Egy Orbán Viktor nevű szotyolaköpködő sudribunkó levelet írt a kilencvenegy éves Dávid Katalinnak, a magyar művészettörténet doyenjének, és elemezte neki egy kicsit a megszállási emlékművet.  Elmagyarázta neki, hogy mi az emlékmű egyetlen lehetséges értelmezési kerete. ... ... Egy észak-balkáni despota megmutatja a zsidócskáknak hol a helyük, bölcsészeknek a fenomenológiát, Amerikának a fricztamást, mert ő a Jani. A falu Janija. Ha ő bemegy a kocsmába, mindenki bekussol. Amióta az apja nadrágszíjjal kiverte belőle a szart, erre készül, hogy egyszer nála lesz a nadrágszíj... és hát talált magának egy országot, amelyik még élvezi is, amikor a Jani üti, mit sem szólva arról, amikor (szexuálisan explicit rész törölve). Szegény zsidócskák felmentek a Janihoz és nagy tisztelettel megkérték, hogy ne legyen már akkora tapló. Mire ő megsimogatta a zsidócskák fejét, és elmondta, hogy nem tehet semmit. Háromezer milliárd forintot négy perc kettő másodperc alatt vesz le a...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Ez egyszerűen undorító lenne, ha nem lenne egyben annyira ijesztő is. Hogy egy ilyen lény ülhet a miniszterelnöki székben, és egy ország van a kezében! Borzalmas!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lajospapa
Ez emlékmű arra, hogy mindez újra megtörténhet.
bögöly
" le kell ereszkedni az elefántcsonttoronyból, és a valódi problémákkal kell foglalkozni. És ebben is van valami, csak én nagyon jól megvagyok az elefántcsonttornyomban, és eszem ágában sincs lemenni semmiféle terepre, és egy kicsit, bár ez nem helyes dolog, kicsit leszarom a néplelket, ha már az én lelkem ennyire le van szarva. "

Akkor meg maradj a tornyocskádban,amíg megteheted.
Gyáva,szófosó médiapatkány.
Desischado
@Csizmás Kond: Véletlen volt a gombnyomás, bocsi!
Mangu
@Manhattan: Kihangsúlyozom, hogy nem vagyok zsidó ellenes (családunkban, rokonságban voltak és vannak zsidó vallásuak) és Orbán Viktor sorai sem nyerték el tetszésem. Azonban, felesleges túlzottan dramatizálni a tényeket. Elmúlt korok eseményeit, mindig a jelen szellemiség tükrében, érdekeinek megfeleően magyarázzák az érdekeltek (pro és kontra). Tanulni kellett volna korábban, - mindenkinek -, a hasonló dolgokból, de ez nem jellemző az emberiségre. Döntöttek le, helyeztek máshová - nagy lelkesedéssel emelt - szobrokat, emlékműveket a magyar történelemben már sokszor. Most is ez van, mert a többség ezt választotta. Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy miért csak a zsidók, és főleg a magyar zsídók miatt vannak oly sokan felháborodva? Más magyar áldozatok is voltak (ateisták, más vallások hívői, cigány származásuak, stb.). Értük, az ő emlékük meggyalázása miatt miért nem háborodnak fel egységesen az emberek? Jó lenne, ezt a mesterségesen szított, állami szinten működtetett (megosztó, mert könnyebb uralkodni) magyarság faji, vallási, származási alapon való megkülönböztetését, sorolását levetetni a napirendről (magyar, keresztény-, keresztyén magyar, zsidó, magyarcigány, magyarszerb, magyarszlovák, stb.). Az állampolgárság közügy, vallás, származás, magánügy - hagyományörzés egyénileg, közösségben. Tudtommal több, nem zsidó magyar halt meg a II. világháború során, mint zsidó vallású. Miért kell kiemelt külöbséget tenni az áldozatok között egy emlékmű "értelmezésénél"? Csak egyedül a zsidóságot sérti ezen emlékmű? Tudja ön, hogy hány magyar halt meg, mert ellenállt a német megszállásnak, nem esküdött fel Szálasíra? Nem kell mindenbe, minden vélt dolgot belemagyarázni. Egyébként nekem Mona Lisa nem tetszik, de nem vagyok miatta felháborodva.
mate03
@Manhattan: Ez az ország megérett a pusztulásra!
mariaberta
Orbán a jani? Néhány napja azt olvastam ezen a propelleren, hogy francia lapnak azt nyilatkozta ő zsidó. Igen enyhe reagálásomat négyen is kedvelték, de azóta azt olvasom, hogy ez a hír nem is jelent meg, én bizonyára olyat olvastam, ami nem is jelent meg ,stb...
Tényleg ennyire hülyének néznek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.