Magánrepülő, pezsgő, érdeklődő újságírók hada, limuzin sofőrrel- Mága Zoltán így fejezte ki köszönetét mindazoknak, akik támogatták pályafutását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
Segíteni kellene a nehézsorban lévő cigányoknak,de nem teszi inkább a rasszitákkal tart.Mivé lettél szegény hazám?
Katalina62
@amaramaistanna: Kisebbségekért Díj (2005) El kell ismerni mert tény ez is, (és nem csak a magamutogatás,) hogy sokszor ad pénzt jótékonysági célokra! Szinte ebből a szempontból mindegy milyen megfontolásból, de mégiscsak ad!
silber13
@Cukkini::-)))))) Húúú, de sötééét!!:-))))))))
silber13
@köhögő bolha:tegnap 15:20-ra : Ha igazi vitéz, akkor az apostolok lovát ajánlanám neki!:-)
karma1
Nem o volt az, aki par honappal ezelott meg az eloadasaira is testorrel ment? Akkor (sem) nem ertette ezt senki, hogy miert teszi... A tehetseg nem ellophato, meg az a keves se, ami neki van... (Joszintu zeneipari szakmunkas)...Osztom silber13 velemenyet... A ciganysaga nem erdekel, viszont eppen azert meg sokkal jobban kene jatszania, a Lakatos es Suha dinasztiakra emlekezve...vagy eppen Racz Aladar csodalatos cimbalommuveszre,... Ok szerenyek voltak, es MINDENT tudtak a zenerol..Cziffra Gyorgyot egy eletre tonkretettek, mikor eltortek a kezeit a tulbuzgo elvtarsak, de emberi tartasat meg igy sem vesztette el...
sokanvagyunk
Csak a videóhoz szólnék hozzá: lehet hogy Győzike az új menedzsere? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.