Holmann Endrét a szingapúri hatóságok fogták el, amikor Németországba akart utazni. Ő volt az, akinek a cége – a Generál Média – 600 millió bannerkattintás adott Lázár János hódmezővásárhelyi önkormányzatának, amiért cserébe megkapott egy iskolaépületet, amit aztán nem újított fel a megállapodás ellenére.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy melyik ügye miatt kereste a hatóság a Portik Tamással is összefüggésbe hozott üzletembert.

"A rendőrök gyanúja szerint valójában a vezérmaffiózónak tartott, gyilkossággal vádolt Portik Tamás érdekeltsége lehetett az a General Média nevű, több weboldalt fenntartó cég, ami papíron a Holman testvéreké. Amikor a rendőrök rájuk szálltak Holman Endre Szingapúrba menekült, most azon bukott le, hogy Európába repült volna. A férfit magyar körözés alapján fogták le a helyi hatóságok" – írja a Cink.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Na, akkor remélem dalol majd a haverjáról,
esetleg meg is hurcolják fácánlézert...
...kicsit naiv vagyok, tudom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@soljanka: Holmann Endre valószínű hamarabb megtudja mint mi...
Senara
Elfogták a férfit, akinek Lázár bannerekért odaadott egy iskolát ... jaj minek ilyen hülye cím ... bocsi ... elfogták azt a férfit akinek Lázár puszira odaadott egy iskolát , hivatalól segítve egy csalót .
csa-csa
@F_Viktor: "Egyik pártnak sem volt olyan hűséges el-takarítója, mint a fityesznek "
DEHOGYNEEM!!!
evacica
@nyanya001: Csak azt tudnám, hogy Schiffernek most miért nincs egy szava se? Lázárt miért nem jelenti fel, mint Gyurcsányt Sukoró miatt, pedig ott nem is történt semmi , mármint Gyurcsány részéről! Schiffer is csak a fidesz szekerét tolja, azóta, hogy megtudtam, hogy ő védte Orbánt a barikád bontás miatt Schiffer leszerepelt előttem, nem hiteles!
nyanya001
@evacica: Ahhoz gerinc is kellene ! Schiffernek meg nincs !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.