Gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége miatt a legmagasabb időtartamra, öt évre felfüggesztett két év fogházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék kedden azt a férfit, akinek nyolc kutyája 2010 őszén rátámadt tanyaszomszédjára Nagyhegyesen. Az áldozatnak esélye sem volt a nagytestű, falkában támadó házőrzőkkel szemben, és három nap múlva belehalt sérüléseibe – tájékoztatta a törvényszék szóvivője az ítélethirdetés után az MTI-t.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Elég baj,hogy csak felfüggesztett, le kellene ültetni, mert már jóval előtte is szóltak neki és 3 kutya helyett vagy 6-ot tartott és gondolom nem is úgy,ahogyan illene velük bánni.
Rohadék gyilkos az ilyen kutyatartó!!!
csoki lopásért leültet a tetű bíró ezért meg felfüggeszt!
Vizsgálni kellene már a bírákat is,hogy milyen szarul végzik a dolgukat!
Dr plágium
Az áldozatot nem tudják feltámasztani, annyi elvárható lenne, hogy 10-15 évre sittre vágják a "gazdit".
Meine Ehre heisst Treue
Ez gyilkosság, akárhogy nézzük. Ennyi erővel a méreggel, fegyverrel elkövetett cselekmények estében is felfüggesztett ítélet születhetne.
pityuka
Ennyit ér egy emberélet. Gratulálok a törvényalkotóknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.