Örökre titokban tartaná egy fideszes törvénymódosítás, hogy melyik pártok hamisították az aláírásunkat az országgyűlési választáson – írja az Index.

A parlamenti választáson sok kamupárt úgy tudott csak elindulni, hogy egymás közt adták-vették az ajánlóíveket, és ezekről másolták át a sajátjaikra a polgárok aláírásait.

Miután többen próbálták megtudni a választási irodáknál, hogy melyik pártok ajánlóívein szerepel a saját aláírásuk, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság egy állásfoglalásában azt mondta: ennek kiderítése túl sok munkát jelentene a választási irodáknak, ezért erre nincs lehetőség.

A TASZ most kiszúrt egy törvénymódosítás javaslatot (amit a fővárosi önkormányzati rendszer átalakításáról szóló törvényben rejtettek el) ezt akadályozná meg minden későbbi választáson: törvényerőre emelné, amit a NAIH mondott, vagyis, hogy csak a jelöltek nyilvántartásba vételéig tartó néhány napban lehetne megkérdezni, hogy melyik ajánlóíveken szerepel a saját aláírásunk – írja az Index.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Tessék szandokan...gyere aztán itt fejtsd ki a véleményed...meg a többi fideszesnek is üzenném...a fidesz saját kreálású törvénnyel titkosítja a saját csalását...erre szavaztatok...gratulálok minden birkának.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@alte trottel: Nagyjából stimmel, csak a célország nem Argentína lesz.
Grafix69
Oha hát ez nem is akkora botrány , ez inkább csak olyan kis ügyecske , akkor lesz botrány mikor rájönnek a fanok ,hogy az alkotmányból kivették azt a részt ami garantálja a nyugdijhoz való jogot. Ugye hozzá is lehet nyúlni.
mekkelek
@alte trottel: Igen, az valószínûbb
tivoli
@m.macskosz: tegnap, 20:18
Szent Ilona!
tivoli
Vajon ki gyűjtött aláírásokat rezsicsökkentés címén? Meg mindenféle címen? Mindenféle kis pártok?
kukac50
Gerinctelen férgek lopnak csalnak hazudnak Orbán beleegyezésével!
Rubovszky meg támogatja a Fidesz aljasságát,Rogánt miért nem vizsgálja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.