Nemrég bukkant fel a fénykép a párt Facebook-oldalán, amely alatt azt írják: Május 25-én Te döntesz arról, hogy milyen legyen Európa jövője! Liberális birodalomépítés és deviancia, vagy a nemzetek együttműködése? VÁLASSZ!

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Kifogásolom, hogy 1eurós (pennyt sem érő) fesztiválon miért énekel mindenki angolul? Ha egy énekes a hazáját képviseli énekeljen a saját nyelvén.
Csak hogy az ilyen lesüllyedt -színvonalon aluli műsornak már mindegy.
Ahol énekel a hímnem-nőnem.- semlegesnem,ott tökmindegy.!
Mint nő nem azonosulok, de mégcsak nem is szimpatizálok Kolbász Puncival.
Minden porcikám tiltakozik az ellen, hogy mint nő, jelenjen meg valaki, akinek a farka dudorodik a csipke ruha alól. Ez a szerencsétlen hülye pojáca kiteszi magát a nevetség tárgyává, de nem ő a főbűnös, hanem az, -azok, akik a liberalizmus égisze alatt megengedik ezt a förmedvényt.
Nő vagyok, gyerekeket szültem, neveltem, mindíg ott voltam mellettük és a férjem + a családom mellett. Nőként viselkedtem és elvártam, hogy nőként bánjanak velem. De ahhoz annak is kell lenni.!
Eddig úgygondoltam,, hogy elég liberális szemléletű vagyok, de most álljt! kiálltok. Nem, ezt köszönöm nem kérem.
Az, hogy a jobbik hogyan kampányol, az az ő dolga, én csak a magán véleményemet írtam le.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kritikuss
@Szvetlana: Teljesen egyet értek minden szóval!
Szvetlana
@terlasz: 02.51 Légyszives tedd meg nekem azt a szívességet, hogy elküldöd a magyar fordítás linkjét. Elolvasnám.
Ami linket kaptam, hogy hol nézhetem meg, csodák-csodájára törölték:))
Köszönöm!
gazdag dezső
Ez az egész a 21.század betegsége!! Eltorzult beteg agyú emberek !! Legyen,lehet , valaki más,de ne mutogassa magát,és ne csináljanak ebből sportot!! Még azt hiszik sokan ,hogy most ezt kell tenni ,ez a trend !!Nem kell el ítélni ,de ne is dicsekedjenek magukkal ezek a torz beteg emberek,mert azért mégis nem ez a természetes normális életvitel!! Még ha sokan így is látják!!Beteg abnormális emberek,de még azok is akik ezt pártolják!! FUJJJJJ!!!
gazdag dezső
Ez az egész a ku...va nagy liberalizmusnak a bűne !! Szörnyű ,hogy ide lesüllyedt a műsoruk is !!Elvégre már talán megfordul a női,és férfi szerep is?? Kiderül hogy én nem vagyok normális??Mivel én még nem vonzódom a férfiakhoz ??Erőltetett menet az egész amit nem kellene a világnak csinálni!! Van így is elég baj!!
JAJMÁR
Kedves nemzeti blogtársaim, ha benneteket nem érdekel a szakállas nő, rendben. Engem se. Sőt, ebben az esetben külön-külön se, se a szakáll, se a nő :)
Minek akkor erre ennyi időt és szót vesztegetni?-:xD
Nem lenne szabad, hogy ez a győztes elhalványítsa azt a tényt, hogy ezen a fesztiválon egy magyar, (jó, egy néger magyar, bár szerintem nem ez számít) ötödik helyezést ért el.
Ez pedig siker, és a dal tényleg jó. Jó volt az előadás, grat. Saunders, és jók a szerzők: Kállay Saunders András, és Szakos Krisztián.

Szép ez az eredmény, és szavaztak a dalra az országok, hát VÉGRE !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.