Valamiért azonban nehéz szabadulni attól a gondolattól, hogy a kialakult helyzet nem csak az ellenzéki pártok sara, hanem legalább annyira média-probléma is. Az említett csokorba gyűjtés lehetőségére hol másutt lehetne alkalmasabb a terep? Hol másutt lehetne hatékonyabb egy igazságügyi szakértő interjúra hívása a kérdést megvitatni, mint egy TV-csatornában?

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

75 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
@szablyafűrész: Azt hiszem, nem csak az én szívemből beszéltél(leírtál) hanem sok millió Magyar értene veled egyet. Sajnos sok a félrevezetett ember, és ezekre alapoz ez az undorító féreg, ez a felcsúti hülyegyerek,,
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Orbán már önmagáal is valóban harcban állhat.
A Tündik bündije
@GeoCravker: Az ő agyában állandóan harcok dúlnak, ebbe fog belerokkanni. Személy szerint egy gombostűt nem bíznék rá ilyen emberre, ennek ellenére úgy basáskodik az országon, mintha itt minden az ő személyes tulajdona volna.
GeoCravker
Viszont a cikkben feltett kérdésre ez mégsem magyarázat. arra, hogy az ellenzéki csatornák is kussolnak.
Csizmás Kond
Az efféle megállapítások csak akkor lennének kérdések ha azt szakember állapítaná meg nem holmi bértollnokok.
m.macskosz
"Miért nem kérdés Orbán elmeállapota?"

Miért, kérdés?
GeoCravker
@Csizmás Kond: Már megint nem olvaso, csak írsz.
A kérdés így szól ott fenntebb: "Hol másutt lehetne hatékonyabb egy _igazságügyi szakértő_ interjúra hívása a kérdést megvitatni, mint egy TV-csatornában? "
GeoCravker
@m.macskosz: lehetne kérdés. Amit feltesznek egy szakembernek a nyilvánosság előtt
m.macskosz
@GeoCravker: ma, 12:10
"Mama! Ha ébren van, ne álmodjon!"
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...hát igen...ott ahol az elmeállapotot igazságügyi-szakértő állapítja meg...
GeoCravker
@m.macskosz: Pedig PuPu-nak igaza van, joga lenne tisztán látni a népeknek. Csak valamiért kihagyja a média gelelősségét ebben azt hiszem. Amúgy minden oldalát.
Elég szomorú, hogy ébrenálmodáshoz hasonló a helyzet az ovodás kezében levő atomgombbal.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbánnak még szüksége lehet rá. ...
Egyébként egy TV-csatornában hitelesebbnek hinném, mintha egy pofozkodó, önjelölt pszichiáter nyalatkozik meg.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Ugyértve, hogy egy tv beszéd szerint te állapítanád meg ki a bolond és ki nem ?
coni
Ahhoz, hogy ez ne legyen kérdés, kellett a 2/3 személyiségzavara is. Egy önbizalom hiányos társadalomnak szüksége van arra, hogy valaki folyton megerősítse abbeli hitében, hogy:
"Pistike, nem is nagy a fejed".

Nagyon nehéz lesz a társadalmat visszatéríteni a valósághoz, hogy belássa, saját magunkkal harcolunk, nem a világgal.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Orbán TV-beszédére gondolsz? Amikor a spontén kérdéseket felolvassák neki az agymosott obersovszkyk? Nem.
Arra gondolok, hogy a neten feszegetett megannyi tünet kapcsán egy Tv-csatornán megkérdeznek egy hitelesnek hihető szakértőt. Akár a nemzetközi porondról.
De tudom, ennek megértését feltételeznem naivitás.talán.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Nem, én csupán arra gondoltam, hogy ki lehet az a mittudomki aki szakértelem nélkül megállapíthatja bárki elmeállapotát legyen az tv-s beszélgetés vagy akármi.
Sokat vitáztunk már hasonló kérdésekről pl Gyurcsány elméjéről de az amit mi kommentelők írunk az nem vélemény, viszont újságíró hogy ilyen megjegyzést tegyen az már túllép bizonyos kritériumokat.
GeoCravker
@coni: Már az első békamenet is azért lehetett sikeres, mert olyat kinált ami irreális. A saját rossz döntések alóli felmentés ígéretét.
GeoCravker
@Csizmás Kond: Ki beszélt szakértelem nélküliségről?
Neked lehet véelményed Feriről, nekem Viktorról. Továbbá az összes Pistikéről.
De amikor mondjuk a paranoid skizofrénia tünetösszefoglalójának 80%-a végigpipálható a miniszterelnökön, akkor nem ártana a tünetek kapcsán megszólaltatni egy szakértőt. Nem Téged, nem engem.
Melyik újságírói megjagyzésre gondolsz? Amit PuPu tett? Vagy az idézett másik blog-beírás? Amúgy még egy újságírónak is lehet véleménye. Kérdezni meg szabad. A blog sem tett mást, mint azt, hogy mi tart vissza egy TV-csatornát a nyilvános kérdésektől. Akár egy polinéziai szakrétő felé?
Donki Hó Te
Csak majd a számonkéréskor se hivatkozhasson az elmeállapotra.
Nehogy abba tudjon kapaszkodni, hogy kérem mikor én ezeket tettem nem voltam...
GeoCravker
@Donki Hó Te: Azért gyanítom, hogy lesz még hivatkozás a "parncsra tettem" és a hülye voltam" tárgykörére.
Január
Még egy gépkocsit vezetéséhez is alkalmassági vizsga kell. Akkor egy egész ország vezetéséhez szintén meg lehetne kívánni ezt a vezetők kiválasztáskor, megelőzve mindenféle későbbi találgatást.
Január
@Donki Hó Te: Kit kértek ebben a "Új rendszerben" számon, a cselekedeteiket, döntésüket illetően? Ha csak erre gondolunk, itt bizony ilyesmi még jó sokáig nem lesz... aztán pedig elévülnek a dolgok.
Csizmás Kond
@GeoCravker: Véleményt bárki alkothat bárkiről én pl Feriről is Viktorról is, te is ha megengedik...:) viszont azt csak egy vélemény és nem újságcikk, mert az újság már felelősség ott már nem azt ír valaki amit akar csak azt amit bizonyítani tud ...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Egy cikkben is lehet véleményt írni, és kérdezni. Szerintem. Tényeket nem illik hamisítani.
coni
@Csizmás Kond: 13:17
Szerintem keresd meg a hivatkozott nyelvnyújtogatós videókat és ha megnézted, utána mondj véleményt. Vagy kérdezz meg egy szakembert.
Csak egy példa:444.hu/2014/01/17/igy-egett-be-orban-az-aranylabda-galan/
Donki Hó Te
Január

Ennek se szabadna elévülnie mint emberiség ellen elkövetett bűntény.
Úgy ahogy a zsidók elleni nácik által, úgy a magyarok ellen Bolse Viktor által elkövetettek se évülhessenek el soha. Itt is egy nemzet, egy nép ellen elkövetett terrorról van szó.
Mert még azt se mondhatjuk, hogy csak az 1/3 nép ellen, mert a 2/3 ilyen mazotanfolyamnak vette.
Itt a 4/3 magyarság szenved.
szablyafűrész
Bajnai Gordon azon kevés politikusok közé tartozik, aki viszonylag rövid politikai előélete alatt nem amortizálódott. Köszönhető ez részben a habitusának, konfliktuskerülő magatartásának, szelídségének, és annak a tulajdonságának, hogy nem a hatalom megszállottja. Ránézésre is jó ember. A “libaügy” tipikus rágalomhadjárat. Ennyi erővel bárki öngyilkos lehetne azért, mert felment a benzin ára, mert tönkrement a textilipar, elromlott az autója, csődbe ment a cég, ahol dolgozott. Ilyenek előfordulnak az életben, vannak olyanok, akiknek a házát elviszi a hurrikán, elveszítik a családjukat, a kezüket vagy a lábukat, aztán mégsem lesznek öngyilkosok. Az öngyilkos haláláért senki nem felel, csak az öngyilkos, legfeljebb a környezete, mely nem segíti át a nehéz időszakon, és nem vigyáz rá. Bajnai Gordon nem felel azért, mert egy iparág tönkre ment, és emiatt valaki öngyilkos lett. Ennyi erővel az Ikarus csődje után is öngyilkos lehetett volna a fél királyi város. Az a Fidesz-propaganda, amely ezeknek az embereknek a halálát Bajnai Gordon nyakába varrta, nemcsak tisztességtelen és aljas, hanem törvénytelen is, szellemiségében pedig a náci propagandának felel meg.
Bajnai Gordon tehát viszonylag tisztán úszta meg egyéves kormányzását, annak ellenére, hogy ő is a magyar ugar rendszerváltásának zavarosából érkezett. De nem közpénzekből gazdagodott, mint Orbán Viktor. Köszönhette ezt annak is, hogy válságmenedzselést vállalt, sikeres kormányzása a Fidesz érdeke is volt, mert annyival jobb állapotban vehette át Orbán maffiája az országot. Visszatérésével sokat várt, de amikor elhatározta magát, akkor a Magyarországon élő demokraták és a demokratikus Nyugat nagy reménysége volt, mert nem amortizálódott, van kormányzati tapasztalata, euroatlanti irányultságú, modern gondolkodású, szalonképes ember. Megoldhatja azt a problémahalmazt, amit ma Magyarország jelent egy megbomlott elméjű, gátlástalan és szélsőséges populista kezében.
(A.N.)
coni
@szablyafűrész: Az egyetlen járható út lenne ha az összefogást Bajnai vezetné. Ő rendelkezik csak aokkal a képességekkel amire az országnak szüksége lenne (ha a választóknak esze lenne):
hitelességgel és szakértelemmel. Valamint külföldön is szalonképes.
abacs62
@szablyafűrész: Azt hiszem, nem csak az én szívemből beszéltél(leírtál) hanem sok millió Magyar értene veled egyet. Sajnos sok a félrevezetett ember, és ezekre alapoz ez az undorító féreg, ez a felcsúti hülyegyerek,,
szablyafűrész
@coni: Szerintem meg mindegy, csak a gengszterrezsimet leváltsuk ! Utána ráérnek osztozkodni, addig is levegőhöz jutunk.

@abacs62: elég érthető, világos és nem nagyra törő programjuk van, főleg nem tele "nemzeti" lozunggal, mint a jelenlegi idióta rezsimnek.
A Fidesz volt a legutolsó 2010-ben, aki kitette a programját - miután már összelopkodta a Jobbiktól,
lajospapa
Tulajdonképpen mindenki torzult személyiség, még én is, ha valaki nem tudná. Mert mindenki más mint a másik csak egy van belőle. A hatalomba emelkedők, vagy emeltetettek is sok jó és rossz tulajdonsággal vannak megáldva. A hatalom érzete általában a rossz tulajdonságokat hozza ki. A hosszú és nagy hatalom több és egyre rosszabb tulajdonságokat. Ezért arra törekedjen a nép, hogy saját "irányítását" minél kisebb egyéni hatalommal rendelkező egyénre bízza minél kevesebb időre, mert a hatalom torzzá teszi a lelket. Az uralkodóét és a szolgáét is.
GeoCravker
@coni: Vagy pupu blohgján néhány képet a témában :-)
GeoCravker
@lajospapa: Persze, hogy mindenki torzult, ha egy adott állapotot tekintünk szabványosnak és szabályosnak. Azért mégis van egy konszenzuson alapuló közös halmaz, és annak határai :-)
pacsni
azèrt nem kèrdès az àllapota, mert mindenki fèl tole!, de ezt akkor kellettvolna firtatni mielott a vàlasztàsokra kerult volna a sor. egy èletrajzott kellett volna iratni minden miniszter urnak, mielott megvàlasztottàk volna oket. Kulfoldon a vàlasztàsok elott mindenki ad egy èletrajzot magàròl. Màr akkor lehetett làtni rajta, hogy valami baja van, mikor a Hosok terèn beszèlt 97-98-ban nem emlèkszemrà pontosan az 56-os forradalmàrokròl.
F_Viktor
@szablyafűrész: Libások:
Emlegetted az öngyilkosságokat, amiket nagy szeretettel rónak fel Bajnainak a jobberek.
Láttam egy oknyomozó riportot, keresték az öngyilkosok családját. Egyetlen egyet sem találtak, a falubeliek is csak hallottak róla, a szomszéd faluban történt esetekről. A szomszéd faluban ebben a faluban hallottak öngyilkosságokról :-))

De a lényeg az, hogy az erős forint és a madárinfluenza-járványon túl nagy mértékben az befolyásolta a libások bukását, hogy az a Bábolna, aki a fő konkurenciájuk volt egész Európában, az Orbán kormánytól kapott 5 milliárd forintos állami támogatást! Ezután a libások már árban nem tudtak versenyezni a Bábolnával, s ezért lett csőd a vége!
GeoCravker
@F_Viktor: Az öngyilkosságokról sokszor kiderült, hogy fideszes képviselők által bedobott hazugság volt. Amellett még a tényleges öngyilok is magándöntés ilyen esetekben.
a szably által idézezett szövegtől függetlenül.
F_Viktor
@GeoCravker: Ja, ők adták a trollok szájába a mantrát?
GeoCravker
@F_Viktor: Bajnai eddig még minden konkrét pert nyert. Egy konkrét öngyilkosság sem volt visszavezethető a ténykedésére, mint Te is írtad.
Ha jól láttam Szablya Bartuséktól idézett -- A.N.
F_Viktor
@GeoCravker: Tudom, Bajnai nyolcból nyolc pert nyert meg :-)
excep
mért lenne kérdés??? látszik rajta hogy egy hatalom mániás seggfej reszket a hatalomért
szablyafűrész
@F_Viktor: Tudod, a fidesznyik rablóhorda igen nagy pechje az internet, amely már az utolsó tanyán is "fogható" !
nemtudomka67
Orbán egyszerűen a "közre" veszélyessé vált.Hogy ez a neveltetése,vagy az Ót körülvevő , döntéseinek helyességét folyamatosan visszaigazoló haszonlesők sugallatai miatt,vagy az esetleges kóros elmeállapota következtében alakulhatott így,azt tényleg jó lenne tudni.
De ha már ilyen,akkor meg tényleg nem ártana visszavonulásra ösztönzni.Ez pedig még akkor is nehéz lesz,ha saját jól felfogott érdekében meg is tenné.A hatalomban tartása
Lázárnak,Kövérnek,Matolcsynak,Rogánnak ...,meg a még szerényebb szellemi képességekkel rendelkező Selmeczi,Hende,Kocsis,Kósa...féléknek,meg a kissé hibbant Kerényi féléknek egyáltalán nem áll érdekükben.Nem beszélve a "Simicskákról".
Így meg aztán,hogy az "összefogás" Mesterházyt jelöli miniszterelnöknek,még kisebb az
esélye annak,hogy Orbántól és érdekkörétől megszabaduljunk.Bár ne lenne igazam!
karma1
@coni: 12.23-ra: Hat eppen ez az, Orban holdudvara egyaltalan nem hulye, SOT! Ok a szamitoak, akik elvezik az Orban betegsegebol szarmazo elonyoket. Ok mar tudjak azt, hogy mit kell tenniuk, mit kell mondaniuk ahhoz, hogy az a kedves vezetonek az inyere legyen, es jutalmul sok-sok koncot dobjon az udvaroncoknak. Igy volt ez minden kozepkori kiralysagban, ezt most csak a mai valosagra alkalmazzak a csokosok...
GeoCravker
@nemtudomka67: Orbán állapota Mesterházytól független.
Speciel nem bánnám, ha a beiktatás feltétele egy nemzetközi referenciával bíró alkalmassági szakvélemény lenne. Általában is. Bármelyik ország, bármely vezetője esetén.
No_Fidesz_No_Problem
Abba lehetne már hagyni ezt az "elmeállapotozást", mert végül olyanok lesztek, mint a megzápult Amerikai Népszava, ahol most éppen terroristákat toboroznak robbantásos merénylethez a baloldali "demokraták" soraiból:

maria.blog.hu/2014/01/25/terroristakat_toboroz_az_amerikai_nepszava_a_magyar_balos_ellenzekbol

Azt írják, a Szabadság térre tervezett emlékmű felrobbantása alkotmányos és morális kötelesség, és aki megteszi, nemzeti hős lesz. A cikkben hét alkalommal szólítják fel olvasóikat a készülő emlékmű megsemmisítésére. A terrorcselekmény elkövetésére történő uszítást a cikk alatt az "admin" nevű felhasználó a kommentekben is folytatja.
GeoCravker
@No_Fidesz_No_Problem: 1. Az AN "adminja" a főszerkesztő: Bartus László. Nem egy kommentbe bele is írja. Nem titok.
2. Ezek szerint Neked rendelkezésedre áll a teljes Fidesz-vezérkar elmeszakorvosi leletgyűjteménye? Ide vele :-)
3. Az idézett blog nem az A.N. :-))
Desischado
Nem is kérdés, hogy elmeroggyant. Aki ennyi aljasságot, és ilyen elmebeteg intézkedéseket tud hozni, az egyértelműen zokni agyilag. De nézzétek meg, miket csinál egy sima álláskor is! Izeg-mozog, rángatózik! Egy percre sem tud normálisan állni! Mesterházy Attila, Bajnai Gordon és akár Gyurcsány Ferenc agyi állapota teljesen normális, míg a vezíré erősen megkérdőjelezhető! Remélem, áprilisban viszik Grazba, és akár ki se engedjék többet onnan!
kukac50
A Fideszeseknek mindnek Gyurcsány fóbiája van. Nincsen semmi programjuk ezért azzal blöfölnek,hogy a baloldal ezt csinálja azt csinálja,ha hatalomra kerül.
Ezért kérdéses az elmeállapotuk.
QQríkú
Veszekszenek a prostik, hogy ki hova álljon a Bérkocsis utcában!
Semmi másról nem szól ez az egész :(
GeoCravker
@Desischado: most már saját repcsitere is lesz Viktorkának...
SwordFish
@GeoCravker: "3. Az idézett blog nem az A.N. :-))"

Nesze , itt az eredeti forrás:

nepszava.com/2014/01/magyarorszag/a-naci-emlekmuvet-fel-kell-robbantani.html

Ennyit arról, hogy a Fidesz találta-e ki? >:-I
SwordFish
@No_Fidesz_No_Problem: "uszítást a cikk alatt az "admin" nevű felhasználó a kommentekben is folytatja."

Geocravker: "1. Az AN "adminja" a főszerkesztő: Bartus László."

Akkor ezek szerint az emlékmű felrobbantására maga Bartus uszít személyesen?

Az egy totális elmebeteg, sosem volt normális. >:-D
GeoCravker
@SwordFish: Szerintem valahol elmentünk egymás mellett...
szerintem vagy olvasd vissza, vagy hagyjuk a fenébe :-)
GeoCravker
@SwordFish: Különben ott mentünk el egymás mellett, hogy a beírásom Máriának szólt.
Amennyiben az általa jelzett szövegnek nagyjából semmi köze nincs Orbán elmeállapotához.
GeoCravker
@nyanya001: Az hát. Nem kevés paranoid beütéssel.
silber13
Aki olyasmiket orditozik a tömegnek, amiket ő rikácsolt október 23.-án, az szerintem nem normális, a szó orvosi értelmében véve! Kardcsörtető harcra szólító szöveget ajvékolt. Szerintem nem volt világos abban a setét agyában, hogy miket is mondott!
GeoCravker
@silber13: de az továbbra is kérdés, hogy ez miért nem kérdés egy TV-csatornában például?
karma1
@GeoCravker: Tan mer a TV ado is az U"ve'ke'...:-(( Megse allithatjak a fonokrol, hogy nem szazas...:-))
GeoCravker
@karma1: ATV-ben, de még az elvileg jobbik-ellenzékes echoban sem kérdeznek meg szakértőt valahogy
karma1
@GeoCravker: Mindenki fel kimondani, hogy a kiraly meztelen,...:-(( Senki nem akar konfrontalodni, elsokent felelosseget vallalni, - de ezt csak en gondolom igy, lehet hogy ezer es egy mas oka van ennek ... Azert bele tudom kepzelni magam egy olyan helyzetbe, ahol ezt elkezdenek feszegetni: na, akkor pillanatokon belul fejek hullnanak, megmagyarazhatatlan ongyilkossagok, balesetek tortennenek, ha eppen nem egy polgarhaboru torne ki,... Ezert nem mer egy nyilvanos TV-vitaban sem resztvenni: vagy o maga tudja, vagy a kezeloorvosa mondja meg neki, hogy annyira labilis az elmeallapota, hogy kiszamithatatlan lenne minden reakcioja egy provokalo kerdesre,... (Foleg, ha az a kerdes megalapozott...:-((( Azert ehhez puca kell, de legalabb akkora batorsag, mint ami Horvath Andrasnak volt,... Igaz, O nem vitatkozott, csak bizonyithato tenyeket tart fel, de ehhez is kellett ero... Orbannak mar regen nincs kontrollja sajat maga felett, kulonben mar az oktober 23-i beszedere sem kerulhetett volna sor, ilyen tartalommal,... Ott helyben sem mert senki nekimenni, meg verbalisan sem...
GeoCravker
@karma1: A király meztelenségét világgá kiabálni biztos necces lehet. De mondjuk behívni egy osztrák, polinéz, szingaléz, perui, mittudomén elmeszakértőt, és megérdezni, hogy szerinte a fennti tünetekete... s felsorolva, bejátszva a neten amúgy is kerengőket... lehet-e oka elmeroggyanás, az nem annyira necces.
Viszont kikényszeríthetné egy tényleges lelet publikálását.
A média azonban ezzel a gyenge gesztussal is adós.
karma1
@GeoCravker: Sztem az is eleg necces, hogy valaki annak a felelosseget vallalja, hogy behivja kulfoldrol a dilidokikat, hiszen ki akarta? ki utasitotta? kinek az otlete volt? es miert? Ezek a kerdesek merulnenek fol Orbanban meg a sleppjeben. Egy ilyen gerilla akcio biztos szemet szurna, foleg, hogy MINDENKI tudna, miert is tortenik ez? (Hogy mielobb nyilvanossagra keruljon egy IGAZI orvosi jelentes, ami a valo allapotat mutatna meg). Te olyan okos srac vagy, Te is tudod, hogy a csokosok mindent bevetnenek ennek megakadalyozasara, hiszen nekik addig jo, mig a kiraly meztelen es esztelen... Abban a pillanatban , hogy kiderulne, gumiszoba es gyamsag jarna neki, befagytak a megelhetesi politikusok bosegszarui... Ebbe pedig ok nem nyugodnanak bele... A nyilvanossag segit, de mar meg van felemlitve minden iranybol...Sajnos...:-(((
GeoCravker
@karma1: Lehet, hogy Lázárt kéne megkérdezni.
Már 2012 augusztusában úgy tűnt, hogy tud valamit.
endresy.blogspot.hu/2012/08/oligarchikuslexantallne.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.