A kormányzó párt elismerte, hogy ők küldték az sms-eket a Békemenet előtt, azt viszont már nem mondják meg, mennyi közpénzt költött el rá – írja a Hír24.

A Békemenet előtt néhány nappal rengeteg ember kapta meg ezt az sms-t. A feladó egy 20-as szám volt, amelyről napokig nem lehetett tudni, hogy kihez tartozik. A Békemenet szervezői tagadták, hogy ők küldték az üzeneteket, végül egy sajtótájékoztatón ismerte el a Fidesz, hogy ők az sms feladói – olvasható a Hír24 cikkében.

Titkolja a Fidesz, mennyit fizetett a Békemenetes sms-ekért

"A szóban forgó szolgáltatás az SMS Futár. Ez egy viszonylag standard tömeges üzenetküldő szolgáltatás, melyhez hasonló több is van a piacon, mind itthon, mind külföldön. Jellemzően nagyvállalatok használják, a legnagyobb ügyfeleink ezen a téren a pénzintézetek" – közölték. Árakról a szolgáltató nem beszéltek, és a Telenor honlapján sem talált a lap erre utaló információt.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

trenszmen
GUSZTUSTALAN FÉRGEK A BIRKA SZAVAZÓIKKAL EGYÜTT!
NEM KELL KÉT ÉV ÓRIÁSI POFÁRA ESÉS LESZ!
DE GONDOLOM AKKOR TAGADNI FOGJÁTOK, HOGY FIDESZ FANOK VAGYTOK? :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
trenszmen
GUSZTUSTALAN FÉRGEK A BIRKA SZAVAZÓIKKAL EGYÜTT!
NEM KELL KÉT ÉV ÓRIÁSI POFÁRA ESÉS LESZ!
DE GONDOLOM AKKOR TAGADNI FOGJÁTOK, HOGY FIDESZ FANOK VAGYTOK? :)
Mobil123
Azért most már igen csak kíváncsi vagyok mennyi is az annyi!! Fanok ilyen cikkeknél miért nem véditek meg nagy vezíreteket és pártotokat?
joopapa
Ebben az országban annyi pénz elment hülyeségre, békamenet+ cöf, stadionok, orbán levelek,stb! Mi van ebben az országban hogy egy ilyen nyíltan szegény ellenes kormánynak még bizalmat adnak!
akárkétharmad
@trenszmen: Tévedsz, senki nem fogja tagadni, és számíts arra, hogy egyhamar nem lesz a Fidesz leváltva, főleg, hogy egyáltalán nem él rosszul itt senki, kivéve azokat, akik már vagy 20 éve rosszul élnek. Három típusa létezik az embereknek, akik dolgoznak, akik keresi a munkát, és meg is találják, és akik ha kényszerítenék, akkor sem vállalnának el semmit.
akárkétharmad
@joopapa: Milyen szegény ellenes kormányról beszélsz te? Lázítotok itt évek óta munka helyett.
akárkétharmad
@Mobil123: Majd megvédi magát, ha szüksége lesz rá, de szerintem ilyen rágalmakkal nem fog foglalkozni, főleg azzal, amit a hír24 nevű szennyportál ír. Egyébként meg lehet, hogy került némi pénzbe, de nem a tiedet vették el, attól te ugyanúgy élsz, mint eddig. Az én adómat is költik stadion építésekbe például, de azt az összeget én úgyis befizetem, szóval nem pluszt vesznek el tőlem.
Mobil123
@akárkétharmad: Te most átmentél balgába? Azt a pénzt nem amit a haverjaid elköltenek stadionra nem lehetne oktatásra, egészségügyre pl költeni??? Oktatás = tornatermek mondjuk ahol a gyerek nem bukik fel a laza parketta miatt??
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: Hiába röhögsz, a Fideszt nem fogja senki leváltani még jó ideig. Ha annyira szar lenne itt az élet, akkor elment volna az a közel 4 millió ember is szavazni, akik inkább otthon ültek. Amikor az emberek a saját és a gyerekeik jövőjéről szavaznak, talán nagyobb érdeklődést kellene mutatni, és akkor lehetne majd kritizálni is, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint amire számítottak.
akárkétharmad
@Mobil123: Arra is sor kerül, a következő 4 év majd választ is ad rá. Egyébként nem balgába, hanem Belgába megyek rövidesen, ha minden igaz...:-))
Mobil123
@akárkétharmad: Igen csak az a kérdés miből??? Vesz fel hőn szeretett vezéred még egy kis hitelt a Kínaiaktól , Oroszoktól vagy netán újabb államkötvények lesznek kibocsájtva? De biztosan lesznek újabb adók is . Egyébként jó utat.
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: Még valami elmés hozzászólás a részedről? Ha nincs, kímélj meg tőle a jövőben.
trenszmen
@akárkétharmad: Ha annyira jó itt akkor miért lépsz le?
Egyébként annak a 39%-nak nagy része aki nem szavazott, valószínű hogy külföldön dolgozik, és emiatt nem szavazott, a többi csalásról már nem is beszélve.
2018-ban 100 azaz 100 szavazattal lesz meg a fidesznek az 1000%, nem 2/3.Köszönhetően az ilyen "embereknek" mint TE!
akárkétharmad
@Mobil123: Csak poénnak szántam a balgára...:-))
Pálinkafőző Rézüst
@akárkétharmad: a humorérzéked a régi...:))))
akárkétharmad
@trenszmen: Azt sem tudod, ki vagyok, és máris nekem esel. Az esetleges nyomorod nem az én hibám, hidd el nekem. Egyébként én külföldre csak nyaralni szoktam menni a családdal, eszemben sincs kiköltözni. Ezek vagytok ti, gyűlölködés, irigykedés, másra nem futja?
nehogymá
@akárkétharmad: akkor mért van az,hogy a válságkezelés éveiben jóformán mi voltunk az egyetlenek akik csökkentették a szociális és hasonló kiadásokat?(furcsamód inkább növekedtek az ilyesmire költött összegek.)ugy,hogy nem is tartoztunk soha azon államok közé ahol tulzásba estek volna .többször leirtam már neked is,tudom hogy nem értesz vele egyet,de akkor amikor a legnehezebb,felelös kormányzat nem rug utána a leszakadóknak. de itt már csak ilyen unortodox módszerek vannak. nem fogok vitatkozni veled,pontosan ismerem a véleményed. (igen,annyit is ér)
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: Nem vagyok vevő mindenki humorára, ez van.
Mobil123
@akárkétharmad: Pedig gondoltam jó zsíros melót nyertél a válsztási eredménnyel és viszed Magaddal a jani barátodat.
akárkétharmad
@Mobil123: Jaj, de humorosnak teccik lenni...:-))
lópicigáspár
@akárkétharmad: "Lázítotok itt évek óta munka helyett." Nyugger banda takarodj dolgozni, ugye?!
kukac50
Amit a rokkantaktól elvett azt mind a birkamenetre pazarolja!
pbalage
a fidesz azért (is) veszélyes, mert maffia szinten kormányoz. Ha van egy üzleti lehetőségem és észreveszi, hogy ez jó bolt, akkor addig faragja a törvényeket, amíg meg nem szerzi tőlem. Nagyon veszélyes egy társaság. Ez cigánymaffia szint, és ezt komolyan gondolom.
akárkétharmad
@pbalage: Érdekes, engem még senki nem keresett meg a több mint 20 év alatt azzal a céllal, hogy keresztbe tegyen. Tudod, amikor az államnak is jó hasznot hajtasz, akkor az neki is érdeke, szóval rosszul látod a dolgokat.
akárkétharmad
@lópicigáspár: Mondjuk a "panelproli" többség mindent megmagyarázna...:-))
csip-csop
nbanà! hogy titkolja, mikor nemtitkolnak ezek a szemetek! mindent titkolnak, vagyon nyilvànra hozàsa, titkositanak mindent 80 èvre! mèrt ne titkolnak , hogy mennyit koltottek a kotyogàsra! pènz van a stadionokra ès a kotyogàsra.
csip-csop
@Mobil123: mert ok sincsennek tisztàba a koltekezèsukkel.
csip-csop
@akárkétharmad: a 4 millio birka azèrt nem ment szavazni, mert beszari alakok, vagy annyira megvannak fèlemlitve, hogy nemtudtàk, hogy mit csinàlòjanak, ès csak egy nap volt a szavazàsra. Kulfoldon szombat- vasàrnapi napokon szavazhatnak, mert ha valaki elmegy kiràndulni, akkor mèg idejuk van szavazni mielott hètfon mennènek dolgozni, de viki csak egy rossz vasàrnapot adott a szavazàsra.
akárkétharmad
@csip-csop: Nem unod még ezt a megfélemlítéses marhaságot? Tudod, a fülkében oda teszed az x-et, ahová akarod, senki nem tud befolyásolni. Inkább arról van itt szó, hogy ezeknek az embereknek jó a mostani rendszer, vagy marhára nem érdekli őket, mi lesz a gyerekeik sorsa a későbbiekben. A lényeg, hogy aki nem szavazott, most maradjon is szépen csendben. Kirándulni meg lehet szombaton, de akár vasárnap is, mi például családostul együtt leszavaztunk 10 perc alatt már nyitáskor, és akkor még ott volt az egész nap. Kifogások, kifogások...
lópicigáspár
@akárkétharmad: Mit értesz panelprolin? Azokra gondolsz akik tanítottak, neveltek bennünket és panelban laktak, akik jobb híján az ózdi kohó mellett kuliztak, aztán irány haza Miskolcra az Avasra, vagy netán a beremendi cementgyárban szívták a port és meg sem érték a nyugdíjat, esetleg azokra, akik az Ikarusban dolgoztak becsülettel addig, amíg Széles úr lapátra nem tette az összeset és most csontig nyal a vezérednek? Ezek a panelprolik építették újjá az akkori lehetőségekhez képest a hős német hadsereg által megszáll, majd porig rombolt hazánkat, tanítottak bennünket tandíjmentesen, "kádárhuszárkodtak", hogy ne kelljen félnünk este az utcán és diplomát adtak azoknak, akik most az országot "vezetik"? Ha annyira nem tetszett az a rendszer, adják vissza a diplomáikat és bizonyítsák, hogy alkalmasak vezető szerepre, vizsgázzanak újra! Addig amíg vezetőink elfelejtik honnan indultak el és nem tudják tisztelni a gyökereiket előttem senkiháziak, mindkét oldalról! Ajánlom figyelmedbe Az utolsó szamuráj című filmet Tom Cruise-al, roppant elgondolkoztató, az egész film globálisan, de főleg az utolsó mondatai a császárhoz. Mondjuk feltételezem, hogy Te is már tökéletesen születtél szülők, nagyszülők nélkül, akik esetleg az átkosban sínylődtek...! Bocsáss meg a személyeskedésért, de el nem tudom hinni, hogy ennyire élhetetlen lett volna számodra a letűnt kor.
akárkétharmad
@lópicigáspár: Nem volt élhetetlen, de össze sem lehet hasonlítani a rendszerváltás adta lehetőségekkel. Nagyszüleim egyébként cselédek voltak, apámék meg 8-an voltak testvérek, és bizony nem a jólét volt a meghatározó, de az akarat, a kitörni akarás mindenkinél eredményre vezetett. Én nem kerestem az átkosban sem rosszul, de messze nem annyit, mint kellett volna, mivel a pártitkár elvtárs bármit megtehetett akkoriban, és meg is tett. Többet magamról már nem írok, mert megint el kell tűnjek egy időre akkor...:-)
lópicigáspár
@akárkétharmad: Őszintén gratulálok, hogy tudtál élni az adódó lehetőségekkel. Szerencsére én sem panaszkodhattam, de az ország azon részére keveredtem, ahol minden kapu bezáródott előttem és mire oda jutottam, hogy lépjek, több rajtam kívül álló okból már nem tehettem..., talán majd később.:-( Neked további sok sikert az életben! (ezt most őszintén és komolyan írtam!)
akárkétharmad
@lópicigáspár: Köszönöm, és kívánom neked is, hogy sikerüljön. Neked elhiszem, mert veled még az életben nem volt egy komolyabb vitám sem,főleg nem durva, a te hozzászólásaid minden esetben arról árulkodtak, hogy egy nagyon intelligens ember vagy. Én kicsit eldurvultam a belépésem óta, de ez nem kizárólag az én bűnöm.
kkalman
A pártok költségvetése immár majd negyed százada követhetetlen. Nemcsak Fideszé, hanem az összesé. Senki nem tudja, hogy honnan van a pénzük, az mennyi, miért annyi amennyi, és ebből mire és mennyit költenek. Illetve azt tudni lehet, hogy a költségvetésből van egy jelentős része annak a pénznek, amit elszórnak a vak világba, amivel nem kell elszámolniuk.
Tisztább lenne a kép, ha csak párttagsági díjból és támogatói hozzájárulásból lehetne nekik gazdálkodni. Rögtön jobban meggondolnák, mire adjanak ki pénzt, így a pártokhoz kötődő civil szervezetek működése, költségvetése is átláthatóbb lenne.
lópicigáspár
@kkalman: Légy nyugodt, van aki jobban tudja, mint maga a vezér, de neki sem mondja meg, mert tutira valahol Szibériában keresné a gólyákat!
csip-csop
@akárkétharmad: nem kifogàsok, hanem ez igy van. Kulonben mindenki megvan fèlemlitve, ha megnèzed a interjukat, mondjàk az emberek, hogy megvannak fèlemlitve, mert ez igy igaz. Lehet hogy 10 perc alatt leszvaztatok, de nem minden csalàdnàl ilyen gyorsan megy.
Mobil123
@akárkétharmad: Szerintem is nagyon jó poén volt Tőlem :-)))
Boszi27
@akárkétharmad: Sajnos igazad van: Vannak a birkák, és vannak mégbirkábbak.
joopapa
@akárkétharmad: Vicces vagy entero vagy akárkétharmad! Én nem lázítok elmondom a véleményem, ha ez neked nem is tetszik! És dolgozom, van munkahelyem! De ne legyél rest cáfolj meg! Mennyi jót tett a viktorod a szegényekért?
Pálinkafőző Rézüst
@Boszi27: Vannak a birkák, és vannak mégbirkábbak, és van akár kétharmad..:))))
akárkétharmad
@joopapa: Na és mit tesznek saját magukért azok, akik szegények? Hülye vagyok, hiszen nincs is szegénység. Közel egy órámba telt ma Békéscsabán átmennem 4 óra előtt a forgalom miatt, arról nem is beszélve, hogy nem találtam a Centerben ülőhelyet, amikor enni akartam valamit. Mit ne mondjak, így él a szegény ember...
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: Meg van még egy jelentéktelen panelproli is itt...:-)
Pálinkafőző Rézüst
@akárkétharmad: rosszak az értesüléseid, pubi...:))))) hehehhe..:))))
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: Ez nem értesülés, ennyit nézek ki belőled...:-)
Pálinkafőző Rézüst
@akárkétharmad: megint hazudsz...Te magad írtad anno, hogy mindenkit lenyomoztattál..:) Csak szart sem ért az informátorod!!! hehehehehee...:D :)))))
Desischado
Miért ne titkolná? Lehet tovább rabolni, engedély van rá!
akárkétharmad
@Pálinkafőző Rézüst: A kommunisták jól tudják magukat álcázni. Azt hiszem, ennyi elég is mára belőled, remélem, a következő 4 évben csökken majd a nyugdíjad...:-)
nehogymá
@akárkétharmad: ne legyél cinikus.vagy a rozzant csepel biciklisek tarttotak föl?tartok töle én miattam meg nagyon mások miatt nem kell bosszankodnod ha nem tudsz rögtön beülni valahova. a szegényeket azért nem látod mert otthon vannak. ne csináld már.
Fradigege
Ez a gond. A maszop is ezt csinálta. Mindenki ezt csinálja. Én kérek elnézést. Nincs értelme az udvariaskodásnak. Az erőssebb kutya nyugodtan tud vizelni. A gyík pedig fut.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Fejezd be, vagy te is eltakarodsz innen. Nem kell válaszolni.
Dr plágium
39x100000=3900000 de szerintem többet küldtek
miazavalami
@akárkétharmad: A szegényeket ne a plázákban keresd...
human
@akárkétharmad: (tegnap, 21:54-re) Ebből a válaszodból látszik, hogy fogalmad sincs kik azok a szegények. Élsz a te kis kasztoddal egy szinten és max egy kaszttal lentebb látsz.
miazavalami
Tisztelt propeller. Itt emberek vannak ...
Dr. Felipe
Sokat. A rohadék fideSS sosem sajnálja a közpénzt propagandára és még ezek a rohadékok fröcsögnek hogy a norvégok számoljanak el kinek adják a pénzüket.
bukottbal
@miazavalami: Igen, emberek, de az itt nem számít. Lassan talán Pálinka eltűnik a színről, és akkor nem lesz több acsarkodás, személyeskedés, kitiltás, mert mindezek mögött ő áll.
bukottbal
@human: A szegények léteznek, nem erről van szó, csak nagyon el van túlozva ez az egész.
human
@bukottbal: Ember! 37%, 3,7 millió ember létminimum alatt a KSH adatok szerint. Ez el van túlozva??? Ennyire nem vagy képben az országról vagy ennyire jól élsz?
miazavalami
@bukottbal: A fenébe! Ő meg assziszi te voltál... :-(
Valahogy ha ti összekerültök akkor a modi rászáll arra a cikkre.
Desischado
@human: Inkább az utóbbi, mint akárkétharmad/Modera esetében is. Ne fáraszd magad velük, felesleges!
Zsuga
Viktoréktól kezdve egészen azokig, akik eltúlzottnak tartják hazánkban a mélyszegénységben élők számát, szívesen közéjük kényszeríteném legalább néhány hónapra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.