Napok óta hiába várja a magyarázatot az Országos Mentőszolgálattól Láng Andrea, miért kellett fél órát várniuk a segítségre – írja a Blikk.

A 194-es buszon utazott, amikor mentőt hívtak az előtte összecsukló utashoz. Mivel nem tért magához és a mentő sem érkezett meg, Andrea felhívta a mentőszolgálatot, ahol először rácsapták a kagylót azzal, hogy ne legyen türelmetlen, majd újabb tíz perc elteltével már azt mondták, nem volt a közelben mentőautó, ezért Rákoskereszttúrról érkezik majd a segítség.

"A párom még mindig nagyon gyenge, sokszor nem a megfelelő szavak jutnak eszébe. Több vizsgálaton is átesett, de még nem tudják, mi okozhatta a rosszullétet. Az Országos Mentőszolgálatnál azt ígérték, kivizsgálják az esetet" – mondta Laczkó János a Blikknek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Amilyen király a helyzetük az a csoda, hogy kiért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Horizont: Közterületen történő eseményhez kötelező azonnal kimenni.
( Ezért szokták szkeptikusok mondani, ne otthon ájulj el, hanem az utcán!)
keresztapa
Talán nem ismerik a váró listát, legyenek türelemmel, csak addig várjon amíg sorra kerül, ha meg nem akkor egy sajnálattal elintézendő a mentő ügy!
Fradigege
A mentő egyre jobban teljesít! Havi nettó 80-110 ezerért szívás ez az egész. Én kérek elnézést, hogy élve születtem. A lényeg, hogy viktóriónak ezzel ne legyen problémája. Beleszokunk. Fejétől bűzlik a hal.
Desischado
Ugyan kérem! Nem mondta seszták vagy melyik lény, hogy minden rendben van az egészségügyben? Külömben is csak egy mezei polgárról van szó, nem valamelyik fejesről! Akkor meg mi a gond? Mármint a maffia kormány szerint! Csak nem hazudtak véletlenül?
rozi
Hát erről csak az a véleményem,hogy bizony a betegek is sokszor indokolatlanul hivják ki az ügyelete vagy a mentőt.Ezer példát tudnék erre mondani.3 hetes panaszokkal úgy,hogy körzeti orvos,szakorvos nem látta,mert nem ment el,hétvégén éjjel hivja a mentőt vagy az ügyeletet,mert akkor nem kell kivárni a sorát.Ezt nem én mondom,ezt nem egy beteg mondja.Sokan taxinak szeretnék használni a mentőt.Ha nem lennének indokolatlan igénybevételek,talán akinek szüksége van ellátásra ,hamarabb meg is kapná.Persze minden éremnek két oldala van,nyilván vannak a rendszerben is hibák.
keresztapa
@rozi: Harmincperces hibával dolgozni bűn, és nem a kifogások említésével lehet megoldani, hanem szükség szerinti ellátással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.