Az RTL vezetői azt gondolják, törvényen felül állnak, nekik nem kell adózniuk – mondta a pénteki Napi Gazdaságban megjelent interjújában Lázár János.

Azzal kapcsolatban, hogy a csatornán az elmúlt napokban megszaporodtak a kormány tevékenységével és Orbán Viktor családjával foglalkozó hírek, a Miniszterelnökséget vezető miniszter kijelentette: ezt akkor engedi meg magának egy vállalat egy országgal, annak lakosaival szemben, ha gyarmatnak tekinti.

"Ez már a Bertelsmann-csoport és a nemzetközi médiavállalatok számára a legsúlyosabb dolog, mert az RTL Klub bebizonyítja, korrupt vállalkozás" – fogalmazott a politikus, aki kérdésként vetette fel: eddig miért nem voltak ilyen híradások.

Hozzátette: "ha nem kell adózni, akkor nincs lejárató műsor, ha kell, akkor pedig Orbán Viktor édesapjával, lányával vagy barátjával, Mészáros Lőrinccel foglalkoznak. Egy európai uniós országban ez elképzelhetetlen".

Lázár János arra a kérdésre, elképzelhető-e az, hogy más területeken, ahol extraprofit keletkezik, különadót vezet be a kormány, azt mondta: ezt mérlegelni fogják a 2015-ös költségvetés összeállításakor.

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yeromos
Miért Magyarország nem Felcsút gyarmata?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Fuggetlenul a smile-tol - ezt meg azert hozzateszem, mielott arra hivatkozol.
evacica
@szandokan:Neked mennyit fizet a fidesz vagy a CÖF ezért a sok sületlenségért? Ha hazug sajtot akarok akkor megveszem a Széles féle sajtót, vagy a Magyar Nemzet című kormány hű szemfényvesztő lapot ahol rendre, fényezi magát a kormány, igaz, hogy a fele se igaz de kit érdekel, vagy meghallgatom én is a Királyi TV hétfői Orbán önfényezését, ahol tökéletesen megy az agymosás és a tények elferdítése. Te biztos ezt hallgatod, ahogy nyilatkozataidat olvasom.Sajnállak ha ennyire szüklátókörü vagy de ez legyen a te bajod!
evacica
Lázár miből gondolja, hogy az Orbán család, vagy Orbán kebel barátja Mészáros szent tehén akik érinthetetlenek? Ha igaz amit írnak róluk akkor kötelessége minden tisztességes médiának azt a nyilvánosság tudtára adni. Az RTL csak egy valamiért tudom elmarasztalni, hogy miért csak most???Nem ártott volna a választások előtt is beszámolni ezekről a piszkos ügyekről. Lehet, hogy másképpen alakultak volna vidéken is a dolgok! Bizony Lázár "úr" az igazság mindig fájdalmas, de önt azért fizeti a gazdi, hogy hit hű alattvaló legyen és védje a mundér becsületét, még akkor is ha nem kéne.
Kamcsatka
Eljött az ideje hogy állítsanak egy újabb szobrot, amin a gaz német RTL sas lecsap az ártatlan és védtelen félázsiai fidiótákra.
Vadlaci
Lúzer Jani szomorú - ki nem sz..ja le? Én is szomorú vagyok, de azért, mert ilyen idióta fidióták lehetnek hatalmon. / persze tudom, az én szomorúságomat ki nem sz...ja le _ szerintem azok nem akik nem hülyék/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.