Budapest Pride felvonulás lesz szombaton. Kíváncsiak voltunk, hogy a főváros lakóit mennyire zavarja az esemény, ha zavarja. Isten és Jézus is előkerült. Messze vagyunk még Berlintől. Videó.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dzurinda
@perfekt: Természetesen az Európába jutás alatt azt értem, hogy végre nálunk is lehetne elfogadóbb a társadalom, végre nálunk is egyenlő jogaik lehetnének a homoszexuálisoknak. Remélem, nemsokára eljutunk ide!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
perfekt
@dzurinda: Nem fogod elhinni--ott vagyunk.Mindenütt ez van.Csordába verődnek, a másság képviselői--és pressziót fejtenek ki a normális többségre:És ha megszólalsz--akkor rád sütnek olyan jelzőket, amiktől a tisztesség megretten!
dzurinda
@perfekt: Természetesen az Európába jutás alatt azt értem, hogy végre nálunk is lehetne elfogadóbb a társadalom, végre nálunk is egyenlő jogaik lehetnének a homoszexuálisoknak. Remélem, nemsokára eljutunk ide!
perfekt
@dzurinda: Annyi minden fontos dologban,kellene másként dönteni.Fontos amit reklamálsz--de messze nem a legfontosabb--és azt sem értem milyen jogain esnek "csorbák " a melegeknek.A társadalom nagyobb része--nem kér,már - régen ilyen harcot,mint a szombati felvonulás!
1magyar
@dzurinda: Arra én is kiváncsi lennék, mi az anyjuk kínja bajuk van? Mit nem kapnak meg?
Kevesebb a fizetésük, vagy mi az ami sérül náluk az agyukon kívül?
dzurinda
@perfekt: "és azt sem értem milyen jogain esnek "csorbák " a melegeknek"

Nem házasodhatnak, nem fogadhatnak örökbe gyermeket, az utcán nem foghatják egymás kezét (ekkor mindig lesz valaki, aki beszól nekik).

"A társadalom nagyobb része--nem kér,már - régen ilyen harcot,mint a szombati felvonulás!"

Ha nem menne oda egy rakás szélsőjobbos idióta hőzöngeni, akkor nem lenne semmilyen "harc", egyszerűen megtartanák a felvonulásukat, aztán hazamennének.
1magyar
A kerekesszékesek is tarthatnának felvonulást,hogy nincs mindenütt alkalmas közlekedési és egyéb lehetőségük.
De minden ember felvonulhatna valamiért!
dzurinda
@1magyar: Jogukban áll felvonulni, ahogyan a homoszexuálisoknak is joguk van békében, szélsőjobbos csürhementesen felvonulni.
JAJMÁR
@perfekt: @1magyar: Szóval nem értitek. Nos, ez a bajuk...

Heteró vagyok és nő, és ez természetesen vállalható.
Emiatt nem fogok az utcára vonulni, mert bármikor kézen fogva végigsétálhatok a párommal az utcán, sőt, egy-két kedves gesztus is belefér, senki nem botránkozik meg, hiszen a párom férfi.
Jogom van vele együtt szórakozni, táncolni, egy szobában aludni stb. Ez természetes jogom.
Jogom volt és van megházasodni, gyereket vállalni és nevelni, senki emiatt nem fog megszólni, és jogom van egyedül élni is, társaságba járni, és senki nem fog elhúzódni mellőlem.
Nem értitek??? Ha nekem ehhez jogom van, aki nőnek születtem és a másik nemhez vonzódom, s ezt kifejezhetem nyilvánosan, önazonos lehetek, akkor, ha ez egy jogállam, mindezek megilletik azokat is, akik a saját nemükhöz vonzódnak, hiszen ezt befolyásolni nem lehet. Nem ártanak vele senkinek..
Csak és akkor lesz jogegyenlőség, ha ez is természetessé válik, akkor nem lesz miért az utcára vonulni. Na, ez messze van...
Kamcsatka
@dzurinda: Persze hogy nem, főleg akkor amikor a sok félázsiai fidióta lelkesen menetel a Orbán basi után keletre.
Katalina62
@dzurinda: Igazad van, de azért ha igaz amit ez a cikk állít, (noha tudom a hülyeség nem nemi identitás kérdése,) de ez azért már nagyon durva! www.pestiriport.hu/WebArticleShow.aspx?LN=Hungarian&AGM=Aktualis&AN=betegvilag&MN=Aktualis
sekele
Ellentmondásos, hogy éppen azok nem értik miért kell felvonulniuk azoknak a kisebbségeknek akiknek a jogait nem ismerik el, akik meg akarják erőszakolni a többieket.
Saját korlátolt, demagóg politika által befolyásolt "véleményüket" szajkózzák anélkül hogy bármilyen érvrendszerrel alá tudnák támasztani.
Mivel nem választás kérdése, hogy valaki egy kisebbséghez tartozik (nő, homoszexuális, színes bőrű, mozgás korlátozott, stb) jogos igénye, hogy a társadalom elfogadja és ne korlátozza. Persze ehhez kell egy bizonyos intelligencia,ezért nálunk nagyon sokáig menetelnie kell a kisebbségeknek.
coyote3
Atyám, tényleg ilyen sötétek vagyunk???
perfekt
@JAJMÁR: Minden természetes dolog ellentéte a természetellenes---minden demokrácia ellen, ott az antidemokrácia-stb.Hol láttál már felvonulni azért ,embereket--hogy a melegeket márpedig meg kellene fosztani jogaiktól.Ledolgozom a napomat--hazamegyek ,és ott a családom gyerekek feleség ,.és a napi bajok ellenére nyugodt életet élni, ez a fontos.Amiket felsoroltál--főleg a gyerek vállalása,,ha anya is vagy, nem gondoltad át.Éljék az életüket--szépen,és attól lehet büszke a másságára,hogy megszólják érte--ez emberi gyarlóság.De gyereket melegeknek nevelni--ugye lehetetlen úgy,hogy esetleg--maga is ne meleggé váljon--vagy fel kellene vállalnia a gyermeknek azt, hogy örökké ujjal mutogassanak rá ,mert a társadalom nagy része tud ám--és akar is fájdalmat okozni a másiknak.Hogy szeretik egymást?-- kit érdekli- én is csókolóztam földön, vízen, levegőben--de lánnyal--és nem nagyon érdekelt mások beszólása.De az is igaz hogy csupasz fenékkel sem vonultam végig sehol sem.
perfekt
@dzurinda: 16:41.Egy kalap alá venni--a tiltakozókat- csőcselékként--hát nem merném.Hogy vannak, kik gyűlölik őket--és ez durván nyilvánul meg?Elítélem--de mégsem kiabálhatják azt--hogy de cukik vagytok--gyertek a jövő héten is.
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Nem ártanak senkinek, ok, ennek ellenére szerintem ne legyen a fennálló és fajfenntartó családmodellel ellentétes defektjüknek nyilvános reklámja.
varrólány
A vonulást én sem értem , de az ellen tüntetőket meg még úgy sem , hogy minek mennek oda. Ez olyan mintha én a kocsmába bemennék és ott hőbörögnék hogy utálom a részegeket.
pbalage
@Meine Ehre heisst Treue: szerintem ez a családmodell biszbasz ilyen pszichológiai/vallási izé nálad.

Nekem volt két kutyám, na konkrétan leszbikusok voltak, mikor a saját szememmel először láttam, hirtelen azt gondoltam, seggbe rúgom őket, de aztán csak annyit mondtam, hogy "hö-höhöhö :)))"
Nézzük a pozitív oldalát: állandóan elszöktek, de sose jöttek vissza felcsinálva. :)))

Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem kedvtelésből homo az ember sem, van ilyen is, aztán kész.
Ha fel lenne fogva a dolog, nem ilyen kétezer éves vallásosdit játszana az ember, akkor felvonulás sem lenne, meg probléma se.

És még az is lehet, hogy egyetértünk.
pbalage
jé, most olvasom, hogy kábé azt írtam le más szavakkal, mint JAJMÁR
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: @perfekt: Megnyugtatom az urakat, akárhányan, és bármennyiszer, bárhogyan is vonulnak, nekem akkor is a hetero férfiak kellenek, és így van ezzel a nők nagyobb része, ahogy fordítva is. A fajfenntartás miatt sem kell aggódni, nekem heteken belül a 3. unokám születik, de nemrég bejelentettek egy 4. érkezését is.
Hadd legyen hát mindenki úgy boldog, és éljen úgy, ahogy neki jólesik :)
varrólány
@JAJMÁR: Ha ismerősödről kiderülne , hogy meleg azért gondolom nem fordulnál el tőle?
Meine Ehre heisst Treue
@pbalage: @JAJMÁR: A homoszexualitás, mint torz szexualitás reklámozása nagyon nem jó. Vonuljanak el szobára és ...
JAJMÁR
@varrólány: 19::30 Persze, hogy nem :)
varrólány
@JAJMÁR: Értem ,csak vannak akik addig toleránsak amíg" mások" máshol élnek .
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 19:40 Éppen azt bizonygatom, hogy ez nem így működik... Nem egy gyógyszer, amit megvesznek a reklám hatására. Igaz, nekem azt is hiába... nem figyelem a reklámot.
Nem reklámoznak, hanem a figyelmet akarják felkelteni, hogy ők is emberek, nem több, de ugyanazok a jogok megilletik őket, mint a többséget. A menet hivalkodó, feltűnő, ha nem lenne az, senki nem figyelne oda.
Bennem sem kelt azonosulási vágyat, de nem is az célja. Senki nem lesz attól "más", hogy lát egy ilyen felvonulást, vagy találkozik más identitású emberekkel. Ezt próbáltam az előbb is elmondani.
Normális ember nem él nemi életet a nyilvánosság előtt, akár homo, akár hetero, de itt is, ott is vannak kivételek.

A nők sokkal inkább elfogadják a homoszexuális embereket, mint a férfiak. A nőket is jobban elfogadják, hiszen ha két nő karöltve sétál, senki nem gondolja, hogy reklámozzák a leszbikusságot. Érdekes, ugye?
lópicigáspár
Ki a f@szt érdekel, hogy buzi, vagy nem buzi! Vonulni akar, vonuljon! Aki meg nem kíváncsi rájuk, hát ne menjen oda és ne nézze meg! Engem mondjuk annyira nem érdekel, hogy holnap még az országból is elmegyek, persze, ha beengednek még egyáltalán Romániába!
JAJMÁR
@varrólány: 20:04 Ma, ebben a társadalomban, megbélyegzés melegnek lenni, ezért nem örülnék, ha a saját gyerekem az lenne. Nehéz itt boldogulni annak, aki valamilyen kisebbséghez tartozik. Az előítélet, megbélyegzés, megalázás lenne a sorsa. Ki szeretné ezt?
Pedig senki nincs bebiztosítva - most nem a homoszex-re gondolok - elég egy baleset, vagy betegség, a biztos megélhetés elvesztése, és ott áll az ember kitaszítva. Itt nincs könyörület.
Ahogy nincs felfelé sem, az ember nem akar kilógni a sorból, kockafejű átlagember a "jó" zember.
varrólány
@lópicigáspár: Van akiknek mindegy csak valami vagy valakik ellen tüntethessen vagy utálkozhasson.
varrólány
@JAJMÁR: 20:20 Igen sajnos ez így van , és a gyűlölködő , utálkozó embereket kerülni kell amennyire lehet , szerintem nekik épp elég büntetés hogy saját magukkal kell lenniük.
Mert akiben nincs elfogadás az saját magával is harcol .
Meine Ehre heisst Treue
@JAJMÁR: Ez az! Nem kell felhívni magukra a figyelmet, nem kell feltűnni! A szexuális orientáltságuk kizárólag rájuk tartozik, ezért nem milliónyi, számukra vadidegennel kell elfogadtatni a helyzetüket, hanem a szűken értelmezett környezetükkel.
Ehelyett kivonulnak az utcára és provokálnak a megjelenésükkel és a torz szexualitásukkal. Ez nem az utcára való!
perfekt
@JAJMÁR: 19:15-re.Kedves tőled a nyugtatás--nem idegeskedem,mások véleményei miatt--főleg hölgyek irányában,megadok minden tiszteletet--csak a felesleges munkaszagú--beszélgetésekből igyekszem kimaradni.Kedves a családod--és szexuális beállítottságod--és miatta sem aggódtam ,gratulálok, szép családodhoz.Az utolsó mondatod--miszerint éljen mindenki szabadon--már én is leírtam--megerősítem--de az nem azonos a szabadossággal ,amit viszont, nehezen tolerálok,még akkor is ha a két állapototot igen vékony mezsgye választja el egymástól!.
JAJMÁR
@Meine Ehre heisst Treue: 20:34 Ez az? Na jó, majd meglátjuk mi lesz holnap, hogy fog lezajlani.
(Úgy értem a hírekből "meglátjuk" :) )
JAJMÁR
@perfekt: 20:41 Köszönöm. A világ változik, ami ma megbotránkoztató, holnap természetes lehet.
(Hozzá kell tennem, hogy én valójában másokkal jóval toleránsabb vagyok, mint saját magammal, de igyekszem fejlődni a korral :) )
perfekt
@JAJMÁR: Nincs miért köszönetet mondanod.Ismeretlenül is jár neked a tisztelet.Igazán bölcsek a világból hozzád érkezett jelzések ,írásbeli tolmácsolása,a remény útja, a jó irányába. Toleranciát--pedig csak az gyakorolhat mások felé--aki igazán tisztában van saját értékeivel--na,és természetesen hibáival is.Te úgy látszik ilyen vagy.Jó éjt.
libelle
@pbalage: Egyetlen homosexualis sem állt az elsö sorban amikor megszületett és nem kérte, hogy sexualis beállitottsága ilyen legyen. Ez van PONT. Nagyon jónak tarom, hogy leirtad a két kutyusod beálitottságát. Ugyanis a homosexualitás minden élölénynél megtalálható. A mindenható ezt igy akarta. Mert ki akarja megmondani, hogy mi és ki a normális? A homóknak definitiv a haterók a nem "normálisak" ilyen egyszerü az egész. Milyen nagyszerü, hogy amikor átlépjük az imaginäris határt nyugat felé, ez a téma azoknál a nemzeteknél már régen nem téma. Ott élik a toleranciát. Meine Ehre heisst Treue, ezt a szót nem ismeri, ugyanis torz sexualitásról ir.Az ö becsülete a hüség, ellenben nagyon szigorú határok között mozog mindenben. .
libelle
@Meine Ehre heisst Treue: 19:40 Ach, du meine Güte, hogy te miket irsz. Teljesen meglepö, ugyanis ugy nagy átlagban aránylag nyitott a horizontod.
1magyar
Megtiltanám a vonulgatásukat! Eltelik pár év és azok az apák vonulnak akik molesztálják a kislányukat, mert szerintük ez is normális.
Vagy fiúk az anyjukat, azzal,hogy ilyennek születtek.
Meine Ehre heisst Treue
@libelle: Ebben nem vagyok se nyitott, se toleráns. Akinek nem tetszik a hazai környezet, menjen külföldre vonulgatni.
soljanka
Háááát, inkább a buzik, mint a buzi Békemenetesek...
A meleg nem tehet az identitásáról. A békemenetes viszont agymenetes. és azért az csak veszélyesebb.
libelle
@Meine Ehre heisst Treue: Vagyis akinek bármilyen oknál fogva "nem tetszik a hazai környezet " az takarodjon! Ugyanis ez az ország felsöbbrendü és über alles,buzi, zsidó és ballibsi mentes. Itt már nem a toleranci és nyitott horizintság a kérdés. Te alapból ilyen vagy. Gratula
Meine Ehre heisst Treue
@libelle: Azért nem szaladjunk ilyen messzire, nem kell messzemenő következtetést levonni a véleményemből.
Dr plágium
Tudják ezek az emberek, hogy a legnagyobb művészek melegek voltak? Da Vinci, Michelangelo, Csajkovszkij, Thomas Mann ...hogy csak néhányat említsek. Hiányoznának ha nem azok lettek volna amik, hiszen a művészetükhöz valami pluszt kaptak ezáltal.
whatthefuck
Szerintem ha a buzik ünnepelni akarják magukat akkor ünnepeljék, csak ne a fővárosban vonulgassanak, hanem piknikezzenek valahol az erdőszélen egy elhagyott területen ahol senkinek nincsenek útban, szép kulturáltan ünnepeljék a buziságot, aki kíváncsi rájuk az meg menjen el, akinek meg ellenérzései vannak az is hagyja békén őket a fenébe. Ezt így nem lehetne?
Meine Ehre heisst Treue
@whatthefuck: A környezetük kiégne...

@Dr plágium: Igen, de ezzel, illetve velük nincs is semmi gond. Más a probléma.
m.macskosz
Én nem vetem meg a melegeket, inkább sajnálom őket, hiszen nagyon jól tudják, hogy ők azok, akik kilógnak a sorból, és ez biztosan nem kellemes érzés! Azt azonban kikérem magamnak, hogy provokáljanak! A melegek házassága és együttélése ellen semmi kifogásom, de azt nem engedélyezném, --ha rajtam múlna--, hogy gyermeket neveljenek. Miért? Egy vegán családban teljesen természetes, hogy a gyermek születésétől fogva csak növényi eredetű ételeket eszik.
Tehát, egy meleg házasságban élő gyermek arra fog rácsodálkozni, hogy jé, a Lacikának nem két anyukája, a Zsuzsikának meg nem két apukája van.
Ismétlem: a melegek polgárpukkasztó vonulása ellen van kifogásom, továbbá az ellen, hogy gyereket neveljenek. Bizonyított, hogy dohányos szülők gyermeke kipróbálja a cigarettát, sőt nagy valószínűséggel dohányossá válik.
Kiváló emberek, remek kollégák ketten is az ismerőseim között, semmi okom rá, hogy bántsam őket. Kizártnak tartom azonban, hogy egy Budapest Pride-on részt vennének!
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: "Akinek nem tetszik a hazai környezet, menjen külföldre vonulgatni."
Mondjuk, ide:galeria.index.hu/kulfold/2013/01/26/ilyen_az_elet_a_vilag_leghidegebb_falujaban/
Nem sokáig lennének melegek!
Elnézést kérek mindenkitől, de ez magas labda volt! :)
whatthefuck
Azért a csini leszbi cicákat elnézegetném, csak a rútak meg a hapsik maradjanak otthon. :)

Na de komolyan, szerintem senkinek ne kelljen bujkálnia azért mert esetleg a saját neméhez vonzódik, de nem kell a társadalmat sem provokálni feleslegesen. Valahogy nem találjuk meg az egészséges kompromisszumokat. Egyik oldalon több toleranciára, empátiára, a másik oldalon meg ízlésesebb megnyilvánulásokra lenne szükség, az ilyen felvonulások szerintem nem tartoznak ebbe a kategóriába és a nagy nyilvános bevallások sem.
JAJMÁR
Még soha nem voltam melegfelvonuláson, de szívesen elmennék. (túl messze van innen). Egyrészt nagyon jó buli lehet, másrészt nem a "melegek" vonulnak fel csupán, hanem mindenki, aki nem ért egyet a buzizásokkal, a megvető gúnyolódásokkal, és egyáltalán, a mindenféle kirekesztéssel.
Én pedig ezekkel nem értek egyet.
A gyerekeket nem félteni kell a világtól, hanem elmagyarázni, hogy milyen sokféle ember él. Attól, hogy tudja, még lehet nagyon jó apuka, anyuka stb.
Megnéztem egy-két képet, hát egyáltalán nem olyan "szörnyű", sőt, úgy tűnik, hogy vidám, jó hangulatú, mindenképpen jobb, mint a békemenet.
Nos, ha semmi más probléma nincs a "melegekkel", csak ez a menet, akkor már végképp nem értem a problémát, mivel az nincs :)
A problémát a homofóbok gerjesztik.

Persze, "ilyennek is kell lenni". Kiélhetik magukat a homofóbok is ezen a napon :)))
Dr plágium
@m.macskosz: Tudod, bizonyára akad néhány kisgyerek aki szívesen helyet cserélne Elton John és Ricky Martin gyerekeivel...Szerintem éppen olyan gyerekek mint a többiek és nem nagyobb az esélyük arra, hogy melegek lesznek mint egy hetero házasságban nevelt gyermekeknél.
Másik
Ez az egész nem lenne probléma, ha a szexualitást és az intimitást megtartanánk a magánszférában.

Én is hetero vagyok, természetesen mehetnék a párommal kézen fogva csókolózva, stb, de nem tesszük, mert nem tartozik a nyilvánosságra.

Nem hiszem, hogy ilyen - a képek alapján - ízléstelen riszálásokkal el fogják érni az elfogadást.

Ha kézen fogva akarnak sétálni, menjenek. Lehet beszól egy-két ember. És ???
Példát kell venni a kamaszoktól vállalásban, kiállásban. Kint flangálnak az utcán a maguk szubkultúráját megjelenítő öltözékekben, kiegészítőkben, és magasról tesznek arra, ki mit gondol.
Ha majd nem csak évi egy vonulás erejéig vállalják, hanem emígyen a hétköznapokban is, szép lassan megszokja a társadalom.

Vonulni meg jobb lenne úgy, ahogy azt a riói karneválon látni. Ízlésesen, erotikusan.
menasag
A mai viselkedésünk a holnap erkölcsének a bölcsője. Nem az a fontos, hogy ma ki mire büszke, hanem az hogy holnap hogyan fognak emlékezni rá.
troppauerhumer
Soha nem hangzik el, hogy a felvonulás nem azért van mert büszkék hogy melegek, hanem a kiharcolt jogokra büszkék! Az emberiség 10-50 %-át is érintő más identitás, azért nem kisebbség. Milyen érdekes, hogy a családon belüli erőszakra nem reagált a FideSS-KDNP-nemzetthynáci Jobbik ilyen hevesen. Álszentségből, az zavarta őket, hogy a család szó ne szerepeljen a törvénybe! Azt hiszik ha nem vesznek tudomást róla, akkor nem is létezik! Jellemző, vizet prédikálnak és bort isznak, mindent eltakarva a keresztény köpennyel!
A FideSSben is van bőven meleg,sőtt a Jobbikban is a fejétől bűzlik a hal..ööö a bráner, azokat is elítélik a mélymagyar hazaffyak?
Ha ennyire elítélik , miért nem kérik kizárásukat?
A FideSS csicskája a KDNP, (nevük hosszabb, mint a pártnévsor) előbb a papok szexuális aberráltságát oldja meg, a pedofil papokkal, amennyiben a keresztény erkölcsi normák nem csak papíron fontosak, aztán ha ez már megvan, lehet másokat kritizálni. Kulturáltan.
Folytatva ,ne ítélj ,hogy ne ítéltess ,valahogy így az Úr ugyi?... emlékeztetőül ,tavaly meghívták Orbánt is Pride-ra,de ő letagadta.

Maga a Nemzeti Érzelmű Motorosok elnöke, Jeszenszky Sándor rúdtáncol és nyúl magához a számítógépén talált fotókat közlő a Anonymous szerint. A pornós gárdistalány munkássága után most végre a hölgyeknek is jut valami!

A NÉM elnökére hasonlító férfi többnyire tangában rúdtáncol, néha egy-egy csillogó ruhadarab is van rajta, némelyik képen pedig átszellemülten fogja a tanga alatt nemiszervét. A képek között találhatunk olyat is, melyen egy színpadon fekve meztelenül nyúl magához.
A képeket a következő szöveggel tette fel az internetre az Anonymous:

Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az "Adj Gázt!" elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője)
Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD!
Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.
Nem felejtünk,...
troppauerhumer
Jeszenszky Sándor (ex-Jobbik: Jobbik XI. kerületi alapszervezetének elnöke, a Nemzeti Érzelmű Motorosok Egyesülete elnöke, az "Adj Gázt!" elnevezésű, betiltott náci rendezvény főszervezője, az első magyar swinger-klub szervezője)
Enjoy the Pix & FUCK THE NAZI BASTARD!
Anonymous vagyunk. Légiót alkotunk.
Nem felejtünk, kepviselofunky.blog.hu/2013/04/25/feltortek_a_gepet_tangaban_rudtancol_az_adj_gazt_foszervezoje

Szabaccság ,szerelem e kettő kell neked Terry Black listája az erkölcstelen ..Kerényi,Semjén ,Szájer,Vona.
dömdödöm
Honnan ismerik meg a buzi hóembert?
- A seggében van a répa. :-)
darwin
@m.macskosz: Ez rossz indok.Az óvoda előtt várakoztam a minap.Kisvárosban élek,ahogy jöttek ki a gyerekek,szinte mindet ismertem,vagy a szüleiket,nagyszüleiket.Ötből négy elvált,vagy leányanya.Nem leszbikusok,csak a gyerek hírére lelépett az apuka.Az elvált apukákat még a város környékén sem látom.Szerinted a gyerek mit szól amikor körülnéz és mindenkinek csak anyukája van?Az jót tesz a nemi identitásának?
Csizmás Kond
@darwin: Vagyis ötből négy vállásban az apa a ludas...fogadok nő vagy .
darwin
@Csizmás Kond: Nem arról szól a dolog,hogy nőpárti-e valaki.
Elég régóta figyelem az embereket.Csak nézz szét te is a környezetedben. A váláshoz mindig két ember kell.Nem a házasság félresiklásában bűnösök a férfiak,hanem az utódok semmibevételében.Lehet azzal érvelni,hogy vannak apák,akik harcolnak a gyerekeikért,de ez elenyésző.Most vált el egy barátom,kisgyerekes apuka ,nagyon szereti a lányát,de semmi esetre sem szeretné magához venni,eszébe sem jutott,mert
az új életvitelébe nem férne bele egy óvodás ,az új kapcsolata nehezményezné,nem is tudna egy huszonéves lány mit kezdeni a máséval.
Vagy.Máshol szívesen neveli az új kapcsolat régi gyerekeit az új apuka,de a sajátjaira már se pénze,se kedve.Tudod hány kisgyerek sír az apukája után?Igen ,az anyukája után is néhány.De bizony az az elenyésző.
Vitatkozhatunk most egy kicsit,de ez sajnos nem változik.
coni
A nemi identitás az anyaméhben dől el (más kérdés, hogy vannak akik nem jönnek rá egész életükben, hogy miért nem érzik jól magukat egy hetero kapcsolatban, vagy tudják de nem merik felvállalni saját énjüket).
Nem lehet természetellenes, amit a természet alakít ki. A magyarok nem az elenyésző számú egynemű párkapcsolatok, sokkal inkább a gyűlölködés miatt fognak kihalni (lásd népességadatok).
Csizmás Kond
@darwin: Az utódnevelést az ösztönök is begfolyásolják és azért anyaorientált mert ő szüli.
A válást leginkább a gyenge erkölcs és felelőségtudat tudja befolyásolni. Nem az a baj hogy valaki összeáll majd elválik, hanem az, ha ugyanilyen könnyen válal gyereket.
varrólány
@menasag: Szép képek , hidd el mindig is érték marad ami igazán értékes , a hagyományok őrzése. Úti filmekben is olyan jó nézni ahogyan fogadják a helyi lakosok a vendégeket a saját életük , táncuk, szokásuk bemutatásával.
Bár én nagyon tájház mániás is vagyok és az valami csoda amiket ott látni.
darwin
@Csizmás Kond: No,most az egyszer és először egyetértünk !
darwin
@varrólány: Ugye, mostanában nem jártál a környező országokban?Az úti filmekben
valóban jó nézni a vendégszeretetet.Csak az életben ilyen már nincs.Utópia.Nagyon nem szeretik a magyarokat.Amikor a hetvenes években ott jártam( Erdélyben),megsimogatták a magyart,megkönnyezték amikor búcsúztunk.Most ép hogy nem köpnek egyet.
varrólány
@darwin: Az a baj hogy minden magyart egyformának gondolnak. De valljuk be ugyanígy vagyunk mi a románokkal itt a határszélen.
Kedves család a kertszomszédunk, Romániából járnak át, románul beszélnek . De nem zavar hiszen nem az a lényeg honnan jött bármilyen ember hanem hogyan viselkedik.
menasag
@varrólány: Öevendek hogy tetszik.
A szép azér itt sem magától van, nagyon sokba kerül annak a megteremtése de mégis olcsóbb mint ha olyanra költenénk amit más le akar rombolni.
varrólány
@menasag: Elhiszem, és maradjon is meg örökre minden az utókornak , tovább adva mindent !
m.macskosz
@Dr plágium: tegnap, 12:22 Hogy egy gyermek számára mekkora öröm lehet világhíresség örökbefogadott gyerekének lenni, nem tudhatom, de kétlem, hogy olyan nagyon klassz lenne.
Igaz, hogy a másik véglet, --szeretet nélküliként szegény hetero családban élni--, szintén nem.
m.macskosz
@darwin: tegnap, 14:25
Azért nem kellene összehasonlítani a kettőt. Inkább legyen (1) egy szerető édesanyja/édesapja a gyereknek,mint két anyja vagy két apja. Sajnálom, nekem ez a meggyőződésem.
bretagne
@JAJMÁR: És az, hogy a papok nem nősülhetnek, az mennyivel jobb. Szerintem ők - tisztelet a kivételnek - sokkal gusztustalanabb dolgokat művelnek. Pedofilia stb.
JAJMÁR
@bretagne: 08:02 Azért nem minden pap "pedofil" :) Vannak nagyon értelmes, jóérzésű, tiszteletet érdemlő papok is, és ők a többség. Igen, a cölibátus nehéz teher. Ez lehet az oka, hogy sok "meleg" papi pályát választott, mert ott el tudott bújni a világ elől. Szerintem nincs több pedofil a papok között, mint általában az emberek között, csak nagyobb hírverést kap. (Egyébként jogos!)

A pedofília bűncselekmény, a törvény előtt is, ha pap követi el, még súlyosabb.
Talán az a másik baj a melegek megítélésében, hogy sokszor összemossák őket a pedofilokkal, a különféle perverzitásokkal, mert nem ismerik őket. Ebből is ered az elutasításuk. (Mintha heteró emberek nem lehetnének pedofilok ... , pedig nem ettől függ.)
whatthefuck
Az kiabál a leghangosabban aki érintett. Így van ez a komcsikkal és a buzikkal is. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.