A Magyar Érdemrend középkeresztje kitüntetést adott át Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök este a Parlamentben Al-Valíd bin Talál bin Abdel-Azíz Ál Szaúd hercegnek.

A kormányfő ünnepi köszöntőjében kiemelte: a kitüntetést azért adja a magyar állam, mert nagyra tartja azt a tevékenységet, amellyel a herceg túllép az üzlet hagyományos keretein.

Orbán Viktor kitüntetett egy szaúdi herceget

Ezt a nyugat-európai kultúrában társadalmi felelősségnek nevezik – fejtette ki a kormányfő. Hozzátette: mielőtt Magyarország ennek a nyugati kultúrának a része lett volna, egyszerűen úgy mondták volna: "a jó embereknek" adták a kitüntetést.

A herceg életútja rendkívül figyelemre méltó és elismerést vált ki a világon mindenütt – hangsúlyozta Orbán Viktor, aki arról biztosította a díjazottat: Magyarország büszke arra, hogy ezt a kitüntetést átadhatja.

Orbán Viktor kitüntetett egy szaúdi herceget

A szaúdi királyság uralkodócsaládjának tagja a magyar-szaúdi gazdasági kapcsolatok fejlesztésért végzett munkájáért részesült az elismerésben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
"Magyarország büszke arra, hogy ezt a kitüntetést átadhatja."

Nyomi 0rbán, szokjál már le erről, hogy Magyarország mit gondol, mit akar, mire büszke, stb. Magyarország nem te vagy. Meg a Jóisten se.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Na herceg Úr, most aztán ki lettél tüntetve!!
tivoli
Szegény herceg. Látom sötét jövőjét. Akivel eddig OV lehaverkodott, nem sokkal később bajba került.
prielle
"... herceg túllép az üzlet hagyományos keretein."
Ez Magyarországon is így szokás,és a nem herceg újgazdagok, sok-sok pénzt tesznek zsebre! Lehet, hogy e nem hagyományos üzlettel is ők járnak jól???
csip-csop
teljesen meghatodtam! micsoda kituntetès?
nemkati
"Magyarország büszke arra, hogy ezt a kitüntetést átadhatja."

Nyomi 0rbán, szokjál már le erről, hogy Magyarország mit gondol, mit akar, mire büszke, stb. Magyarország nem te vagy. Meg a Jóisten se.
szöszmösz
@csip-csop: Látszik a hercegen, hogy Ő is teljesen meghatódott. A jövőben elég lenne, ha az Orbán takarékosan csak cviki puszit osztogatna kizárólag a saját nevében.
Törölt felhasználó
Megvolt az eljegyzés. Így féltékeny lesz putyin:)
perfekt
Ez a Viki--boldognak- boldogtalannak osztjapenkó,a kitüntetéseket..fogadom egyik sem tudja miért is kapta.Az indok: mert, jó csávó a burnuszos.Mit tom ,én ezen az alapon---azért nekem is járna már egy--nah?))Kérdezem, neked ki adott kitüntetést,és mikor?:.Eleddig, a szocialista hazáért --ordót kaptad,,azt pedig lehet szidolozni.És ha kitüntetsz valakit,akkor azt ne hazánkra,s népére hivatkozva--tegyed.
m.macskosz
@perfekt: Ráadásul egy általam igen megvetett életformát favorizáló senkiházinak!
www.borsonline.hu/20140718_kocsiorult_milliardost_fogadott_orban
perfekt
@m.macskosz: megáll az eszem,és egy helyben csodálkozik__ez nem lehet igaz!!!
mate03
@nemkati: Sajnos Magyarország ,mint olyan,négy éve megszűnt!Hála a sok bunkó,nem választónak,meg alakult Orbanisztán!Sajnos még remény sincs hogy ez a sok hite vesztett mindenbe bele törődő,ember fel ébredjen!
nezelodo
Nincs ezen semmi csodálkozni való, régebben az egyháznál a perselypénzért kunyizott a vezér, de ma már sokkal több kellene...
tivoli
Ha figyelmesen olvassuk a cikket, akkor kiderül, hogy a szaudi hercegnek milliárdokat termelő építőipari birodalma van. Na már most.. Viktorunk bővíteni szeretné felcsúti családi házát, mert ugye kell a hely a jövő nemzedékének, meg saját magának is, nyugdíjas éveire.
Ezért a nagy nekiveselkedés Magyarország részéről.@nemkati:
Desischado
Az én nevemben ne dumáljon! Én nem vagyok büszke! Egy olyan országnak a hercege, ahol a legalapvetőbb emberi jogokat sem tisztelik! Gyémántokkal kirakott merci, az eszem megáll, micsoda luxus! Kiváncsi lennék rá, hogy a népe is jól él?
tivoli
@Desischado: ma, 02:13
Nyugodj meg, jól. Mármint aki számít!
bakegya
@Desischado: ezt már vicctorunk is kiharcolta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.