Az atv.hu birtokába került felvételeken a szexuális bántalmazással megvádolt férfi meztelenül fürdik a kislányával.

Korábbi élettársa kislányuk szexuális bántalmazásával vádolja Bojár Iván András művészettörténészt, korábbi SZDSZ-es fővárosi képviselőt, egykori főpolgármesteri tanácsadót. Bojár tagadja a vádakat: álláspontja szerint a gyermeket korábbi élettársa, közös gyermekük anyja tanította be a hamis vallomásokra, mert képtelen volt feldolgozni, hogy szakítottak – írja az Atv.hu.

Az ügy kiindulópontjának számító közös fürdéseket Bojár is elismerte, de már a Nők Lapjának adott interjúban is hangsúlyozta, ilyenkor mindig fürdőnadrágot viselt.

Mégsem volt fürdőnadrág?

A napokban az atv.hu birtokába került felvételek alapján azonban egyértelmű, hogy Bojár hazudott az olvasóknak, hazudott a rendőrségnek és hazudott a bíróságnak is. A képeket egyelőre nem hozta nyilvánosságra a lap. Próbálták elérni a férfit, ám egyelőre nem jártak sikerrel.

Az egyik képen Bojár egy méretes női láncot visel, félig ül, félig fekszik a kádban. Széttárt lábai között ül a kislány, háta az apa ágyékával érintkezik. A gyermek tekintete riadt. Bojár arckifejezése is különös, kezeivel a kislány nyakát és fejét fogja hátulról.

Egy másik képen Bojár a kádban ül, mosolyogva a kamerába néz, az ölében ülő kislányt széttárt combjánál fogja. Mindketten meztelenek.

A harmadik képet szinte teljesen felülről készítették: a meztelen Bojár széttett lábbal ül, a kislány (az előző képekhez képest itt 1-2 évvel fiatalabb) apjával szemben terpeszben térdel. Bojár felfelé nézve a kamerába mosolyog – olvasható az ATV.hu cikkében.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@leszúrt rittberger: Szerintem éppen elég volt, hogy elmesélték, mi van a fotókon, nem muszáj bemutatni. Bojár hatalmas büntetést fog kapni, remélem. Azzal együtt, hogy én nem igazán tudom eldönteni, hogy ha valaki csinál valamit, az mennyire mondjuk egy olyan betegség, amiről nem tehet, és mennyire tudatos bűncselekmény. Azért nem sok embernek jut eszébe szerencsére, hogy együtt fürödjön a kislányával, pláne így. De hogy az, aki fotózott, netán az anya, nem vette észre, hogy ez nem normális, az mindenesetre érdekes. És most vajon mitől jött rá, hogy ez nem normális?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sede
...és továbbra is élheti világát, háborítatlanul az "apuka"...
Katalina62
@Sede: Nagyon remélem, hogy nem! Ezt az ügyet már nem lehet a szőnyeg alá söpörni!
Sede
@Katalina62: ebben az országban??? BÁRMIT, BÁRMIKOR!
Senara
Tudjátok én szerintem már az is beteges , ha az apa kislányával fürdik !Tévéhez eljuttatott felvételről a véleményem , valaki nagyon nem akarja , hogy eltusolják .Mert az ügyészségnél jobb helye lenne .
Sede
@Senara: egyetértek, én is betegesnek tartom!
Katalina62
@Sede: Igen, tudom, de ha másért nem politikai haszonszerzésből talán nem hagyják! Túl nagy nyilvánosságot kapott!
leszúrt rittberger
Ilyenkor miért nem hozzák nyilvánosságra a fotókat? Ez így csak egy hümmögős hír, hogy hát jól van, ejnye, a szemét... Én a sokkterápia híve vagyok, óriásplakátra vele, amíg egy fél ország nem hány egyszerre sugárban, addig mindig lesznek ilyenek, meg olyanok, akik ezeket rejtegetik.
Senara
Még valami , ki fényképezett , volt élettárs tuti nem , ha meg saját maga készítette , akkor van még ott pár kép , ahol ezek voltak .Ahogy ezek kikerültek "apuka" fotóalbumjából " kikerülhetett még több .
nemkati
@leszúrt rittberger: Szerintem éppen elég volt, hogy elmesélték, mi van a fotókon, nem muszáj bemutatni. Bojár hatalmas büntetést fog kapni, remélem. Azzal együtt, hogy én nem igazán tudom eldönteni, hogy ha valaki csinál valamit, az mennyire mondjuk egy olyan betegség, amiről nem tehet, és mennyire tudatos bűncselekmény. Azért nem sok embernek jut eszébe szerencsére, hogy együtt fürödjön a kislányával, pláne így. De hogy az, aki fotózott, netán az anya, nem vette észre, hogy ez nem normális, az mindenesetre érdekes. És most vajon mitől jött rá, hogy ez nem normális?
bencemacska
@Senara: Én is erre lennék a legkíváncsibb. Ki készítette a képeket, és ki hozta most nyilvánosságra, és hol voltak eddig?

Több kép és több gyerek nincs a látómezőben? Közben megjavult?

Megjegyzem: láttam én TV-ben olyan videót, ahol a papa egyszerre több gyerekével volt a fürdőkádban!
Nekem meredek volt az is, de vetítették. Az hittem ez az új módi!?
1magyar
Ez a szegény kislány vagy curva lesz vagy örökre megundorodik a férfiaktól!
Sede
A fotók közlésével óvatosan kell bánni, mert léteznek személyiségi jogok. A kislánynak is.
Sede
@Horizont: Maximálisan egyetértek veled! Nem szabad a gyermeket még jobban tönkre tenni! A fotók a rendőrségre, az ügyészségre és a bíróságra tartoznak, nem pedig közzé tenni a médiában.
csa-csa
mi van ha együtt készítették és a csaj felhasználja ellene!
természetesen ha kiderül valami szemétség a faterról, akkor golyót a fejébe!
leszúrt rittberger
@Sede: @Horizont: Természetesen nyilván a gyerek az első (ki lehet őt takarni, el lehet homályosítani), de az van, hogy amíg az emberek nem látnak egy ilyen helyzetet szemtől-szembe, nem tudják elképzelni sem ezt az okádékot.
dr. prédikátor
Az ilyen genetikai hulladékot berakni egy rétinégerekkel teli cellába. Az ajtót meg rájuk zárni, oszt jó napot.
Manhattan
Minden kisgyerek szeret, vagy szeretne a szülőkkel fürdeni. Nálunk is előfordult. Amikor 4-5 éves, már nem igényli. Nincs ebben semmi rendkívüli.
Fradigege
aztaleborult...pedofil hegyek vannak itt kérem szépen.
karma1
A kep nyilvanossagra hozasa - termeszetesen a kislany arcanak kitakarasaval! - szerintem is jobban sokkolo lenne, talan tobben is raereznenek a csaladon beluli eroszak, (ezen belul is a nemi eroszak es a pedofilia) lenyegere.

A kislanyt mar igy is tonkretette egy eletre a k@csog apja, mert lehet, hogy a Bojar vezeteknevet viseli (ki tudja, megjelent a kislany neve a sajtoban? Mert ha igen, akkor ertelmes dolog lenne megvaltoztatnia a szemelyisege vedelmeben).

Arra azert kivancsi volnek en is, hogy az "edes"anya - ha nem szineszkedik, es valoban nem o csinalta a kepeket - akkor hol a rossebben tartozkodott a furdetesi idoben? (Mert hogy ez az idoszak altalaba estere teheto, intimebb csaladi egyuttlet utan, vagyis amikor MINDENKI otthon van, es peldaul a csalad egyutt vacsorazik, jatszik, vagy TV-t nez, keszul a lefekvesre. (Nalunk ez igy volt minden este, a gyerekem edesapja , ha muszaj volt visszamennie dolgozni, akkor a furdetes es gyerekaltatas utan tette ezt. En furdettem a kicsit, de az apukajanak is ott kellett valahol lennie, kulonben kitort a siras...)
Szoval: hogy hivjak a kislanyt, es ki csinalta a kepeket, es most ki hozta oket forgalomba?
alte trottel
Na, már hozzánk is elérkezett az az elmebeteg amerikai pedofilhiszti. (ugye, a 9 éves svájci kisfiút is 10+ évre ítélte egy debi bíró pedofília miatt mert megpisiltette a hároméves húgát) Már nálunk is gyanakodva néznek egy férfira ha kézenfogva sétál egy gyerekkel (mondjuk a sajátjával) és ha egy nő _IGAZÁN_egy életre el akarja intézni a volt férjet, akkor szakosodott ügyvédek, női honlapok tömkelege ontja a jó tanácsokat, hogyan is kell azt a rohadékot hihetően megvádolni.
És drága purista eszementek, ha egy családban évek óta a közös fürdés a szokás, akkor nehogy már azonnal akasztásért lobbizzunk, ha anyuci ki akarja csinálni az exét! Tessék megvárni az ítéletet!
(és Európában férfiak százezreit lehetne naponta lesittelni mert pucéran fürdenek együtt a pucér kiskorúval. Le az FKK strandokkal!)
alte trottel
(a nőnemű felmenőim hivatásáról és az elferdült szexuális preferenciáimról kéretik lehetőleg kreatívan ötletelni, ne azokat az unalmas sztereotípiákat, ha lehet!)
Katalina62
@alte trottel: Tegyük fel a nő tényleg így akarja elintézni a férjét, de mi van ha igazat mond? Nem szabad ezt pedofil hiszti felkiáltással elintézni! A apa hazudott ez ezek szerint tény!
alte trottel
@Horizont: Én azzal kezdeném, hogy megnézem az ügybe a feleség ügyvédje által felkért szakértők szakmai előéletét. Az már eleve gyanús, ha az általuk vizsgált esetek _NAGY TÖBBSÉGÉBEN_ a megvádolt férfi bűnössége mellett szakvélekedtek. (az ügyvédek kurvajól tudják, hogy melyik pszühésztől várható 100 %-ban a nőnek kedvező vélemény)
És ezt a baromságot amit idéztél csak az veszi komolyan, akinek még nem volt gyereke! (nem kell ahhoz a mamucinak ott fixírozni a gyereket, elég ha pár napig kondicionálja és a gyerkőc szent meggyőződéssel fogja elmesélni, eljátszani azt, amit a gyakorlott válóperes ügyvédgeci által kiokosított anyuci betanít neki)
(www.akademiai.com/content/3668m8222147k128/)
alte trottel
@Katalina62: Akkor az van, hogy bűnsegédi bűnrészesként le kell csukni a riherongyot! Mert hogy is van ez? Éveken keresztül molesztálja a pasas a gyereket, és az anyának (aki az idő nagyobbik részét tölti a kiskorú - ÓVODÁS! - kislánnyal) semmi nem tűnik fel? Persze! A faszom meg ridikül! Aztán pár év múlva (amikor a gyerekelhelyezés, láthatás van soron) hipp UND hopp a fejére csap, hogy "Hínnyemár no! Hisz ez a fószer pedofil!
Na ne!
koszpeko
Látta valaki A köpök a sírodra címü filmet?
Egész jó ötletek vannak benne.
De az indiánok módszerei sem voltak utolsók.
Mikor a fehér embert kiköttöték a termesz vár mellé és leöntötték mézzel.
A termeszek élve hordták el.
alte trottel
@Horizont: Leszarom én a luvnyát, az ügyvédgeciket zavarnám piranhát fogni egy szál pöcsben, puszta kézzel! És még egyszer: _TE_ tényleg elhiszed, hogy sokévi házasság alatt semmi nem tűnt fel anyucinak, csak a válóper alatt jutott eszébe az a sok abúzus amit szegény kicsi lánynak nap mint nap el kellett viselnie?
No eriggy már, mert rücskösre röhöglek!
alte trottel
Ja és még valami! Az ATV "birtokába került" felvételek, amik a közös lakásban készültek és anyucinak fogalma se volt a létezésükről, amíg egy jótét fuvallat véletlenül bé nem fútta az ATV ablakán!
(hány éves vagy királyfi?)
alte trottel
(akkor annál inkább jogos a kérdés, hogy _TE_ elhiszed-é, hogy a gonos és roppantmód gyermekközpontú anyucinak évekig nem tűnik fel semmi, csak miután tárgyalt Ügyvédúrral a vagyonmegosztási, gyermekelhelyezési kilátásokról, de akkor _AZONNAL_ fölismeri a szörnyű jeleket?)
alte trottel
javítás: első sor végén GONDOS értendő!
karma1
Nekem ez volt az elso, ami feltunt: hol volt ez a gondos anyuka eveken at a furdetesi idoben? Netan a TV-ben dolgozott, a 6 oras hireket olvasta fel? Mert akkor igazolt a mindannapos tavollete.

Az en lanyom is furdott egyutt az edesapjaval meztelenul - igaz, en is mindig a kozelben voltam, - de az apjanak meg tevedesbol sem fordult meg a fejeben, hogy a kislanyaval pedofilezzen. Igaz, az O nezetei szerint annak az "apukanak", aki a sajat lanyaval kezd, azonnal le kene vagni a muszeret, mert BETEG!

Leteznek meg egeszseges csaladok is, TEHAT MEG EGYSZER: HOL VOLT ANYUKA MINDEN ESTE? Mert ha a kozelben, akkor eleg egy sikoly, vagy siras a gyerekem reszerol, es en rohanok AZONNAL...
Katalina62
@karma1: Nem tudom, de azt hiszem, az apa, a szakítás után egy darabig elvihette magához a kislányt. Ha a képek igaziak, ilyen alkalmakkor is készülhettek esetleg!
karma1
@Katalina62: Akkor nem is az anyuka csinalhatta a fotot, hanem esetleg az uj baratno? AZ MEG ELVISELTE EZT??? MEG LE IS FOTOZTA?
alte trottel
@Katalina62: Én szintén "nemtudom" ezért inkább nem próbálom megkeresni, hogy miért is van _EGÉSZEN BIZTOSAN_ igaza a nőnek.
Még egyszer! A pedofilia az nem egy gyomorrontás, nem egy tüsszentés, nem egy rapid hasmenés! Az nem szokott csak úgy kitörni, annak már évekkel korábban is vannak jelei. Ez az egész annyira jellemző!
Gyakorlatilag semmi bővebbet nem tudunk, csak annyit, hogy a bíróság eddig a sok szakértő pszühész hablaty ellenére sem látta bizonyítottnak a vádat. De az úri közönség máris koncolna!
No _EZ_ az amiért mostanában egyre több a válási pedofil.
Pár éve még a brutalitás volt a sláger, azelőtt az alkoholista rohadék meg a szexmániás szegény asszonykát folyvást csaló ösztönlény.
De a leghatásosabb mód ha egy életre el akarod ásni, földönfutóvá tenni a férjed, akkor vádold meg pedofíliával! A szerencsétlen csinálhat amit akar, felmenthetik százezerszer, a nagyközönség előtt akkor is bűnös marad.
Katalina62
@karma1: Nem értek, hozzá, de nem létezik olyan módszer amivel, ha a képek valódiak Bojár saját maga készítette a képeket? Egyébként nekem az a meglátásom, hogy ha az anya tudta volna mi történik, jelen is van, és a képeket is ő készítette esetleg, akkor ezek után Bojár ezt már kikiabálta volna, mert ezzel bizonyíthatná, hogy az anya is bűnös! Ha meg száz százalék hogy ilyen képek nem létezhetnek, mert ilyen nem történt, miért nem kiabál? Hisz idáig is hittek neki!
Katalina62
@alte trottel: Bocs vedd már észre, hogy nem állítom száz százalékra, hogy anya biztos igazat mond! Viszont az apa épp ugyan hazudhat!
karma1
@Katalina62: Az igazsagtetel nem is a mi dolgunk, sajnos, mi csak kaptunk egy hirt, meg egy ellenhirt, mindenfele tampont nelkul, oszt jonapot.

A fenti kerdesedre valoban keszitenek ma mar olyan photoshop-os kepeket, hogy nem mondod meg rola, hogy hamisitvany, es nem is kell hozza valami nagy tudas. (Mar egy jobb okostelefon is meg tudja ezt csinalni, csak tudni kell kezelni).

Szerintem Bojarnak az ugyvedjei tanacsoltak, hogy maradjon csendben, mert AKARMI is lesz a verdikt, Bojart mar igy is, - ugy is meghurcoltak... (Tudod, a Karinthy-fele kabatlopasi ugy mintajara...:o))
Katalina62
@karma1: Egy kicsit félre értettél, vagy én téged? AZ Érdekelne, hogy van-e olyan lehetőség, hogyha a képek valódiak, akkor azt Bojár esetleg maga is készíthette, és nem kellett, hozzá egy másik személy?
karma1
@Katalina62: Elmeletileg hogyne lenne, kesleltetett kameraval, tripodra allitva, de ha Bojar tenyleg ilyet csinalt volna, (marmint gyermekmolesztalast), akkor talan nem volt annyira hulye (bar lehet, hogy igen?), hogy mindezt fel is vette, illetve lefotozta??? (Mert persze ha mar pedofil, akkor lehet ez is a resze a pedofiliajanak, vagyis az, hogy mindent le is fotoz, dokumental).
Katalina62
@karma1: Most félretéve ezt az eset! Mondjuk azért néha kéjgyilkosok is visznek haza emléket! Pedig lebukásveszélyes!
karma1
@Katalina62: Ez bizony nagyon sok bunozovel megtortenik, eppen ezert, mert betegek.
Ha Bojar igazan el akarna ezt az ugyet intezni, akkor sajatmaga kerne peldaul a hazugsagvizsgalo gepet, amit ugyan nem fogadnak el a birosagon bizonyittekkent, de mervado tud lenni Bojar szemelyisegerol alkotott vegso velemenyeben...
Katalina62
@karma1: Idáig mindig a javára döntöttek! A hatóságok tehát nem voltak ellene! Ezért nem értem miért hallgat? Pillanatok alatt lebuktathatná az anyát, ha a képek hamisak, vagy ha az anya fényképezte le őket! Vagy azóta megszólalt már, és lemaradtam a dologról?
sekele
Ki csinálta a fényképeket? Valószínűleg a mama. Ha akkoriban természetesnek fogta fel, akkor néhány év múlva is természetes kell hogy legyen.
Nem csak a volt férjén de a gyerekén is bosszút áll ha valami bensőséges családi helyzetből bűnügyet kreál.
pbalage
a facebookos részen az első hozzászólásban van egy kérdés, na az is egy erősen megfontolandó tárgyú szentencia.
Másik
Ki csinálta a képeket?

Itt még senki nem hallott olyanról, hogy önkioldó, amikor késleltetve exponál? Már 50 éve is létezett ilyen a fényképezőgépeken. Szegény 'csóri' pasinak biztos telt menő gépre, felszerelésre.

Most lehet akkor azon fantáziálni, hogy fotoshoppal manipulálták a képet.

Én is olvastam a médiában a kislány rövid ideig elérhető vallomását. Erről az oldalról pl. szűk fél nap alatt törölték.
Engem rettenetesem megrázott, ilyet egy 5-6 éves gyerek nem tud kitalálni, és nem lehet neki betanítani. Ezt bárki alátámaszthatja akinek van gyereke. Még egy jó képességű gyereknek sem.
Aki nem hiszi, menjen el egy-két óvodai, iskolai anyák napjára, és hallgassa meg, hogyan mondják a gyerekek a verset.
alte trottel
@Horizont: Ne beszélj már baromságokat!
_ÉN_ is be vagyok skatulyázva mint brutális nőverő, az _ÉN_ lányom is "_LÁTTA_" amint anyucit megverem, lelököm a lépcsőn és utána rugdosom a hasát és a fejét! És képzeld VOLT MÉG LÁTLELET IS!
Az persze nem számított, hogy a saját édes nővére tanúsította, hogy a csaj kissé szeszközi állapotban átesett a macskán (_NEM_ vak komondoron, ép látású két dobermannom volt!) és úgy gurult le a lépcsőn!
És a hülyepicsa három dologra nem számított:
1. az ági vagyon _NEM_ közös szerzemény
2. az új bikajelölt viharsebesen olajra lép amint kiderül, hogy nem ülhet be a szép házikóba
3. a gyerek egyszer felnő és _Ő_ kéri számon anyucitól az elbaszott gyerekkorát!
(alig volt húsz amikor örökre megpattant anyucitól)
alte trottel
Persze! (ne kérd ki, mert még kikaphatod)
100 férfiból 47 rosszul választ. Mert "neked jogod van kedves hölgytárs, ne hagyd magad. állj a sarkadra és ha kiderül, hogy mégsem az a rohadék a királyfi, akkor nyugodtan zavard világgá, úgyis tiéd lesz minden, a ház, a kocsi, a nyaraló, a bankbetét".
Nem tűnt fel, hogy egy bulvárszemétből a kommentelők 80 %-a (nemtől függetlenül) készpénznek veszi a vádat?
(ne válaszolj, mert a mantrákat színvonalasabban adják elő az erre szakosodott megélhetési feminácik)
JAJMÁR
Mocskos ez az ügy, akárhonnan is nézzük! Mindenképpen a legmocskosabb a kislány szemszögéből, nem is értem, miért kell ezt ennyire kiteregetni? Hiszen a net nem felejt, a gyerek egyszer felnő... Talán a legjobb lenne, ha a szakemberek szépen csendben, a háttérben kibogoznák, a bűnöst megbüntetnék, és elfelejtenénk, a gyerek is.
alte trottel
Vannak épeszű nők is.
torokmonika.blog.hu/2014/09/20/a_bojar-ugyhoz_csondben
nokovacs.blog.hu/2014/02/24/eletkep_513

És még egy adalék, azoknak, akik nem annyira okosak, hogy egy szar bulvárhiéna szar bulvármocska pár sorából is azonnal tévedhetetlenül el tudják dönteni, hogy az a mocsadék kanállat szakmányban kefélte a saját lányát. (szegény anyuci meg ebből soha semmit nem vett észre)
www.facebook.com/sztankay.adam/posts/10202619663158348?fref=nf

(persze ő is nyilván hazudik mint minden mocsadék, aki herékkel született! Ugye, királylány? - bazdmeg!)
1magyar
@alte trottel: Szerinted minden gyerek tud ilyen hazudni mint a te gyereked tudott?
koszpeko
Nem tudom volt e már az a kérdés,hogy anyuka nem vett észre semmit a kislányon.
Őt venném elő legelőszőr.
Mire figyelt az évek alatt?

Vagy van az a pénz,hogy a kislányát odalöki egy pedofil állatnak???
alte trottel
@1magyar: Majd megtudod, hülyeúr!
A gyerek (12-15 év alattiak) ilyenkor _NEM HAZUDIK_ te ketyóhalmazat! A gyerek ilyenkor a drága anyuci által beletöltött alternatív világ igazságát éli át és meg!!
darwin
Aki a vitapartnerét lehülyézi,annak nincsenek érvei,legfeljebb a csak.

A másik dolog. Volt feleségről,férjről nem szerencsés kitálalni,a szakítás után kígyót-békát kiabálni.Valamikor ő volt a szent és sérthetetlen.Ha netalán a szülő kinyilvánítja a véleményét hogy nem illenek össze a választottal,még a kedves édesanyjával is megszakítja a kapcsolatot .
Másik
@Horizont: A Kuruc info-n még megvan.
Nem csak a betanításról van szó, hanem az un. életszerű előadásról.

Nem tudom, ki hogy áll értő olvasás terén, illetve meddig olvasták el a cikkeket, mert világosan leírták, az anya vitte el a gyereket pszichológushoz, mert feltűnt a zavart viselkedése. Tehát igenis figyelt a gyerekre, észrevette, hogy valami nincs rendjén.
A képek:
"A képeket megmutattuk az anyának, aki elmondása szerint megdöbbent a látványtól, amikor először látta a felvételeket. Kérdésünkre elmondta, hogy a felvételek Bojár lakásában készültek, azt azonban nem tudja, ki és mikor készíthette a fotókat." (ATV)

Erre itt sokan azzal vádolják, hogy ő maga készítette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.