Hároméves gyermek maradt egyedül egy lezárt gépkocsiban egy balatonfüredi parkolóban hétfőn – írja honlapján a rendőrség.

A rendőr járőröknek egy járókelő szólt délután 15 órakor, a napsütésben és a 30 fok fölötti hőségben egy parkoló gépkocsiba gyermeket látott bezárva.

Mivel a gyerek nem reagált a kopogásra, a rendőrök betörték a kocsi ablakát, és kiszedték a kisgyereket. A mentők is megérkeztek, és megvizsgálták a gyereket, és úgy találták, hogy kórházi kezelésre nem szorul.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Vajon miért van olyan deja vu érzésem? Nem telik el nyár ilyen esetek nélkül? Ennyire ostoba az emberiség nagy része? Komolyan úgy tűnik, visszafele fejlődünk. És végül kipusztulunk. Végre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Szvetlana: Én nem használnám ezt a szót, hogy szülők...
Fradigege
Az a baj, hogy az ilyen szülők neki álltak szaporodni. Ha a gyerek hőgutát kap, akkor jár a magassabb nyugdíjbónusz? Vagy őket is besorolják a gyermektelenek közé.
volvós
@Szvetlana: Erre csak a közelmultban egy példa:
A Nemzeti trafikokba nem szabad bevinni kisgyereket sem ( buta törvény )
Anyuka bement egy doboz cigiért a kisgyerekkel, az eladó ordibálva
zavarta ki... Anyuka kivitte a bejárathoz, a 3 éves gyereket, 30 mp mulva
kirohant, a kisgyerek már a járda szélén integetett a szágulo autósoknak...
Egy rosszul alkalmazott törvény miatt katasztrófa is lehetett volna !!!
caligne
@volvós: Krva cigi fontosabb mint a kölök?
volvós
@caligne: Én csak a törvényre reagáltam, hogy nem ez a megoldás, hogy egy karonülö gyerekkel ne mehessen be az Anyuka..Ezzel nem védik a fiatalokat, mert kint várják azt a felnöttet, akik 10-20 forintos borravalóval kihozzák a trafikból a cigit... Számtalan helyen ácsorognak az utcán, és várják a fiatalkorút...
Desischado
Bezárni a kazánba, vagy forró szaunába, és megtudja, mi a magyarok istene!!! Hogy rohadna rá az ég az ilyen mocsok férgekre, akik így vigyáznak a gyerekre! Az állatoknak százszor több eszük van, és nagyon gondos szülők!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.