Örökre titokban tartaná egy fideszes törvénymódosítás, hogy melyik pártok hamisították az aláírásunkat az országgyűlési választáson – írja az Index.

A parlamenti választáson sok kamupárt úgy tudott csak elindulni, hogy egymás közt adták-vették az ajánlóíveket, és ezekről másolták át a sajátjaikra a polgárok aláírásait.

Miután többen próbálták megtudni a választási irodáknál, hogy melyik pártok ajánlóívein szerepel a saját aláírásuk, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság egy állásfoglalásában azt mondta: ennek kiderítése túl sok munkát jelentene a választási irodáknak, ezért erre nincs lehetőség.

A TASZ most kiszúrt egy törvénymódosítás javaslatot (amit a fővárosi önkormányzati rendszer átalakításáról szóló törvényben rejtettek el) ezt akadályozná meg minden későbbi választáson: törvényerőre emelné, amit a NAIH mondott, vagyis, hogy csak a jelöltek nyilvántartásba vételéig tartó néhány napban lehetne megkérdezni, hogy melyik ajánlóíveken szerepel a saját aláírásunk – írja az Index.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tessék szandokan...gyere aztán itt fejtsd ki a véleményed...meg a többi fideszesnek is üzenném...a fidesz saját kreálású törvénnyel titkosítja a saját csalását...erre szavaztatok...gratulálok minden birkának.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nil
Törvényt megszavazzák azt annyi -szokás szerint
Ja és csak azért nem diktatúrában élek mert ezt leírhattam.
No de Kádár alatt is leírhattam és mondhattam dolgokat még sem vitt el a rendőrség - akkor az mitől volt diktatúra?
Hellcat
Tessék szandokan...gyere aztán itt fejtsd ki a véleményed...meg a többi fideszesnek is üzenném...a fidesz saját kreálású törvénnyel titkosítja a saját csalását...erre szavaztatok...gratulálok minden birkának.
nyanya001
Ezek már megint " hazabeszélnek "
Eltusolnák a saját csalásaikat !
Boszi27
Hazugságok, csalások országa lettünk. Mutyi mutyi hátán, egy részük titkosítva, másik részük törvényesítve. Gyakorlatilag kormányzás nincs, csoda hogy még össze nem zuhant az egész.
mekkelek
Brutál... kérdés, hogy mi lesz majd amikor egyszer ismét ellenzékbe kerülnek és az akkori kormánypárt maximálisan kihasználja a meghekkelt törvényeiket? Úgy fognak visítani mit az újévi malac.
bakegya
Hogy, hogy nem sárgult még be!-a imádkozósáskák is végigasszisztálták az orbán kamupártjait-ki fogja borítani a bilit majd az aki nem lett rendesen megetetve.
alte trottel
@mekkelek: Nem kerülnek ellenzékbe!
Maradnak még ki tudja meddig, aztán aki időben kapcsol és van helikoptere, az éldegél majd Argentinában, a többi meg majd lengedezik.
m.macskosz
@alte trottel: Nagyjából stimmel, csak a célország nem Argentína lesz.
Grafix69
Oha hát ez nem is akkora botrány , ez inkább csak olyan kis ügyecske , akkor lesz botrány mikor rájönnek a fanok ,hogy az alkotmányból kivették azt a részt ami garantálja a nyugdijhoz való jogot. Ugye hozzá is lehet nyúlni.
mekkelek
@alte trottel: Igen, az valószínûbb
tivoli
@m.macskosz: tegnap, 20:18
Szent Ilona!
tivoli
Vajon ki gyűjtött aláírásokat rezsicsökkentés címén? Meg mindenféle címen? Mindenféle kis pártok?
kukac50
Gerinctelen férgek lopnak csalnak hazudnak Orbán beleegyezésével!
Rubovszky meg támogatja a Fidesz aljasságát,Rogánt miért nem vizsgálja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.