Több európai uniós tagállam adóhatósága is megkezdte a Google Mapsen található infók összegyűjtését – írja a Hvg.hu.

A lap szerint a NAV szakembereit az érdekelheti, hogy miért és miből épült mondjuk 50 nm-es medence a kertben és miért áll a garázs előtt egy 20 milliós autó. Az ügyvédek szerint mindenkinek érdemes ellenőriznie, hogy saját házáról, környékéről milyen képek vannak a Street View-n, „illetve a műholdról készült képen látszik-e egy szép kis hátsó udvari medence" – írják.

Aki túl sok érzékeny részletet vél felfedezni a Google által nyilvánossá tett képeken, az a Street View nézet jobb alsó sarkában lévő „Hibabejelentés" gombra kattintva kérheti a Google-től adott részek elhomályosítását – írj a hvg.hu.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
@dömdödöm: Na!! Mesélj mekkora a medencéd??? :-))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Mondjuk pont az ilyeneket nem sajnálom, aki 80-ra van bejelentve a saját cégébe az új 7-es bömbivel:)
hetöndöe
@ziziplanet: Most sem a nagyhalakra vadásznak,az tuti.
Levendula
Minap megnéztem városkám utcáit a Google Street View segítségével. Olyan utcákat is találtam, amiről nem is hallottam. A hatalmas házak előtt több tízmilliós autók... Hogyha ezek sem szúrják a NAV szemét, akkor már semmi sem!
dömdödöm
Na tessék .ezért kellett engedni itt is ezt a xar google xart . Itt mindenki kémkedik szátok meg ,ilyen a világon nincsen . Spiclik ,kémek , titkosrendőrök ,adónyomozók ,szélhámos ingyenélők ,kamus manipulátorok országa :-( :-( :-(
A Tündik bündije
Elsősorban a sajátok portátokon sepregessetek kispofáim, mert még mindig kérdéses, miért lett elfelejtve nagylelkűen 1000 milliárd forintnyi adó.
Mobil123
@dömdödöm: Na!! Mesélj mekkora a medencéd??? :-))))))
deviance
megint a kisembert baszogatják a tényleges tolvajok helyett...
darwin
Hét én most kíváncsiságból megnéztem.Lehet,hogy ha valakinek nagyon jó gépe van
/mint a NAV-nak/ az többet lát,de én csak körvonalakat látok,vagy más szögből háztetőket,a sok fa meg eltakarja a ház körül parkoló autókat.De ha nem lennének fák,sem látszódna,hogy egy ótvar rozsdás kocsi áll-e ott,vagy a legújabb Audi.
kamazuka
Hozzám nem is tudott eljutni!Igaz a fényképezős repcsi naponta elrepűl a bírtok felett ,de én is voltam katona és az álcázást megtanították rendesen anno.
hajhagyma
a kicsik pénze kell ezzeknek a hiénáknak hogy aztán a nagyok csalhasanak!!!
hajhagyma
nekem is van medencém és villám a hegyekbe de mostmár tőbbet nem irhatok rola
sokanvagyunk
@Mobil123: (11:58) Szegénynek árvíz idején fotózták... - 1500 négyzetméter, és egy úszó erőd. :)
Mobil123
@sokanvagyunk: Basszus!!! Nem mondod ??!!:-))))) Akkor @sokanvagyunk: qrva nagy bünti megy Neki!! :-))) Gyűjtsünk némi aprót a segítség jó szándékának megfelelően:-))
amaramaistanna
Én bizony szívesen nézelődnék a NAV-nál,Nyergesnél,Orbánnál,Lázárnál és Simicskánál...
nemkati
@kamazuka: A google street view nem a levegőből fényképez, hanem kocsival megy végig az utcákon, sokszor csak egy irányba, de előre és hátra is kameráz. Ami repülőről vagy műholdról fényképez, az csak felülről térképezi a területet. Én szeretek kocsikázni (virtuálisan) a google kocsijával, és megnézni egy csomó érdekes dolgot. Végre láttam Nagykarácsonyt, és a Mikulás-házat is. :)
Törölt felhasználó
@hetöndöe: Én azért nagyhalnak nevezném, akinek háza van, medencével, bömbivel. 100 ilyen "nagyhal" már 10 milliárd forint:) Egy nagy ház úszómedencével jó kocsival 50 millánál kezdődik és nyilván nem az összes pénzét költötte erre..:)
Desischado
Csak a kisembereknek van ez kitalálva, a nagyok sajnos, mindig megússzák! Pedig Nyerges, Simicska kománál én is szétnéznék...
kamazuka
@nemkati: Én is végigmentem a számomora fontos útvonalakon.Felénk,már snassz volt a googlenak.Gondolom,úgy gondolták hol az aszfalt véget ér ott már nem laknak.
nemkati
@kamazuka: Ja, sajnos földútra nem megy be az autó. Pedig milyen jó is mindenfele bekukucskálni házakba, kertekbe. :)
Most nézem a Park Avenue 666 c. sorozatot hétvégén, és megnéztem, mi van most ott (Manhattanben, mert a brooklyni az egy nyomi negyed), hát nem az a ház. Meg a Psycho-házat is meg akartam nézni, nemrég adták azt a filmet, amiben Norman Bates még csak 17 éves. Na azt se találtam. De a new yorki utcákon is szeretek kóvályogni. :)
Lehet, hogy a NAV meg a mi házunkat kukkolja. :DDD
kamazuka
@nemkati: Rajta vagyok a street wiew-n.Felismerhetően.
Ez már a hallhatatlanság?
nemkati
@kamazuka: Felismerhetően??? Nem vagy besatírozva? Akkor a következő cirkálásig halhatatlan vagy. De nem hallhatatlan! :)
Nekem a kocsim halhatatlan. Ő az egyetlen 'akit' eddig úgy találtam a street view-n, hogy nincs kitakarva a rendszáma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.