Keményen bírálták Orbán Viktor miniszterelnököt az ellenzéki pártok szombati, a KDNP rendezvényén mondott beszéde miatt. Volt, aki szűklátókörűségről, más veszedelmes szavakról, a Demokratikus Koalíció szóvivője egyenesen tahóságról beszélt. Orbán szombaton nem csak a liberális demokráciát támadta, de a politikai korrektségnek is hadat üzent.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Ne színezzük ! Orbán akkora parszt, hogy szalonnát neveznek el róla Csányi valamelyik vágóhídján !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tivoli
Ott, hogy mindenki, mindenkit tahóz, minden szinten. Van egyáltalán mértékadó politikus széles kis hazánkban?
Ilyen alapon egyik se különb a másiknál. De vajon kinek érdeke ez?
pbalage
@Vasárnapiiskolás: szerintem is simán belefért, Putyin közben meg röhög a markába.
Vizual
Valamikor a NOSZF idején a parsztok vették át az irányitást. Most az értelmiségnek nevezett valakik viszik vissza tahoba az országot. Nincs kivétel. Ez lett az eredménye annak a forradalomnak. Mert az értelmiség nem a kapanyél mellől nő ki. Az olvas is.
bencemacska
@Vizual: "Mert az értelmiség nem a kapanyél mellől nő ki."

Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy a kapanyél mellől kinövő értelmiség biztosan olvas, egyébként nem tudna kinőni!
Viszont nem fogja elfelejteni, honnan jött és hova tart, szemben a papa pénzén lébecoló, diplomát vásárló aranyifjakkal, aki ma elárasztják a várost, mint Duna az alsó rakpartokat!
Vizual
@bencemacska: lehet, hogy nem elég világosan fejeztem ki magam. A mostani felnövő értelmiség. Bár ahogy a jellemüket nézem nem nagyon hasonlítanak a régi és szokásiban és korrektségében megkövesedett értelmiségtől. Ennyi seggnyalást, ennyi hazugságot,
és a képünkbe hazudást nem tapasztaltam életem során. és ismerve az oktatást jobb ha nem is szolok róla. De igazad van. Uj kategoriát fognak nyitni a Magyarországon szerzett diploma étékét jelölve "0"
Toby
Ne színezzük ! Orbán akkora parszt, hogy szalonnát neveznek el róla Csányi valamelyik vágóhídján !
hetöndöe
@Toby: Sőt, a vattacukrot is bicskával zabálja,miközben szotyit köpköd.:-)))
Nyuszicsibe
@hetöndöe: @Toby: sőt!! A hasára simán kolbásztöltőt lehetne tetoválni.
nemkati
Nekem piszkosul nem tetszik ez a stílus. Sokan mondják, mondták már évekkel ezelőtt is, hogy a baloldalnak ugyanúgy vissza kell vágni, mint a kormánypártiaknak. Ezzel a stílussal nincs is semmi gond pl. egy ilyen fórumon, mint a Propi. Mi úgy fogalmazunk, olyan szavakat használunk, amit az indulataink diktálnak (ha ki nem moderálnak). De a politikusnak ez nincs megengedve. És különösen attól az oldaltól veszem ezt rossz néven, amelyikhez tartozónak érzem magam. Visszavágni olyan ocsmány módon, amilyen ocsmány az, akiről szó van: ez nem az a stílus, amire büszkék lehetnénk. Igen, ez nem egyszerű: találó, ütős, de választékos, disztingvált, úriemberi módon megfogalmazott választ, támadást megfogalmazni. Akinek ez nem megy, az nem vérbeli politikus. Na az a tahó!

Gréczy is, Szanyi is hiába mondja az igazat, ha visszatetsző módon mondja, sokkal többet árt az ügynek, mint amennyit használ. Szanyi egyébként jobban tenné ha visszajönne Brüsszelből, ne kelljen már ezért könyörögni neki. Én egyébként az egész MSZP-t már leírtam magamban. Amíg egyetlen ember is van köztük, aki olyat tesz, amit egyébként ő is, meg az egész pártja is a másik oldalon bírál, addig az egész csapat nekem hiteltelen.
tivoli
@nemkati: A legmesszemenőbbekig egyetértek...
csetere
@nemkati: A bibliában is az van, hogy"szemet szemért, fogat fogért". Minket Kövér le panelprolizott, kötelet ígért és ez csak a jéghegy csúcsa. Kapja be, bár inkább ne mert ilyen szájjal...
köhögő bolha
Ha Soros György annak idején nem támogatja a csúti kormost,akkor az ma becsületesen élhetne teknyővájásból, vagy színesfém gyűjtésből.
rugacs
@nemkati: Osztom gondolataidat, bár nem vagyunk egy oldalon! Jelen esetben tökéletesen egyetértek Veled!!
nemkati
@rugacs: Azon csodálkozom, hogy van még valaki, aki valamelyik oldalon van.
rugacs
@nemkati: Gyakran kitör belőlem az egoizmus.. :-) Az is egy oldal :-)
szandokan
@Vasárnapiiskolás: A DK maga a probléma.
szandokan
@Horizont: Te mindent osztasz, amiben lehet káromkodni. Nem irigylem a férjedet...:-))
Fradigege
...elkúrtuk, nem kicsit. Nagyon. Feleslegesen görbül az orr szarcsánynál. A kutya is szebbet hugyozik. Majd a hiteles hazaárulásról papolnak, akkor sem leszek HIV+.
Desischado
A stílus nekem sem tetszik, de az igazat mondták. Én megvallom, Sorost már elátkoztam magamban egynéhányszor, amiért orbánnak ösztöndíjat szerzett!
coyote3
Nem mintha indok lehetne erre a végtelenül buta megnyilvánulásra, de mikor a dagadék hazug elmebetegezte le Gyurcsányt, az nem volt ekkora hír.. Bár ha valaki negatív tulajdonságként kezeli a korrektséget, ott tényleg nagy a baj...
szandokan
@Horizont: A megfelelő időben nálad annyit jelent, hogy amikor kommentet írsz:-)) Egyébként nem kötözködni akarok, csak egy nőtől olyan csúnya dolog ez...
Vasárnapiiskolás
@szandokan: Örülök, hogy legalább egy problémája van az dakotá/k/nak.
szandokan
@Horizont: Most kaptál egy tetsziket tőlem is, a vége az csúcs volt:-)) Egyébként engem nem érdekel, hányan lájkolnak, Lagzi Lajcsi is népszerűbb volt mint a Pokolgép...:-)) Érted, mire céloztam ezzel. Ha én lájkokat szeretnék itt gyűjteni, akkor ezt írnám: Horizont, igazad van b+++ meg, a jó k...a a...t ennek a g...i Orbánnak!!! Ja, és b+++a meg!!: .-))))
szandokan
@Vasárnapiiskolás: A DK maga a probléma. A főpolgármesteri cirkuszt mondjuk jól megszervezték, így most még hiteltelenebb lett a baloldal. Van még lejjebb?
Desischado
@Horizont: Drága csibém, szívvel-lélekkel egyetértek veled, és melletted vagyok!
szandokan
@Horizont: @Desischado: Na, megint összefogtak a barátosnők...:-)) Deischado mindenkit a keblére ölel, aki engem, vagy a Fideszt szidja. Hiába, a női szolidaritás...Sajnálom, ha csalódtál bennem. Választ nem adtam eddig senkinek? Dehogynem. Csak nem olyat, amit hallani szerettél volna. Én másként látom a Fideszt, az egészet, amit csinálnak, és azt is, amit az ellenzék művel a lejáratásukra, ahelyett, hogy legalább egymással egyetértenének párton belül. Erre éppen Falus kabaréja a legaktuálisabb. Talán te szeretnéd a Bokros újabb csomagját a nyakadba? Ne félj, akkor először a bankadó szűnne meg (ami nekem nem baj), de a hiteleseket nem mentené meg, és még durvább mentőcsomaggal állna elő. Hogy ez nem így lenne? Szerinted biztosan nem. Ha most azt mondom, visszasírnád Orbánt, elhinnéd? Nem. Akkor? Van értelme a beszélgetésnek, vitának? Annyiszor leírtam már, miről mit gondolok, a szegénységtől kezdve Szijjártóig, de az mind hülyeség, nem vélemény. De igen!! Az én saját véleményem!! Nem fogom azt írni, amit mások hallani szeretnének, nem vagyok köpönyegforgató, aki egyszer erre, egyszer arra húz.
kkalman
Az, hogy Orbán egy bunkó, hogy egy tahó, nem mentesíti a DK-t, pontosabban Gréczy Zsoltot, hogy ő maga válogatás nélkül okádja ki magából a szennyet. Egy politikustól elvárható lenne, mint ahogy a halódó nyugaton elvárás, hogy ha nyilatkozik, a nyilatkozata ne tiltakozzon a nyomdafesték ellen. Így kezet foghat Orbánnal, és mehetnek együtt köpködni a szotyihéjat.
JAJMÁR
@szandokan: 23:47 Nem a véleményeddel van a probléma (bár, benne van a szemedben a gerenda), az a Te dolgod. Nem veszed észre, hogy minősíted a hozzászólókat?
Horizontot megsértetted, alaptalanul.
Persze a téged ért vélt sérelmeket azonnal felfogod, ezt meg nem érted.

Mindenkinek megvan a saját stílusa, amiről egy idő után felismerhető, bármilyen néven is jelentkezik. Horizont stílusa lehet, hogy időnként markáns, de rendesen "fején találja a szöget" ! Meghatározó hozzászóló !
Van pár ilyen itt, nem értelek, miért kell ezt kétségbe vonnod, lealáznod? Hiszen Te, a magad stílusában és nézeteidben szintén fontos vagy. Nem kell hozzá másokat "felülmúlni" akarnod.
Írom ezt annak tudatában, hogy más cikkeknél is olvastalak, sokakkal összeakasztottad a "bajuszodat" tegnap :)

Nem szeretnélek nélkülözni itt, de szerintem a Horizont sem, ha most mérges is. Ő pont az, aki szereti, ha sokféle nézetű ember -kulturált és vitaképes- van itt jelen.
szandokan
@JAJMÁR: Nem állt szándékomban Horizontot megsérteni, mert nem is szolgált rá. Viszont vannak itt olyanok, akiknek a butaságuk fájdalmát már-már én is érzem a monitoron át. Olyankor nehéz visszafogni magam.
szandokan
@Horizont: Kedves Horizont, ha sértőnek hatott a hozzászólásom, úgy elnézésedet kérem. Őszintén.
JAJMÁR
@szandokan: 11:57 Ez nagyon szép volt :) Des szokott ilyet írni, de most kölcsönveszem: (megölelget) :)
pbalage
micsoda összeborulás már megint!
Kábé holnapig ki is fog tartani.
:)))
kkalman
@pbalage: De ettől szép az élet! Itt a propin biztos.
szandokan
@Horizont: Annyit káromkodsz, amennyi csak jólesik, de csak szépen! :-))
szandokan
@JAJMÁR: Viszont...:-)) Csak mert más a véleményünk, másként értékelünk, értelmezünk dolgokat, még nem kell egymás torkának esnünk. Kultúr népeknél ez nem így szokás.
szandokan
@pbalage: Akár még holnap utánig is:-)) De most tényleg, nekünk nem egymás ellenségeinek kellene, hogy legyünk. Mind magyarok vagyunk, akik ugyanazt szeretnénk, normális életet élni, tisztességben felnevelni a családunkat. Mindenki ezért dolgozik.
szandokan
@Horizont: Nagymamád bölcs ember volt. Lehet, nem tudod, de otthagytam az ügyvezetői posztot, és új vállalkozásba kezdtem, mert voltak olyan ötleteim, amik nem fértek bele a céges koncepcióba. Attól persze ugyanúgy én vagyok, aki megoldja a gondokat, de már csak tulajdonos és tanácsadói szinten. Amúgy minden maradt a régiben, fizetések és más terén is. Ha ez számít valamit, így még lett néhány embernek munkája. Nem vagyok én rossz ember, csak magamból indulok ki mindig, ami sokak szemében hiba. Ez van, én ilyen vagyok. Mindettől függetlenül minden tisztességesen dolgozó, családját nevelő embert tisztelek a kemény, áldozatos munkájukért, és hidd el, én lennék a legboldogabb, ha főleg elégedett emberek vennének körül itt is. Viszont nem tudok szemet hunyni a semmit érő emberek felett érzett ellenszenvemen, amit saját maguk hozzáállása miatt érdemeltek ki nálam.
JAJMÁR
@szandokan: 22:45 Na, még egy meglepetés :) Egyetértek.

Ami pedig ritkán szokott előfordulni, és valószínű, hogy a jövőben is az ellenvélemények fognak ütközni.
Persze, békésen. Örülök, hogy kibékültetek Horizonttal, az meg kimondottan szórakoztat, hogy ez nagyobban szól itt, mint a veszekedés :D
JAJMÁR
@Horizont: 23:08 Jókat írtál. Az én nagyim is fantasztikus ember volt :)
Nem voltlak pedig könnyű idők azok sem, amelyekben ők éltek. Sőt, -egymás után a két vh., majd jött 56, a kezdeti kemény diktatúra, padláslesöprés...
...és még mindig hatnak. Te is emlegeted, én is szoktam az enyémet. Nekem ma is ő a "minta" :)
szandokan
@Horizont: Így fogok tenni, ahogy tanácsoltad. Az általánosítás terén azonban a szegényebb ember is hasonló tud lenni, mert számukra meg minden gazdag ember csaló, Fideszes, seggnyaló, rokon, csókos, stb. Amikor én is megállok valahol az autóval pl., érdekes szemek merednek felém néha, ismeretlen emberek részéről. Azt hiszem, a szegények jobban utálják a gazdagabb embereket, mint a gazdagabbak a szegényeket, sőt, a gazdag egyáltalán nem utálja a szegényeket. Nekem is csak azokkal van bajom, akik általánosítanak, belém kötnek. Én nem fogok ezentúl senkibe, de ha nagy marhaságot ír valaki, vagy trágárkodik, sérteget, nem maradok adósa. Szép napot, kedves Horizont!
szandokan
@JAJMÁR: Nem akarok senkivel veszekedni, csak ha már elkerülhetetlen.
tivoli
@szandokan: tegnap, 22:53
Bocsi, hogy közbeszólok.
Ha az emberek sorsára ráhatással vagyok, nem nézhetem a sorsukat a saját szemszögemből, mert az azt feltételezi, hogy lenézem őket, amiért másképp élnek, mint ahogy én.
S akkor joggal tartanak nagyképűnek.
tivoli
@szandokan: ma, 11:04
Ez nagyon igaz.
Sok ember nem is annyira anyagi értelemben szegény, hanem inkább lelkiekben. Irigy a végtelenségig, ezért nem lesz soha elégedett.
tivoli
Segíts az ilyenen, agyonüt, mert miért csak ennyit adtál, holott van még ott.
szandokan
@tivoli: Az éremnek mindig két oldala van. Ha jót cselekszel, akkor az nem biztos, hogy elég jó, ha nem teszel semmit, akkor egy szemét vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.