Legszívesebben elfelejtené kultikussá lett búcsúlevelét Gerendás Péter. Bár szerinte világgá kürtölt emigrálásának elmaradása nem szorul különösebb magyarázatra, vallja, az országban a helyzet változatlan. Mennyire fasiszta a magyar? Miből él az igaz művész? És meddig magyarázható a hazaszeretet? Interjú.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ugyan már! Egyszerűen rájött, hogy máshol nem élne meg a "tehetségéből"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KERKA
@m.macskosz: így már jó!:)) (nem értettem a rőzsehordó néni képet) Látod? én odafigyelek a linkekre is.:))Köszi
m.macskosz
@KERKA: A rőzsehordón mit nem értettél? Ha Putyin et.elzárja a gázt, nem tudok otthon fűteni, tehát megyek rőzsét gyűjteni.
karma1
Nem a marha nagy szeretet tartotta itthon, hanem a kulfoldon a letelepedesi kerelemhez torteno kerelem magas illeteke... 11 emberre kifizetne kb. 1 eves jovedelmet, es akkor meg fel kene mutatnia ELORE a Bevandorlasi hivatalnal, hogy ezt a 11 embert el tudja tartani tisztesseges szinten, es nem fog onkormanyzati segitseget kerni...(Ez Uj-Zelandon fejenkent 1000 dollar / ho volt 3 eve, most nem tom mennyi, es ezt meg kell szorozni 9 honaptol 24 havi helyben (kulfoldon) tartozkodassal, mert ennyi ido alatt kotelesek donteni a vegleges letelepedesrol. Ha szivatjak oket, akkor a 23 honap 3 het utan kapjak kezhez a letelepedest, de ADDIG MINDENERT (foleg orvosi ellatasert, ovodaert, bolcsodeert, iskolaert) kulfoldikent kell fizetniuk, amit mar egy 2 gyerekes csalad is nehezen gazdalkodna ki, nemhogy egy 9 gyerekes...

Szoval, Petike, k@rva savanyu a szolo, ezert probalsz meg itthon megelni a nepek szeretetebol... (majd meglatod, hosszutavon ez se muxik, nincs annyi barat, olyan part, amelyik huzamosabb ideig a megelegedesedre tudjon ellatni...)
Cukkini
Keservesen elvessem hevesen támadó, szerelmesen lázadó rímeim, hogy egyszer szépen, türelmesen kikeljenek áradó nemzetem színein?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.