Orbán Gáspár megosztotta Mesterházy Attila saját magáról szóló kisfilmjét, mire Kaminski Fanny, Habony Árpád exfelesége magabiztosan annyit írt, hogy "reggelire... ". De a miniszterelnök fia nem tartja ilyen könnyűnek a helyzetet. Szombaton 13 ezres nagygyűlést tartott az MSZP. A gyűlésen levetítettek egy kisfilmet arról, milyen volt gyerekkorában Mesterházy Attila pártelnök, hogyan ismerkedett meg feleségével, és hasonlók. Ezt a videót Orbán Gáspár is megosztotta, a lényeg nem is ez, hanem az utánakövetkező beszélgetés: Kaminski Fanny, Orbán Viktor bulvárügyekkel is foglalkozó sajtósa, Habony Árpád exfelesége, egyben Jáksó László volt barátnője: - Reggelire... Orbán Gáspár: - 2002 Magyarul, ne bízzuk el magunkat, volt már ebből meglepetés 2002-ben. Erre egyetlen válasz érkezett: "Én már csak egy kávét kérek".

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Aztán Orbán a lábát sem tette még a parlament közelébe sem,
igaz akkor kezelésen volt mára pedig olyan skizofrén állapotba jutott,
ami megkérdőjelezi döntési képességét is !
Nem véletlenül emlegetik a Lázárt mint Orbán utódját !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@verőce21: Neked a tolvaj korrupt fidesz kell,hát csak szavazz rájuk! Épp eszű ember az ördögre is szavaz csak tűnjenek el ezek az ország szomorítok!
verőce21
@evacica: (07:48) Nocsak! - evacica? - ilyet még nem ettem! :)
bakegya
@verőce21: jó ha bízol, a túléléshez elengedhetetlen!-de...nem ez a hatalomra összeesküdött szűk csoport lesz az amelyik kikozmetikázza a nekünk oly kedves hegyek nélküli medence sebhelyeit...túl messzire ment ...és menesztette a pribékeit,akik ráadásul félművelt és nem elhivatott horda körülötte és köszönő viszonyban sincsenek a tömegek
már túlfeszített helyzetével.A társadalmat ilyen -olyan masszává integrálták,és ugyanakkor mint egy férges alma gurulnak szanaszét a legfontosabb darabjai-és ebből lesz az igazán nagy baj újracsak.("vidám barakot aposztrofál-pénzzel a köbön a haverok zsebét tömi,önzö-erőszakkal elhallgatva a magyarság valóságos problémáit-és a kulturigénnyel nehezen megszerzett szövetségesi bizalom háta mögött.joggal leszünk mi visszalökve Kelet minden mocskának aljára,úgy ahogy vagyunk az atomerőművünk árnyéka miatt,de az orbántaktikázás durva diplomáciát nélkülöző bunkóságai következtében mindenképpen. Az "atombiztos" pénzforrásra behasalt az orosz labirintusba-gondolod,nem nyújtja be a számlát?-ezt nevezem "halálra biztosításnak")Bár ne lenne igazam...Ukrajnát már égni hagyják-és mióta dolgoznak ezen...ugyan úgy,mint az olajon,és a kutyagumiknak oly fontos atomon is?!!!
verőce21
@bakegya: (08:39) Valóban nem tetszik nekem az atomerőmű bővítés, így a naperőművek "árnyékában"!
De nem egyedül vagyunk, akik segítő kezet nyújtunk az oroszoknak Közép-Európa újragyarmatosításához, megbolondultak a horvátok is! - jó meleg tengerparti kijárót akarnak biztosítani az oroszoknak, az INA "árukapcsolásával"! Ha lúd, legyen legalább kövér! :)

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/a_horvatok_szerint_a_mol_el_akarja_adni_az_ina-t.194536.html
bakegya
@verőce21: igen,köszönöm,éppen arra gondolván,ne legyek túl hosszú ezt nem említtettem neked,holott már időtlen idők óta furja a csőröm ez az olajos téma is.
Azt sajnálom,hogy nem veszik észre még a gondolkodóbbja magyarok sem,csak fáziskéséssel mi folyik megint a fejünk fölött!!!-fregoli hülyék vagyunk-pedig csak a tőzsdei mozgásokat kellett volna meglovagolni-de nem most...!
verőce21
@bakegya: (15:45) A tőzsdei mozgást még meglovagolhatod a MOL-papírokban!
Most olcsón adatják el a népekkel a MOL részvényt, de a CEZ már nyilatkozott, hogy nem akarja piacra dobni a MOL papírjait (cca.7,8%), hanem elcseréli a sajátjáért! Na most nem lesz öntés, plusz az INA részvények eladása a MOL-nak hatalmas cash-t és biztonságot nyújt...a többi kikövetkeztethető! :) - csak várd ki a fordulós jelet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.