A magyar szellem, a magyar tervezők, a magyar mérnökök, a magyar vállalatok és munkások ilyen alkotásokkal teszik ismét naggyá Magyarországot - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a debreceni Nagyerdei Stadion csütörtök esti avatásán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
El tudom képzelni, hogy egy Debrecen-felcsút meccs jegyeiért verekedni fognak a hazai nézők! Azt hiszem, ezb az építmény utoljára látott ennyi embert egy kupacban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bretagne
Csak tudnám, minek neki mikrofon? Úgy ordít, hogy bárhol meghallanák!
1magyar
De ha nem az állam tolja bele a pénzt és nem lesz állami kötelezettség oda menni akkor mennyien lesznek?
Fradigege
Jóóóllll vvvaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn!
silber13
El tudom képzelni, hogy egy Debrecen-felcsút meccs jegyeiért verekedni fognak a hazai nézők! Azt hiszem, ezb az építmény utoljára látott ennyi embert egy kupacban.
hetöndöe
@silber13: Majd ki lesznek vezényelve a birkamenetesek,fidesznyikek,közalkalmazottak,kiscserkészek,katolikus egyház,oszt majd csak megtelik az a nyüves stadion.:-)))
silber13
Tudja valaki, hogy sikeres volt e a nagy hangon meghirdetett gyűjtés a szerencsétlenül járt munkás caládja számára? Mert nagy csend van!
Desischado
Erről persze nagy a kussolás, az biztos! Egyébként meg nyugtával dicsérd a napot!
nezelodo
Nagy dolog, hogy tele volt az aréna! A kiskopasz idejében sem lehetett volna egy tűt sem leejteni, pedig neki kézi videokamerája sem volt a részvétel ellenőrzésére! Lala, (törökül tulipán) barátunk eddig is ügyelt a 99,9 %-os részvételre, mint a Hazafias Népfront jelöltjének megválasztásakor a Kádár rendszerben. Istenem, mekkorát "változott" a politika!
kumming
@silber13: @hetöndöe: Azt hiszem tévedtek. Mindenféle kivezénylés, meg békemenet nélkül is a május 10. Újpest elleni meccsre már majdnem elkelt minden jegy, és valószínűleg két héttel később a Honvéd ellen is tele lesz. És ide nem 100 forint a jegy mint felcsútra. Higgyétek el, hogy erre a megnyitóra igazi debreceni drukker el sem ment, de a bajnokikon ott lesznek, és ehhez már semmi köze nem lesz a politikának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.