Budapest Pride felvonulás lesz szombaton. Kíváncsiak voltunk, hogy a főváros lakóit mennyire zavarja az esemény, ha zavarja. Isten és Jézus is előkerült. Messze vagyunk még Berlintől. Videó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
@perfekt: Természetesen az Európába jutás alatt azt értem, hogy végre nálunk is lehetne elfogadóbb a társadalom, végre nálunk is egyenlő jogaik lehetnének a homoszexuálisoknak. Remélem, nemsokára eljutunk ide!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
m.macskosz
@Dr plágium: tegnap, 12:22 Hogy egy gyermek számára mekkora öröm lehet világhíresség örökbefogadott gyerekének lenni, nem tudhatom, de kétlem, hogy olyan nagyon klassz lenne.
Igaz, hogy a másik véglet, --szeretet nélküliként szegény hetero családban élni--, szintén nem.
m.macskosz
@darwin: tegnap, 14:25
Azért nem kellene összehasonlítani a kettőt. Inkább legyen (1) egy szerető édesanyja/édesapja a gyereknek,mint két anyja vagy két apja. Sajnálom, nekem ez a meggyőződésem.
bretagne
@JAJMÁR: És az, hogy a papok nem nősülhetnek, az mennyivel jobb. Szerintem ők - tisztelet a kivételnek - sokkal gusztustalanabb dolgokat művelnek. Pedofilia stb.
JAJMÁR
@bretagne: 08:02 Azért nem minden pap "pedofil" :) Vannak nagyon értelmes, jóérzésű, tiszteletet érdemlő papok is, és ők a többség. Igen, a cölibátus nehéz teher. Ez lehet az oka, hogy sok "meleg" papi pályát választott, mert ott el tudott bújni a világ elől. Szerintem nincs több pedofil a papok között, mint általában az emberek között, csak nagyobb hírverést kap. (Egyébként jogos!)

A pedofília bűncselekmény, a törvény előtt is, ha pap követi el, még súlyosabb.
Talán az a másik baj a melegek megítélésében, hogy sokszor összemossák őket a pedofilokkal, a különféle perverzitásokkal, mert nem ismerik őket. Ebből is ered az elutasításuk. (Mintha heteró emberek nem lehetnének pedofilok ... , pedig nem ettől függ.)
whatthefuck
Az kiabál a leghangosabban aki érintett. Így van ez a komcsikkal és a buzikkal is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.