Az ATV riportere azt kérdezte, mihez kezd a leköszönő jobbikos képviselő a hathavi parlamenti végkielégítéssel. Zagyva meglehetősen ingerülten reagált a kérdésre: "Olyan célokra lesz költve, hogy Ön retteghet!"

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Vigyázz zagyvafejű Zagyva! Nincs mentelmi jog, közönséges bűnözőként fognak kezelni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
Az ilyen zagyvaságok hallatán úgy érzem van értelme, hogy nem szavaztam a Jobbikra (sem)...
postamester
Kicsit zagyvabeszédű volt a Zagyva...idegileg kezelni kell, a
nézése is egy kicsit zavaros volt...
troppauerhumer
444.hu/2014/04/14/zagyva-gyorgy-gyula-olyasvalamire-kolti-majd-a-vegkielegiteset-amitol-retteghet-az-atv-ujsagiroja/

És ez az ami felháborító és ezek akarnak az EU parlamentjébe bejutni?..van bőr a pofájukon?..miért?...a pénzért!

Zagyva György Gyula megosztott egy hivatkozást.
március 15.
Ez a pályázat biztos nem fog tetszeni a nemzetközi háttérhatalmat kiszolgáló, liberális, kozmopolita politikuskáknak.
Pályázat: Égjenek az EU-s zászlók! (+új videó)

Tisztítsuk meg a középületeket a csillagos lobogóktól május 1-jéig!

Legújabb beküldött videó:
deres.tv/20140313/videoval-egjenek-az-eu-s-zaszlok
silber13
Vigyázz zagyvafejű Zagyva! Nincs mentelmi jog, közönséges bűnözőként fognak kezelni!
coyote3
Be kell ballagni a rendőrségre a felvétellel. Már nem képviselő ez zombi...
Zsuga
@postamester: Nem csak zavaros, de gyűlölettel teli tekintettel vetette oda az utolsó, sajnos tényleg ijesztő mondatát.
postamester
@Zsuga: az arcára volt irva a gyűlölet...tényleg megérdemelne egy feljelentést...
Senara
Benne van minden ebbe pár percben a parlamenti mandátum elvesztése , düh , gyűlölet maradék gőg , és természetesen az intelligencia hiánya .
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: Mégis a jobbik mellett agitáltál! Elolvastattad velem a jobbik programját is!
Szvetlana
Ennek is duplájára dagadt a feje 4 év alatt.
@miazavalami: velem is elolvastatta egy kommentelő, aztán úgy járt, hogy nem tudott további érveket felhozni:))
miazavalami
@Szvetlana: én is kommenteltem olvasás közben mariának...
bence
Biztos ,hogy ennél a Zagyvánál minden rendben van ?!
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: És teszem ezt következetesen most is, sőt jó, hogy elolvastad.
Tény, hogy vannak oda nem való figurák (ők elkopnak hamarosan) illetve nekem nagyon gyenge a Jobbik által képviselt vonal, attól még másnak lehet elfogadható alternatíva; főleg ha figyelembe vesszük azt a nem elhanyagolható tényt, hogy a Jobbik nevéhez olyan dolgok, mint ingatlan panama, trafik ügy, und so weiter nem köthető.
alte trottel
@miazavalami: "...Elolvastattad velem a jobbik programját is!"
Most mi a baj? Nem volt fél perced egy jót röhögni?
Törölt felhasználó
Mit is vártunk egy "volt?" skinheadtől, aki politikusnak állt...hogy értelmeset szóljon?... Egy gyülöködő tahó paraszt, akinek csak attól áll fel, ha félnek tőle. Az öntudatát pedig a mássággal szembeni megkülönböztetésben/eltiprásban látja, tehát nincs önálló személyisége..:)
miazavalami
@alte trottel: Hát nem fél perc volt, mert egy kilométer hosszú szövegen rágtam át magam...:-)
De megbizonyosodtam benne , sose leszek jobbik szimpatizáns, igaz előtte is tudtam.
Maria az ellenkezőét érte el vele mint amit akarta.:-)
miazavalami
@Meine Ehre heisst Treue: und so weiter?? Mi a mennykűűű?
Meine Ehre heisst Treue
@miazavalami: Szó szerinti fordítása: és így tovább.
coni
Az elmeállapotánál aggasztóbb hogy a szavazók több mint 20%-a erre voksolt..
világlátó
Vajon mitől vált ez az ember ilyenné? Talán verte az apja? Vagy drámai gyermekkort élt meg amíg a szülei végül elváltak? Elvették a családi birtokot valamikor 1960.-ban a Tsz.-ek szervezésekor? A szocialisták kuláklistára tették a családot? Netán a Hortobágyra internálták őket egy tyúkólban kellett tengődniök évekig? Nem vették fel az egyetemre mert Kádár alatt forradalmárt játszott március 15.-én? Elhagyta a felesége?
Mert ezek adnak némi magyarázatot érdekes és különös viselkedésére. Lehet hogy nem is ilyen ő valójában, csak a politikai karrierépítő tanácsadója ezt a magatartást javasolta és ettől már maga is szenved? Talán van aki közelebbről ismeri, beszéljük meg, talán tud segíteni neki valaki abban, hogy ő is a normális, tisztességes emberek egyszerű de tartalmas életét élhesse. Az nem lehet, hogy ő legyen a verő legénye a régi/új vezetésnek, büntetője a kritikusnak, foglára a politikai ellenérzőnek. Ha mégis, talán többet már nem is merem nézni az ATV.-t
alte trottel
@miazavalami: Hja kérem, akkor te a _LÓZUNGOKON, MIKULÁSNAK KÜLDENDŐ KÍVÁNSÁGLISTÁN_ rágtad át magad! A _PROGRAM_ csak ennyi volt: "Mi még nem loptunk, engedjetek oda minket is a kasszához!"
F_Viktor
@világlátó: Kérdezed:
"Vajon mitől vált ez az ember ilyenné?"

Ők, ahogyan Zagyva villanyszerelő politikusunk is, gyerek korukban magatartásuk problémás volt, ezért már az általános iskolában kirekesztettek voltak. Bandákba verődve az utca gyermekeiként állandó összetűzésben álltak a rivális, hasonló életet élő cigány bandákkal. Innen az alapvető ideológiájuk, a cigány gyűlölet. Bandában kisebb bűncselekményekből, lopásokból, betörésekből tartották el magukat, ebből fedezték alkoholszomjukat.

Csurka ezt a cigány gyűlöletet kihasználva vitte őket a MIÉP-be, s ideológiájuk átformálásával tette őket nácikká. Addig ezek a szerencsétlenek azt sem tudták kik azok a zsidók (de mostani híveik, akik itt is zsidóznak, csak a szélsőjobb internetes oldalaikon hallottak először a zsidóságról, addig békésen, gond nélkül éltek velük egy szomszédságban!).

Én nem mondom, hogy ma Magyarországon 800 ezer náci élne, a rájuk szavazók 80 százalékát - a fityesz módszert alkalmazva - megvezeti a Jobbik, nacionalizmusukat, sovinizmusukat, antiszemitizmusukat piros szalaggal átkötve, hazugságokkal megtűzdelve nyújtják át a választóknak.
világlátó
@F_Viktor: Üdvözöllek ! Ha visszatekintünk 25 éves parlamenti életünkre, ha visszahallgatjuk a képviselőink hozzá- és beszólásait, az azokra adott válaszokat, nincs okunk a dicsekvésre.Van néhány korabeli könyvem, / antikváriumból /amelyekben Kossuth parlamenti szerepléséből jó néhányat megjelöltem, mert a maga korában brilliáns szónoklatok voltak. A szép magyar beszéd mintadarabjai. Báró Fejérváry Géza Magyar Királyi Honvédelmi Miniszter parlamenti beszédei is méltóvá lettek arra, hogy díszes bőrkötésben, arany betűkkel írott kiadvány örökítse meg azokat. Beleolvasva, magas fokú intellektuális tudás,a parlamenti etikett, a képviselők egymás felé megnyilvánuló tisztelete, a vitaképesség udvarias, nem a személyiséget, hanem mindig a vita tárgyában előtalált tartalmi tévedést vitató beszédeket találtam. Valószínüleg volt ott más is, mert a pártok képviselőinek vehemenciája bizonyára akkor is elragadhatta a képviselőket, de ebben a két műben nem találtam ilyent.
A mai parlament tükörképe a mai általános intelligenciának. Ez vitathatatlan.Talán egyszer majd mégis szükség lesz a képviselőválás kezdetén némi felkészítésre. Lesz, akin persze ez sem segít.Most is akad néhány igen felkészült, tanúlt képviselőnk, aki ugyanakkor útszéli stílusban politizál. A pártja érdekei ezt kívánják tőle. Ő pedig jó tagja a pártjának. A nemzet történelmi múltja állandó bolygatása, a sok, nemzetet érő korabeli sérelem felhánytorgatása nem elmélyült bölcsességet hozott a parlamentbe, hanem radikalizmust és sok más -izmust, amivel kölcsönösen dobálják egymást. Mindez a történelmi ismeretek hiányát, azok tanulságainak beépültsége hiányát mutatják, azaz nincs sem tanulság, sem bölcsesség, csak ádáz indulatok, fortélyok, titkos paktumok, autoriter döntések, alázatos / gyalázatos / gombnyomogatások, érvek és ellenérvek hiánya, féligazságok zagyválása, elvtelen támadások, az ország figyelő népének félrevezetése hamis politikai elméletekkel.Ha szabad, folytatnám.
Strong
..na igen ez vagy gyula...zagyva.

Összességében azon csodálkoztam volna, ha "felbukkanása" óta egyszer normálisan (márhogy nem lóg ki a kapa a szájából) válaszol egy kérdésre.
Sajnos erre ő képtelen...(vedd szó szerint)
nincs agya.
világlátó
@F_Viktor: A helyzet persze érthető. Mindent szabad, mert nincs aki megálljt parancsolna. A zagyvaságra a lakosság fogadókészsége nagy, a lózungok, blöffök a vélt és valós ellenségekről hazánkat pusztító férgekről patakvértől nedves szép határainkról, a zsidószoclib moszkvabérencekről, az IMF.mögött álló gaz pénzkufárokról, Brüsszeli bürokratákról, akik egy falusi kócerájt sem tudnának elvezetni és így tovább.
Döbbenten figyelem a sasos, Gábrieles emlékmű sorsát. Egyre fogy az építést akadályozók száma, ereje. A rendőrök által készített video felvételek egyszer csak az ügyész kezébe kerülnek, amikor az majd megfogalmazza a vádat. Fővárosi lakosságunk pedig mindezt az egyre erőtlenebb mégis szívbemarkolóan tisztességes ellenállást hagyja kihúnyni. Hogy lehet ez? A főváros, Budapest, az ország esze, szíve, lelke.
Hogy lehet, hogy a sok ezer szavazó, akik nem a folytatásra adták a szavazatukat most a lelkiismeret maradékával nem segítenek ennek a maroknyi ellenálló csoportnak?
Hogy lehet az, hogy nincs senki aki a CÖF -höz hasonló erővel és elhatározottsággal az utcára szólithatná a fővárosiakat. Mondják már ki a fővárosi értelmiségiek, egyetemi oktatók, tudós kutatók, a MTA tagjai, írók, költők, politológusok, a magát ellenzékinek tartó embertömegek, " NEM KELL EZ A SZOBOR ! " De mint látjuk, nem mondják. Megint Széchenyit kell idéznem, aki mint sokan emlékezhetnek erre, úgy fejezte be a gondolatot, hogy ... ha pedig eltűri, akkor vagy tudatlan, vagy lealjasúlt. Én a tudatlanságra tippelek, a félrevezetettségre, a közömbössé válásra, arra, hogy vezetőit feltétel nélküli vezetőknek és nem közszolgáknak tekinti. Amikor kikiáltják, hogy újra teljeskörű felhatalmazást kaptak újabb, legalább négy évre,no ekkor kell helyesbítést kérni, javítani, pontosan, határozottan, ellentmondást nem tűrve,a parlamentben valakinek. Ezt úgy kell megtenni, hogy az ne egy eldugott kommüniké maradjon az utókor számára, hanem egy nemzeti felszólítás, kiáltvány, Széchenyi nyomán !!!
miazavalami
@alte trottel: Volt azért más is. Például hogy a gyerekek fizessék a szüleik nyugdíját. Tehát aki több gyereket nevel több nyugdíjat kap aki pedig nem nevel gyereket az nem kap mert nincs aki fizesse. Az tök mindegy az adott nyugdíjas mennyit dolgozott... De ez se rossz: Hogy a visszaeső bünözők hordjanak nyomkövetőt, vagy mi a fenének mondják...
Zsuga
@coni: Nem feltétlenül erre voksoltak, csak hát hazánkban egyre több - kisebb-nagyobb - lakóközösség életét nyomorítják meg a mindinkább összeférhetetlenebb kisebbség tagjai. Sok szavazó már csak a jobbikban lát megoldást erre a problémára.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@világlátó: Írod:
"Ha visszatekintünk 25 éves parlamenti életünkre, ha visszahallgatjuk a képviselőink hozzá- és beszólásait, az azokra adott válaszokat, nincs okunk a dicsekvésre."

Nagyon visszamentél a múltba :-)
Tudod, abban a korban nem az 57 utáni lakatosok, esztergályosok ültek a képviselői székekben.
Kádár óta a tegnapi Parlamentben is a villanyszerelő Zagyvák, takarítónők Wittner Máriák járnak (ezzel nem a villanyszerelő, takarítónő szakmát degradálom, de egy felelőséggel felkészült képviselőnek olyan alaptulajdonságokkal kell rendelkeznie amitől ezek a képviselők e mércét messze nem viszik át).
Persze nem ők vannak többségben, de érdekes módon nem ők asszimilálódnak a diplomás "urakhoz", ellenkezőleg, a többség bizonyítja, hogy nem volt gyerekszobájuk.

@világlátó: Írod:
"Hogy lehet, hogy a sok ezer szavazó, akik nem a folytatásra adták a szavazatukat most a lelkiismeret maradékával nem segítenek ennek a maroknyi ellenálló csoportnak?"

Ahogyan te is említetted, sokat nyom a latba azok a videokamerák.
Ezzel a kis eszközzel nagyon sakkban lehet tartani diktatúrában a munkájukat féltő embereket.

Ma Magyarországon bérből és fizetésből élők közül senki nem fogja utcára szólítani a Zembereket, az elégedetleneket, a kormány váltást akarókat, míg Morvai Krisztina nyíltan, lakóssági fórumon veréssel fenyegethet újságírót: index.hu/belfold/2014/04/11/morvai_szerint_avar_janost_el_kellene_beszelgetni/
vagy a bíró döntésében politikai okok játszanak szerepet: jobbikjog.jobbik.hu/el%C3%ADt%C3%A9lt%C3%A9k_jobbikost_hal%C3%A1losan_megfenyeget%C5%91_cig%C3%A1nyt

Itt vissza is kanyarodtunk Zagyvához, a képviselőhöz, aki ebben a státuszában szintén nyilvánosan meg mer fenyegetni egy újságírót, egy kérdést feltevő állampolgárt.
Ezek után beszélhetünk szólásszabadságról? Beszélhetünk sajtószabadságról?
Hiszen ezek a nácik a kormányt hátuk mögött tudva büntetlenül lábbal tiporják a demokráciát!

Az itt lévő légkör már nagyon hasonlít a...
F_Viktor
@világlátó: folyt:
Az itt lévő légkör már nagyon hasonlít a 30-as évek Magyarországához... :-((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.