Kárpótlás a bankfingatásért cserébe? Orbán Viktor jó barátja "egyedi elbírálás alapján" kap a tengerébe egy kis vizet. Egyedi döntés alapján, 1,46 milliárd forinttal támogatja a kormány a Bonafarm csoport új vágóhídjának megépítését Mohácson, amelynek összköltsége 7,3 milliárd forint lesz – mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára.

Szijjártó szerint a magyar élelmiszeripar export árualapjának létrehozásában kiemelten fontos a magyar sertéságazat fejlesztése, mivel a vágóhidak esetében elmaradt fejlesztések az ágazat versenyképességének csökkenéséhez vezettek. A sertésállomány csökkenése is jelentős kihívás elé állította az ágazatot, a kormány ezért 2012-ben elfogadta a sertésstratégiát – tette hozzá. Kifejtette: ennek értelmében 2020-ig a 3 milliós sertésállományt meg kívánják duplázni, ami mintegy 20 ezer új munkahelyet is hoz a magyar gazdaságnak.

A most bejelentett beruházás, amelyet az Mcs Vágóhíd Kft., a milliárdos OTP-vezér Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Bonafarm csoport tagja hajt végre, a teljes magyar sertéságazat fejlesztését, illetve a magyar élelmiszeripari kivitel növekedését is szolgálja Szijjártó Péter szerint.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Meg kell fizetni a hallgatását...vicctornak semmi sem drága...ócsó trükk ez is,mint minden lépése ennek a hazárdjátékos fidessnyik bandának!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@1magyar: A korrupcó és az adócsalás vasszigorral való felszámolása lenne a megoldás de ez valahogy nem érdeke a politikusoknak,sőt úgy néz ki ,a további fenntartásában jobban érdekeltek.
qxy
@1magyar: Tudod A Német, csak azt veszi ami Német. Ragaszkodik is hozzá és csak azt fogyassza. Nagyon kevés az olyan aki meg veszi a külföldi árút. Lehet hogy adót is meg mást is csalnak, de itt működik a rendszer. Példa. Kaufland cég egyik vezető bakizott és rá jöttek. pénteken. Hétfőn, már nem engedték be a portán. szerdán már a bíróságon volt a hétvégét a sitten töltötte. Ha otthon is így működne a dolog, " Jobban teljesítene tényleg az ország.
MR.Dagadék
Ez a tetves, román-cigány maffidess addig lop, míg mi tűrjük!
Ennyi! Míg fel nem lógatjuk addig lopni fog! A cigány vérében ez van benne sajnos, de ezt képtelen vagytok felfogni!
nyanya001
Mert " megérdemli " az ország uzsorása !
qxy
Orbán haverjának, Mészáros Lőrincnek nagyon fut a szekere. Csak a fővárosban 9,5 milliárdért nyert idén csatornázási munkákat a cége.
A munkák minősége botrányos volt a 18. kerületben. Hetekig nem aszfaltozták le a csatornázott utcákat, ahol több tízméteres "pocsolyák" alakultak ki. Volt olyan kertvárosi utca, amin éjfélig dübörögtek az úthengerrel. Volt ahol hetekig otthagyták a lerobbant munkagépet az úttesten. A járdákat pedig több helyen alámosta a víz. A képek alapján döntsétek el, hogy ti milyen munkát bíznátok Mészárosra.
fideszfigyelo.blog.hu/2014/07/10/botranyosan_csatornazik_a_felcsuti_polgarmester_cege_fotok
postamester
@qxy: tegnap 20:32

" A képek alapján döntsétek el, hogy ti milyen munkát bíznátok Mészárosra. "

Talán a töle megszokott orális, anális munkákat!!
Abba tuti, hogy profi !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.