A Liga Szakszervezetek szövetsége stratégiai tervben foglalja össze a régi-új Orbán-kormánnyal szembeni elvárásait és tárgyalásokat kezdeményez a kabinettel a szociális partnerek megerősítése érdekében - jelentette be Gaskó István, a szakszervezeti szövetség elnöke a Liga május elsejei rendezvényén csütörtökön Budapesten, a Városligetben.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Jó arc ez a Gaskó! Tegnap az Egyenes beszédben említette, hogy kiharcolták, hogy függetlenek legyenek a kormánytól. Emlékszem, már akkor Orbánhoz futkosott, amikor O.V. még ellenzékben volt. Jó lenne, ha emlékezne erre is!
Sziszifusz
@bretagne: Gaskó O.V. embere ! Amit produkál az színjáték, amivel a többi szakszervezet " kocsijából akarják kifogni a lovakat". Biztos vagyok abban, hogy a kormány érdemi tárgyalásokat csak a Liga szakszervezettel fog folytatni. Azután pedig hangosan hirdetik a szakszervezetekkel történt megegyezést. A többi szakszervezet pedig majdhogynem gittegyletté válik.
Sziszifusz
@Sziszifusz: Gittegyleti állapotát csak radikális lépésekkel ( országos és általános sztrájk) tudják megváltoztatni.
vukkocska
Jaj ne már! Ez a nyalóka mindig valami előzetes egyeztetés után mer megszólalni. Porhintés az egész.
@Sziszifusz: na látod, ez az, ami soha nem lesz Orbánnal szemben. Sztrájk mindig csak akkor van, ha Orbán van ellenzékben.
bretagne
@Sziszifusz: Én is így gondolom! Egy szavát nem szabad elhinni. Nem az a baj, hogy imádja Orbánt, de ne mutassa ki ennyire. Azt hiszi, az emberek nem látnak át rajta?
human
Orbán központosított kirakat-szakszervezete a Liga. Fel akarják számolni az önjáró szakszervezeteket. Ez történt a takarékszövetkezetekkel is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.