Amikor belépünk egy boltba, nem is gondolnánk, hogy az áruházláncok számos eszközt bevetnek, hogy még több és több pénz elköltésére vegyenek rá minket. Vásárlóik legapróbb mozdulatait is kielemzik, majd a kutatások és elemzések eredményét felhasználva úgy helyezik el a termékeket, hogy a tudatalattinkra hassanak. Nem véletlen a fejünk felett lógó hirdetés, ahogy az sem, hogy zöldségekbe és gyümölcsök várnak minket a bejáratnál. A Pénzcentrum.hu nemcsak azokat a trükköket gyűjtötte össze, melyekkel vásárlásra csábítanak a boltok, de azt is megmutatjuk, mit tehetsz, hogy hó végén sokkal több pénz maradjon a zsebedben.

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
4 millió magyarnak mára már úgy ki van számolva a büdzséje, hogy nem tud ötletszerűen vásárolni. Amivel mégis be lehet csapni őket, az a fejlett országokban "kuka" minőségű termékek eladása, amihez valóban nagyon olcsón hozzá lehet jutni. De ez már nem marketing, hanem a szerencsétlenségük kihasználása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Szvetlana: 17:02 Elég drága sütőpor lett:!-))
Szvetlana
@varrólány: MIndent ki lehet magyarázni. Sört is vettem, így már indokolt a költekezés:))
qxy
Azért tegyük hozzá, nagyon sok olyan emberke asszonyka van, aki csak úgy be megy mert azt sem tudja mit akar venni, de " Kell valamit venni" ! ! Tudom, mert voltam boltos. Egy ismerősömet meg is kérdeztem. Vasárnap délbe zárunk és ő fél tizenkettőkor lejön és csak bóklászik,.- Te ? figyelj már. Kész az ebéd? rend van? Mit szeretnél venni? .- Nem tudom, de hátha kell valami. Na az ilyentől kell el venni a pénztárcát és ebből nagyon sok van. .- Oda szól a gyereknek.- Szereted? .- Nem tudom. .-Akkor veszek két nagy csomagot. Nem is tudja hogy szereti e a gyerek, nem kicsit, egyet, hanem nagyot! és huszadikán, sír hogy nem jön ki a fizuból. Iszonyat milyen vásárlók vannak. De kell is ilyen, mert szerdán már a hölgyemény úgy jön le hogy mit is főzzek? és erre rá is lehet sózni mindent.
verőce21
Folyton, mindenféle válságról hallani.
Beszélnek a vásárlás válságáról, az arany válságáról, a színház válságáról, a nyomtatott regény válságáról, a népképviseleti válságról, a család válságáról, a házasság válságáról... A válság divatos.
Ezek a válságok valamikor mégiscsak véget érnek. De akkor bizonyára nem azt jelentik, hogy a válság megoldódott, hanem azt, "a válság válságban van!" :)
Desischado
@Szvetlana: Pedig elvileg fordítva kéne lennie! De a férfiak nem tudják, mire van szükség! (nevet)
Szvetlana
@Desischado: valóban, de mint tudjuk, nem minden úgytörténik, ahogyan az elő van írva:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.