézték a perben.

"A bukott baloldal semmit nem változott, ugyanazok vannak együtt most is, akik egyszer már tönkretették az országot és különböző pénzmosásos esetekkel kapcsolatban keveredtek gyanúba" - jelentette ki.

Arra a kérdésre, hogy a 2011-ben hozott jogerős bírósági döntésben sem Gyurcsány Ferencet, sem Mesterházy Attilát nem marasztalták el, azt mondta: a bíróság amit tudott, bizonyított, az emberek azonban azt gondolják, hogy Zuschlag János nem egyedül követte el a bűncselekményt. Hozzátette: ő az érintettek politikai felelősségét veti fel.

A Szegedi Ítélőtábla Zuschlag Jánost társtettesként, folytatólagosan elkövetett csalás bűntettében és annak kísérletében részben tettesként, bűnsegédként, illetve felbujtóként, továbbá magánokirat-hamisítás vétségében, valamint felbujtóként elkövetett bűnpártolás vétségében mondta ki bűnösnek. Az ítélet szerint Zuschlag János és társai civil szervezetek közbeiktatásával szabálytalanul használtak fel a központi költségvetésből, a Fővárosi Önkormányzattól, a Táncsics Alapítványtól és az Európai Uniótól pályázatokon elnyert, összesen 75 millió forintos támogatásokat.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

taglo
Ha ez valóban így lett volna ,ez a ,,derék " kormány már rég vádat emelt volna ,mindkettejük ellen,a suszlág pedig már 3-éve kintlenne ! A saját anyjukat is bemocskolnák úgy fosnak ,a tetvek ! (igaz ? kiflizabálló úrhölgy , )
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Igen és most jön majd az, hogy
" Ha én egyszer kinyitom a számat ! ha én egyszer elkezdek beszélni ! "
Zuschlag sikkasztott a megérdemelt büntetést leülte !
Nehogy már tisztára mosson a Fidesz egy sikkasztót
bár az ilyesmi nem áll tőlük messze !
silber13
@nyanya001: Ritkán nyerítettem ilyen jókat Nyanyuska kedves, mint a kommenteden! El tudom képzelni a fijjjúgat, amint Ágnes asszony mintájára sikálják s futó hab által elkapkodott Zuschlagot! Oh, irgalom atyja ne haggy el!!! :-))))
vukkocska
Ha ennyire sajnálják Zuschlagot tartsanak neki továbbképzést, hogyan nem lehet lebukni. Mert abban a Fidesz nagyon nagy. Az MSZP kormányzása idején büntetőeljárás indult Hunvald György, Zuschlag János és a főpolgármester helyettes ellen (most nem jut eszembe a neve), és mind a három MSZP-s politikus volt. A Fidesz mutyikormányzása alatt meg csak tombol a korrupció, jelentősen bővül a vagyon, ennek ellenére ez senkit nem érdekel, senkinél nincs sem vagyonosodási-, sem büntetőeljárás. Ez valószínű nem véletlen. Mire jön a választás, ugyan úgy elfogják tüntetni a bizonyítékokat, mint Kaja Ibrahimnál, Josip Totnál, az Ezüsthajónál, mert ebben is nagyon nagyok.
nyanya001
@vukkocska: Mármint úgy lopni, hogy ne bukjon le mert ebben nagy
gyakorlatuk van !
Hellcat
Legalább leülte...közületek ki ült már a bűneiért hm???
Hellcat
Arról nem is beszélve, hogy amint kiengedik azonnal megy a gyalázatos szardobáló propaganda...ki se lépett a kapun a fidesz már mocskolódásra használja fel.
vukkocska
@Hellcat: én még nem ültem, de nem is bűnöztem. :) Tudom, hogy nem ránk gondoltál, hanem a Fideszre. :)
Dr. Felipe
Kusza fogú butanő, már az egész fideSS csürhének a börtönben lenne helye. Ha most lecsuknák őket már az is későn lenne.
hallgatag
@Dr. Felipe: reméljük, ami késik, nem múlik !!!
A mostani magyan NÈP 3/3-a ezt szeretné...
hallgatag
Sleimcetzhy gabika!!! Amit szerinted egy miniszteriumból loptak az " elvtársak",
Te meg a bandád a magyar nyugdijasokat, az egészségügyet, az iskolákat
a MNB - ot RABOLTÀTOK, illetve RABOLJÀTOK ki, szemrebbenés nélkül...
Ugyhogy a szádat másra használd, mint a mocskolódásra...azzal lehet
hogy örömet is okozol egy-két embernek...
Törölt felhasználó
50-70 millió forint, de szép idők is voltak, amikor még csak ennyiket loptak:) vagy egyáltalán milliós és nem milliárdos tételekről beszélünk..
Törölt felhasználó
@hallgatag: szerintem keményen fogazik...:) inkább a pókot kéne kiharapnia a sarokból
taglo
Ha ez valóban így lett volna ,ez a ,,derék " kormány már rég vádat emelt volna ,mindkettejük ellen,a suszlág pedig már 3-éve kintlenne ! A saját anyjukat is bemocskolnák úgy fosnak ,a tetvek ! (igaz ? kiflizabálló úrhölgy , )
coyote3
Drága szenátorasszony! Én hihetetlenül elégedett lennék veletek, ha csak 70 milkát loptatok volna. Szerintem ti ezt a számot simán "megezerszereztétek".
ja és még valami. Kifelejtetted bajnait a sorból. Meg Kisgörbét :))))))
szöszmösz
Minden eszközt felhasználnak hogy fogást találjanak az ellenzéken. A fidessesek egymást túllicitálva versenyben vannak még egymással is. Aki a nagyobb szemétséget
találja ki az pályázhat a király zviki puszijára.
joopapa
A fidess maffia nem lesz elszámoltatva! SAJNOS!!! Pedig de megnézném amikor vezetőszáron vonulnának végig a bíróság épületében, szép tömött sorban! Elöl a vezir utána a szervilis s...nyalói.
keresztapa
Reszketés fogja el Gyurcsányt, nem tudja mikor buktatja le Zuschlag Mesterházival egyetembe, választás hajrájába a balhé visszavág, mert nem felejt.
Dr. Felipe
Zusi csak piti tolvaj a fideSS maffiózókhoz képest. 72 milla sikkasztásért amiből 50 millát visszafizetett kapott 6 évet akkor a fideSS maffiózóknak hány ezer év járna?
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: a cusi a szógyártó, meg a tompika helyett ült. Ennyit azért illene tudni, ha képben is vagy vala ma.
RÁKOS
@hallgatag: sajnos nem igy van mert csak az egyharmada mert a tőbbi még mindig ezzekben a hülyékbe szerelmes
keresztapa
Pálinkafőző Rézüst. A kép hamis, mivel a tükör tartó határozta meg a tükör elhelyezését, mivel ez nem ma vala!
keresztapa
Amely ember a törvény erejében és az igazságban bízik csupán, azt gyakran érheti nagy csalódás.
Szvetlana
@Csufipofi: ebben a nagy kapkodásban kimaradt:))
keresztapa
Táncsics alapítvány pénztárnoki állása biztosítva,hallgatás áraként, de nem nyilatkozhat!
Mobil123
@nyanya001: 13:51 hsz. De hogy nem fogja tisztára mosni! Ez egy újabb ügy arra, hogy sárt dobjon a baloldalra. Vagy ők is kaptak a pénzből!!
bencemacska
@keresztapa: Honnan vagy ilyen jól értesült? Bennfentes vagy?
Rossz nyelvek szerint a Fidesznek is volt egy ilyen pénzszivattyúja, de ott jobb volt a "lepapírozás"!?!?!?
nyanya001
@Mobil123: Mindkettő elképzelhető, van realitása !
mariaberta
Te Selmeci nem hagynád már abba ezt az unalmas dumádat? Olyan vagy mint egy nyekere.
Ha a hülyeség fájna,Te úgy ordítanál, mint egy vadszamár.
Mondhatnál már valami értelmesebbet is, /bár ez nehéz feladat számodra/ mint a bukott baloldalt, Gyurcsány-Bajnait sorolni végestelen végig.
Hidd el, ez már senkit sem érdekel és te még kevésbé.
tűzróka0919
Na szösziszivemszenátorasszony ma is előállt egy "igaz" történettel . Nagyon bízom abban , hogy Gyurcsány és Mesterházy urak beperlik becsületsértés miatt . Meg áll az eszem , hogy minden bizonyíték nélkül ilyen nyíltan vádol ez a senkiházi nyomoronc .
Csodapók
@keresztapa: ma, 19:18 Ebbe most nagyon beletrafáltál, mert egyetlen ember sem ajánlotta fel az adója 1 %-át a Táncsics alapítványnak, ezzel szemben egy valaki közel egy millácskát adakozott a Századvégnek!
*
Selmeczit most láttam: annyi esze nincs, hogy megtanulja: Zuschlag nevében a "Z"-t "C"-nek ejtjük.
hallgatag
@Csodapók: Kuszafogu ribi a Zentrumot is ugy mondja a helyes Centrum helyettt...hát hiába, a 8 általános hiánya...
vukkocska
@keresztapa: ezt mondta Neked Gyurcsány, vagy ez a víziód. Mert nem mindegy.
sport50
na megint jól jön egy kis baloldalozás,gyurcsányozás!!!bele fog hülyülni selmeczi már ebbe!!vagy már megtörtént???
marlin
@sport50: Mórickának is mindenről "egy dolog" jutott az eszébe!! :))
Mivel az a fosbarnára szoáriumoztatott fideszszőkét "arra" már nem használja a Fidesz felsővezetés férfitagozata, (esetleg, még néha a Habony) így betanították a "gyurcsányozást" a "bajnaizást", meg a "baloldalazást"!!
Viszont ha nem azt nézem, hogy ki mondta, hanem azt, hogy mit, akkor ugye azt hallom, hogy az igazságtól független magyar bíróság "ártatlanul", a Deutsch Tamás helyett börtönbüntetésre ítélte Zuschlágot!!
Mikor lesz a rehabilitációs tárgyalás a Zuschlág tisztázására, és ez megint(!) mennyibe fog "nekünk" kerülni??
Tekla
Ennek a fiúnak volt egy ,az összesnél nagyobb bűne ,talán ezért hagyták rárohadni a lakatot a kedves bűntársak!
Viccelni merészelt az országunkat megkívánt ,szarháziak történelmével ,az időjárás kapcsán! Ezt pedig érzékenyen érínitete a metszet csürhét.
DR Eric CARTMEN
"Nagyot fog csodálkozni Zuschlag ha belepislog az új világba, ami ideépült, míg ő sitten volt. Nem viszi ma már senki a balhét sehova. És komoly ember nem foglalkozik olyan aprópénzekkel, mint ő.

Ma ötszázmilliárdos piacot lehet lenyúlni és szétosztani az új zuschlagoknak.

És amikor felmerül a kérdés, hogy mégis személy szerint kik nyomták rá a pecsétet erre a mutyira, akkor a legfőbb tolvaj titkárnője, foglalkozását tekintve miniszter, vidáman közli, hogy az titok. Az is, hogy kik döntöttek, és hogy milyen alapon.

És ugyanígy lehet eljárni termőfölddel, takarékszövetkezettel, közadománnyal, civilszervezetek pénzeivel, bármivel, ami csillog.

Zuschlag ma megbecsült katonája lehetne a Nemzeti Együttműködés Rendszerének."
kata53
@joopapa: Naaaaaaaaaaa! Azért én bízom benne, hogy előbb-utóbb a fityesz banda is el lesz számoltatva és keményen meg lesz büntetve!
kata53
@Dr. Felipe: Én selyemzsinórt küldenék mindegyiknek és teljes vagyon elkobzást!!!
kata53
@hallgatag: Csak a hülyeségéről híres! másról nem!Ha nem utálnám annyira, szánalmasnak mondanám!
kata53
@sport50: Hát nem százas az má egyszer biztos!
keresztapa
vukkocska drága, se Gyurcsány, sem Mesterházi, se Deutsch-tól ilyet nem lehetett hallani,
mert ezek hármas szövetségben tették bűnössé /az elhíresült "zs" vicc, tette a koronát nyomásra fejére, ezért kellet börtönbe mennie, és nem a sikítás miatt! Ez viszont nem látomás, vízió csupán történések követése.
bencemacska
@kata53: Lehet, hogy egyesek még azt sem tudnák, mit jelent a selyem zsinór küldése?
kata53
@bencemacska: Akik nem tudják! A török szultán selyemzsínórt küldött annak az alattvalójának akit halálra ítélt. Errőlmég az ált. iskolában tanultunk.
KERKA
Mindenesetre megbélyegezett ember marad élete végéig, a politikai életből távozhat mindörökre.
bencemacska
@kata53: Kissé pongyolán fogalmaztam. Nem a kommentelőkre gondoltam, hanem a selyemzsinórt kapókra!
kiskutyauto
Ezek nagyon súlyos vádak. Elmeroggyant hárpia Selmeczi hányingergabika és fogyatékos csőcseléke, azaz a FizeSS-kommunikációnak csúfolt aluliskolázott tróger, pitiáner bűnöző cseléd-bagázs igencsak megütheti a bokáját, ha a megrágalmazott urak úgy döntenek hogy feljelentést tesznek, itt becsületsértés, hirnévrontás, rágalmazás és még hosszú a sor amiket elkövettek csak egy ilyen vádaskodással... 5-10 évek repkedhetnek, ha az igazság érvényesül...
Csodapók
@kata53: Nem baj, hogy elmondtad, legalább nem kell kotorászniuk azoknak a Google-on.
akik lógtak a töri óráról az általános iskolában. :)
nemsemmi
A fideszben is elvihetné valaki a balhét, az eltüntetett sok száz milliárdért.

Persze fideszes ügyészséggel, fideszes bírósággal ez nem fog megtörténni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.