Kórházba került egy rendőr a napokban, Budapesten, miután megkéselték. Úgy tudni, egy belvárosi szórakozóhelyen sérült meg, tisztázatlan körülmények között. Több szúrás is érte a hasán, súlyos állapotban vitték el a mentők a helyszínről. Támadója is kórházban kötött ki, rendőrök őrizték a megbilincselt férfit, aki arról próbálta meggyőzni a rá vigyázó egyenruhásokat, hogy ő ott sem volt.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Főlökött
@Mobil123: A mostani belső rendet én sem ismerem. 1 biztos, annó annak idején egy hatósági személyt nem érhetett atrocitás, ha igen, akkor a körülötte lévők elregélték Neki, hogy ez nem igazán jó és szép dolog volt, amit tett. Ezen megállapítás biztosan eljutott a tudatáig, mert a fejébe verték :)
Tény, hogy drasztikus tanulási folyamat volt, de hatásos is egyben !!! Örök életre megjegyezte, mit nem szebad tennie a jövőben...
Mobil123
@Főlökött: :-))) És inkább gyomron ott nem látszott :-)) Element a kedve mindenk a duhajkodástól :-)
Főlökött
@Főlökött: Nem önbíráskodás volt, csak jobbító szándékú oktató jellegű ténykedés, a részükről, nevelő, oktató célzattal.
Ahogy lehet komondorra, jégre, elírásra, tévedésre, félreértésre, stb, stb.-re hivatkozni, így szerintem erre is lehet. És bele is fér-ne a keretbe...
Főlökött
@DR Eric CARTMEN: Rend van, ez fix, csak az nem lett tisztázva, mely országban van a rend :)
Főlökött
@Mobil123 ma, 18:05 : gyomron nem látszott :)))

Állítólag a telefonkönyv sem :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.