A kormányzó párt elismerte, hogy ők küldték az sms-eket a Békemenet előtt, azt viszont már nem mondják meg, mennyi közpénzt költött el rá – írja a Hír24.

A Békemenet előtt néhány nappal rengeteg ember kapta meg ezt az sms-t. A feladó egy 20-as szám volt, amelyről napokig nem lehetett tudni, hogy kihez tartozik. A Békemenet szervezői tagadták, hogy ők küldték az üzeneteket, végül egy sajtótájékoztatón ismerte el a Fidesz, hogy ők az sms feladói – olvasható a Hír24 cikkében.

Titkolja a Fidesz, mennyit fizetett a Békemenetes sms-ekért

"A szóban forgó szolgáltatás az SMS Futár. Ez egy viszonylag standard tömeges üzenetküldő szolgáltatás, melyhez hasonló több is van a piacon, mind itthon, mind külföldön. Jellemzően nagyvállalatok használják, a legnagyobb ügyfeleink ezen a téren a pénzintézetek" – közölték. Árakról a szolgáltató nem beszéltek, és a Telenor honlapján sem talált a lap erre utaló információt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trenszmen
GUSZTUSTALAN FÉRGEK A BIRKA SZAVAZÓIKKAL EGYÜTT!
NEM KELL KÉT ÉV ÓRIÁSI POFÁRA ESÉS LESZ!
DE GONDOLOM AKKOR TAGADNI FOGJÁTOK, HOGY FIDESZ FANOK VAGYTOK? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukottbal
@miazavalami: Igen, emberek, de az itt nem számít. Lassan talán Pálinka eltűnik a színről, és akkor nem lesz több acsarkodás, személyeskedés, kitiltás, mert mindezek mögött ő áll.
bukottbal
@human: A szegények léteznek, nem erről van szó, csak nagyon el van túlozva ez az egész.
human
@bukottbal: Ember! 37%, 3,7 millió ember létminimum alatt a KSH adatok szerint. Ez el van túlozva??? Ennyire nem vagy képben az országról vagy ennyire jól élsz?
miazavalami
@bukottbal: A fenébe! Ő meg assziszi te voltál... :-(
Valahogy ha ti összekerültök akkor a modi rászáll arra a cikkre.
Desischado
@human: Inkább az utóbbi, mint akárkétharmad/Modera esetében is. Ne fáraszd magad velük, felesleges!
Zsuga
Viktoréktól kezdve egészen azokig, akik eltúlzottnak tartják hazánkban a mélyszegénységben élők számát, szívesen közéjük kényszeríteném legalább néhány hónapra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.