Akkor sokba van nekik a gyerek. Már eddig több mint 100 millió forinttal ajándékozták meg. A mostani luxusvillára 79 milliót adtak. Közben Szijjártó évek óta többet tesz félre mint amennyit keres. Valami nem stimmel. A külügyminiszterré kinevezett Szijjártó Péter évek óta milliókkal többet tesz félre, mint amennyit keres. Azt állítja, hogy korábbi lakását és családi házát teljes egészében a szülei vették neki, és a most megvásárolt luxusvillához is 79 millió forinttal járultak hozzá. Szijjártó megtakarításai közben 7 év alatt megduplázódtak: idén már 82 millió forintja volt a bankban. De akkor miből él a külügyminiszter és gyesen lévő felesége? A külügy szerint a jelentős családi segítség mellett a jövedelméből és befektetései hozamából. Valami nem stimmel. Szijjártó Péter mostanáig egy 140 négyzetméteres családi házban lakott Dunakeszin. Ez nem egy luxusingatlan: egy zöldövezeti lakópark egyik ikerházának feléről van szó. Ide született 2011-ben első, idén pedig második gyermeke. Úgy tűnik, mostanra kinőtték a 140 négyzetmétert. Idén tavasszal ugyanis Szijjártó egy háromszor nagyobb, 400 négyzetméteres házat vett meg Dunakeszi kis forgalmú, jól szituált részén. A ház a Google-térképen ugyan látható, kertjét azonban nem lehet megnézni – fehér folt takarja ki. Nem tudni, mi lehet ott, és azt sem, hogy ezt még az előző tulajdonos kérte vagy már a két napja kinevezett külügyminiszter védelmét szolgálja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
hajrá NAV...rá lehet nézni...de úgysem fogtok mert mocskos fideszbérencek vagytok ti is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
hajrá NAV...rá lehet nézni...de úgysem fogtok mert mocskos fideszbérencek vagytok ti is.
karma1
En meg arra lennek kivancsi, hogy a petike nemzoinek honnan az edesanyjukbol van ENNYI penze?
Tudom, tudom, le kene gugliznom,hogy a papanak eppen mekkora ko-, arany- vagy olajbanyaja van, vagy eppen mekkora szivsebesz O, amibol ilyen gondosan tudtak tamogatni a kis bajgunart, mikozben ok valoszinu hidegvizen es szarazkenyeren eltek...

(A', megint hulyesegeket beszeletk, hiszen a NAV-osok el vannak foglalva a kurtoskalacskeszito b@szogatasaval, a la 380 forint darabaron, mert nem adott nekik szamlat a kalacsos, nem ernek ok ra ilyen piti ugyekre, mint egy 30-as bajgunar ossze-vissza hazudott vagyonnyilatkozatara, par tizmilla ki a francot erdekel?)

Persze, a NAV-ot csak egy demokratikus orszagban erdekelne ez az erdekes es felettebb bgyors vagyonosodas,...orbanisztanban csak a kisvallalkozokat lehet a szivinfarktusba beleolni, nem a nagy halakat...
coyote3
Most elképzeltem, amint reggelente anyukája bezselézi a haját, becsomagolja a tízóraiját és elindítja segget nyalni.
joopapa
Van aki bélyeget más könyvet gyűjt az arrogáns tonyo és a szószátyár petya lakásokat ,házakat! De még megegyeznek ezek ketten, egyik se tudja megmagyarázni normálisan honnan van az a lóvé amiből a kecókat megvették! Jó van magyarázat hogy szülök segítettek a szájtátónak de minek vennének egy gyereknek három lakást, de azt aki elhiszi az nagyon fityesz barát lehet! Amikor az MSZP volt hatalmon akkor is voltak lakás ügyek politikusoknál, volt magyarázat is, na azt se hittem el, ezt sem! De akkor a fityesz ordibált leghangosabb, most is ordibálni kéne!
Strong
Úgyvan, a szülőknek valóban sok pénzük van..ez ténykérdés.

Méghozzá ugyanúgy gazdagodtak meg, ahogy Orbánpapa...
Annyi különbséggel, hogy nem kőbányái (és még ki tudja mik) vannak, hanem vasutat épít..
Elég sok állami megbízást nyert már persze milliárdokat kaszál...

Tehát Péterünk ugyanúgy megfoghatatlan mint Viktorunk...:-)

bocsi a rossz hírért, de ez van - jöhet a NAV - de nem talál semmit...
dr. prédikátor
NAV vizsgálat??? Ugyan már!!! A végén még kiderülne hogy száraz kenyéren és vizen élnek havi 47 ezerből!!! a vasárnapi ebédet meg az ingyenkonyháról hozzák!!!
volvós
Mozzanat 1 :

"...A ház a Google-térképen ugyan látható, kertjét azonban nem lehet megnézni – fehér folt takarja ki. Nem tudni, mi lehet ott, ..."
Nemzetbiztonsági okoból titkositva a fehér folt...
Lehet atombunker, lehet a terroristák bázisa
lehet drogtermelö nagyüzem...vagy vitiligo

Mozzanat 2:

"...Úgy tűnik, mostanra kinőtték a 140 négyzetmétert. Idén tavasszal ugyanis Szijjártó egy háromszor nagyobb, 400 négyzetméteres házat vett meg Dunakeszi kis forgalmú, jól szituált részén.
és ahhoz mit szólsz zselésfejü felnyirt kis skinhead, hogy vannak
olyan nálad idösebb házaspárok, akik 3-4 gyerekkel a lakótelepi
panelban nevelik BECSÜLETESEN a gyerekeket, minimálbérböl???
Ilyenkos ne játszd a süketet, meg a vakot...

Végül is , ha a NAV elnézi, akkor nincs mit tennünk - szabad kézzel -
az ilyen férgekkel !!! Ha ezt tudta volna Kalasnyikov elvtárs ...
Toby
Nem szégyelli a pofáját, egy ekkora marhát a szülei tartanak el ?
coni
Kitakarva a yahoo-n egy üvegház van a kertjében. Vajon mi van az üveg alatt? Ott termett a 167Millió?
Szimba
Azért én még mindig firtatnám, hogy az ajándékozás után fizettek-e illetéket?
Szimba
Ja, és nehogy benyalja bárki is a címben írtakat. Nem kell eltartani petit. Ez csak a rizsa.
spu00
Tényleg, édesapja egy jól menő cég tulajdonosa, vagyonos, elképzelhetetlen, de saját gyermekét támogatja, s ez a gyerek éppen FIDESZ-s, hát ennél nagyobb botrány nem lehet, csak akkor ha az Orbán család tagja lenne. Az érdektelen, hogy nemzetközileg elismert, ráadásul eredményes külgazdasági tárgyaló, de az Orbán embere. Képzeljék mi lenne, ha szoci lenne, akkor azonnal az Orbán helyére követelnék. Nem, de Bár? Azért elég ocsmány emberek Önök.
kkalman
Az is érdekelne, hogy a szülei hogy jutottak a kis vagyonkához, amiből a semmit érő Petikét támogatják.
volvós
@spu00: Az utolsó mpndatodhoz :
- Anyád!!! , te kis cucuska !!!
Szimba
@spu00:apuról: "...vállalkozást elhagyva sem került messze a külügyminiszter édesapja az építőipartól. 2011 végén ugyanis gründolt egy Szi-Geo Mérnöki Kft. névre keresztelt vállalkozást. Aligha lehetnek rosszak a kapcsolatai a cégvezetőnek, hiszen a 2012-es 34,1 millió forintos forgalom után tavaly már 240,4 millió forint árbevételt értek el, amely után az adózott eredmény 33,4 millió forint volt. " "Azért elég ocsmány emberek Önök." -a szíjjártó - aki sose dolgozott - vagyonosodását kritizálókra céloz? Ocsmánynak nevezi azokat, akik évtizedek munkájával közelében sem érnek vagyon tekintekintetében ehhez a megélhetési politikushoz? Tanácsolom, gondolkodjon.
Gyuri Géderről
Miért olyan nagy baj, ha a szülők segítik a csemetéjüket. Ez természetes, hiszen megtehetik a tisztességgel, becsülettel megkeresett, és leadózott jövedelmükből. Gondolom, hogy a NAV. mind ezt nem cáfolja.
parasztparkoló
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
human
@spu00: Ha ez egy szoci lenne már rég bilincsben vezetné el a fidesz. Erről ennyit.
Szimba
@parasztparkoló: Nem az a baj, hogy taknyos kölyök, vannak még taknyosak -pl. Zuckerberg facebook- de ők letettek valamit az asztalra. Peti nem taknyosként sem fog.
F_Viktor
@volvós: Írod:
"és ahhoz mit szólsz zselésfejü felnyirt kis skinhead, hogy vannak
olyan nálad idösebb házaspárok, akik 3-4 gyerekkel a lakótelepi
panelban nevelik BECSÜLETESEN a gyerekeket, minimálbérböl???"

Sz@rik rá, esetleg annyit mond, vagy gondol, hogy
"akinek nincs semmije, az annyit is ér".
F_Viktor
@Szimba: Még mindig nem értem honnan Pista papa vagyona, ugyanis a Szi-Geo-ból osztalékot nem nagyon vettek ki.
A a Vasútépítők Kft.-ben részvényes volt, onnan "kiszállt", részleteket nem tartalmaz a cikk, pl. mi lett a részvényeivel?
aremy
ja és ők hordják az oviba is /parlament/ tényleg ennyire segg ez a gyerek.
bakegya
Meleg,meleg...megkérdezhetné már valaki a vicctort belügyesen...hogyan is múködtette közelebbről,módszertanilag ezt a CSAK A FIDESZ, A MAGYAROK TISZTELETÉRE
----------RENDSZERVÁLTÓKAT------------???
volvós
@Szimba: tegnap 21:15
az utolsó mondatodhoz:
Egy ilyen bértollnoknak nincs mivel,
mert csak leirja a " fentröl jövö "
határozatokat...Beteg ember...
pityuka
@spu00: Hülyegyerek. Okoskodás helyett forgasd szorgalommal a magyar nyelvtant. Van mit bepótolnod.
1magyar
Lehet,hogy devizában tartotta a pénzét és a ft romlással mindig jó befektetés volt!?
Szimba
@volvós: Egyszerűen megélhetési politikus. Dolgozott egyetlen percet is?
F_Viktor
@Szimba: Én is olvastam a cikket, de itt is csak annyit írnak, hogy a Szi-Geo-ból osztalékot nem vettek fel.
Előtte, a Vasútépítőknél ki tudja hányadik tulajdonostárs volt, mennyi részvénnyel rendelkezett. A hír annyi, hogy 2002-ben 33,3 milliót dobtak szét a tulajok között.
Igazán nem látszik, hogy becsületesen 100 milliókkal tudott volna játszadozni, de kizárni sem lehet, ezért elfogadható a fiacska anyagi támogatása.
Ezek után a hugica mit kap a családtól? :-))
Desischado
@spu00: Lejet itt arról beszélni, ki az ocsmány. Segítek, nézz a tükörbe!
Desischado
Ezek mind összelopták a vagyont maguknak. Ebből, pontosabban szólva az állam vagyonából lehet ezt a megélhetési hulladékot támogatni! Undormány az egész bagázs!
szandokan
@pityuka: @F_Viktor: @Desischado: @volvós: @Szimba: Spu00 - nak annyiban igaza van, hogy az apja támogathatta a fiát. Tényleg, mi a fene a baj ezzel? Minden valamire való ember azért dolgozik, hogy a gyerekeit felnevelje, segítse, akár anyagiakban, akár az elindulásban, akár lelkiekben, stb. Nektek nincs gyereketek? Megy az irigység ezerrel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.